• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artımed erken gebelik testi

Artı Med erken gebelikle yaptım pozitif mi acaba bu çok yanilanlar olmuş bu testle sevinmiştim görünce yorumları okuyunca hevesim kaçtı 🙈

Eklentiler

• IMG_20250222_003706.jpg
    IMG_20250222_003706.jpg
    29,9 KB · Görüntüleme: 7
Artı Med erken gebelikle yaptım pozitif mi acaba bu çok yanilanlar olmuş bu testle sevinmiştim görünce yorumları okuyunca hevesim kaçtı 🙈
Evet yalancı pozitif gören çok olmuş bu platformda.Ama ben bugün yani regle 6 gün kala yaptım silik çizgi dahi çıkmadı.Hatta bekledim yalancı çizik çıkacak diye ama çıkmadı😀yani doğru da olabilir yalancı pozitif de olabilir.Başka bir markayla deneyin belirtileriniz varsa🙏🌸

Evet yalancı pozitif gören çok olmuş bu platformda.Ama ben bugün yani regle 6 gün kala yaptım silik çizgi dahi çıkmadı.Hatta bekledim yalancı çizik çıkacak diye ama çıkmadı😀yani doğru da olabilir yalancı pozitif de olabilir.Başka bir markayla deneyin belirtileriniz varsa🙏🌸
Pcosluyum adetlerim çok duzensiz o yüzden regl günümü de kestiremiyorum sadece bugün süt kesiği gibi bir akıntım oldu bayağı fazlaydı acaba mi dedim bir de göğüslerim acıyor 🙈

Evet ben de okuyunca kesin yalancı pozitiftir diyorum 😅

Back