Bence yap benim annemde acele ettin kızın daha küçük dedi ama napıyım istiyordum bence yap hatta bana da haber verŞuan hiç birşey hissetmiyorum içimden bi ses yap diyor ama annem de yapma bekle diyor pooof gerçekten sıkıldım beklemekten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence yap benim annemde acele ettin kızın daha küçük dedi ama napıyım istiyordum bence yap hatta bana da haber verŞuan hiç birşey hissetmiyorum içimden bi ses yap diyor ama annem de yapma bekle diyor pooof gerçekten sıkıldım beklemekten
Tamam inşallah yapıp haber edeceğim seni deBence yap benim annemde acele ettin kızın daha küçük dedi ama napıyım istiyordum bence yap hatta bana da haber ver
Bugün mü yapçaksın kız :)) bekliyorum sabırsızlıklaTamam inşallah yapıp haber edeceğim seni de
Yok balım bugün yapmam eşimin haberi yok ona süpriz yapmak istiyorum büyük ihtimalle yarın alırım ama çarşamba yaparım ilk ısrarla tabi eğer salı hasta olmazsamBugün mü yapçaksın kız :)) bekliyorum sabırsızlıkla
İnşallah pozitifi görürsün canım benim. Ben bile hala tereddütteyim acaba yalancı pozitif diyemiYok balım bugün yapmam eşimin haberi yok ona süpriz yapmak istiyorum büyük ihtimalle yarın alırım ama çarşamba yaparım ilk ısrarla tabi eğer salı hasta olmazsam
Hayır ya hamilesin inşallah basbaya hiç öyle düşünmeİnşallah pozitifi görürsün canım benim. Ben bile hala tereddütteyim acaba yalancı pozitif diyemi
Kan berdim bekliyorum çıkar birazdan herhalde :)))Hayır ya hamilesin inşallah basbaya hiç öyle düşünme
Beta hcg 100 :)) hamileyimHayır ya hamilesin inşallah basbaya hiç öyle düşünme
Allahımm hayırla kucagına almayı nasip etsin canım benimBeta hcg 100 :)) hamileyim
Amin canım brnim inşallah sende güzel haberler alırsın . Keşke bugün yapsaydın testiniAllahımm hayırla kucagına almayı nasip etsin canım benim
Bugün de benim günüm bekleyelim bakalım bizi neler bekliyor bugün
Yarın yapacagım inşallah dün yemek koktu acayip birşeydi yiyemedim gögüslerim o kadar şişti kii 1 beden büyüdüm resmen gelen giden yok kolumu kaldıracak halim yok acayip psikolojideyim bence ondan da yorgun hissediyorumAmin canım brnim inşallah sende güzel haberler alırsın . Keşke bugün yapsaydın testini
Ayyy hadi inşallah :)) beraber hamilelik geçiririz :))Yarın yapacagım inşallah dün yemek koktu acayip birşeydi yiyemedim gögüslerim o kadar şişti kii 1 beden büyüdüm resmen gelen giden yok kolumu kaldıracak halim yok acayip psikolojideyim bence ondan da yorgun hissediyorum
İnşallah canım hayırlısı olsun gebe kalırsam serklaj yapılacak korkmuyor değilimAyyy hadi inşallah :)) beraber hamilelik geçiririz :))
Korkma sadece onu düşün onun için sonuçta :))İnşallah canım hayırlısı olsun gebe kalırsam serklaj yapılacak korkmuyor değilim
Test yolda gelsin yapacağımKorkma sadece onu düşün onun için sonuçta :))
Ayy heycanlandım bak şimdiTest yolda gelsin yapacağım
Ben heyecanlanamıyorum çok garip hissediyorum bakalım haber edeceğim seniiiAyy heycanlandım bak şimdi
Canım çok sevindim senin adına inşaallah dertsiz sıkıntısız mutlu bi hamilelik geçirirsin. Hayırlı bir evlat olsunBeta hcg 100 :)) hamileyim
Teşekkür ederim canım :) darısı size inşallahCanım çok sevindim senin adına inşaallah dertsiz sıkıntısız mutlu bi hamilelik geçirirsin. Hayırlı bir evlat olsun