- 1 Eylül 2023
- 1.676
- 472
- 26
Olma ihtimali varr bugün adet günün muCanımmm beta 2.40 çıktı sıfır çıkmadı geç döllenme olabilir miii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olma ihtimali varr bugün adet günün muCanımmm beta 2.40 çıktı sıfır çıkmadı geç döllenme olabilir miii
Hayır 2 gün önceydi adetim 1 gün gecikince kan verdim laborantim biliyorum 5 den yukarısı gebelik sayılıyor ama 0 da çıkmadıı erken gebelik testi negatif çıktı şuan allak bullak oldum adetim de gelmediiOlma ihtimali varr bugün adet günün mu
Pazartesi gününe kadar bekleyeceğim o zamana kadar olmazsam tekrar kan vereceğim ve ilk ıdrarla yapmamıştım ilk idrarla tekrarlıycam olmazsamOlma ihtimali varr bugün adet günün mu
Bekle bence canım olabilir neden olmasın. Benimde biraz moralim bozuldu. İlk kan verdim 30 unda gece 100 çıktı dün tekrar çağırdılar 179 çıktı. Yavaş ilerliyormuş gibi hissettimCanımmm beta 2.40 çıktı sıfır çıkmadı geç döllenme olabilir miii
Evet öyle yap bencede canım hayırlısı olsunPazartesi gününe kadar bekleyeceğim o zamana kadar olmazsam tekrar kan vereceğim ve ilk ıdrarla yapmamıştım ilk idrarla tekrarlıycam olmazsam
Ne dediler peki sonuç için hayırlısı olsun hakkımızdaBekle bence canım olabilir neden olmasın. Benimde biraz moralim bozuldu. İlk kan verdim 30 unda gece 100 çıktı dün tekrar çağırdılar 179 çıktı. Yavaş ilerliyormuş gibi hissettim
Teşekkür ederim canımEvet öyle yap bencede canım hayırlısı olsun
Sağlık ocağındaki ebem bi sorun teşkil etmediğini söyledi ama bakalım bekliyorum biraz daha dr randevusu içinNe dediler peki sonuç için hayırlısı olsun hakkımızda
Kötüyü çağırma hiç bir sorun yok sağ salim kalp atışını da duyacaksınız inşallahSağlık ocağındaki ebem bi sorun teşkil etmediğini söyledi ama bakalım bekliyorum biraz daha dr randevusu için
İnşallah canım benim. Baya huzursuz oldum ama bakalım inşallah sorunsuz ilerler . Zaten pazartesi ya da salı dr gitmeyi düşünüyorum . Haber ederim ozaman seniKötüyü çağırma hiç bir sorun yok sağ salim kalp atışını da duyacaksınız inşallah
Bekliyorum haberini bende keşke dün kan vermeseydim şimdi iyice derde düştüm pazartesi olmazsa kan veririm artış olursa olur olmazsa olmazİnşallah canım benim. Baya huzursuz oldum ama bakalım inşallah sorunsuz ilerler . Zaten pazartesi ya da salı dr gitmeyi düşünüyorum . Haber ederim ozaman seni
İçini ferah tut belki geç döllenme olmuştur. Sonuç her ne olursa olsun canını sıkma pozitif düşün ve denemekten vazgeçme :))Bekliyorum haberini bende keşke dün kan vermeseydim şimdi iyice derde düştüm pazartesi olmazsa kan veririm artış olursa olur olmazsa olmaz
Öyle yapıyorum neticede başka yapacak birşeyim yokİçini ferah tut belki geç döllenme olmuştur. Sonuç her ne olursa olsun canını sıkma pozitif düşün ve denemekten vazgeçme :))
Benimde testim de senin gbi 4 gün var ince çizgi direk aldığım eczanede artimed vardı erkenini yaptım herkes yanliş diyor bende umitleniyim yaBekle istersen ama bak ben artımedi yaptığımda demekki doğru sonucu göstermiş bence sende yapmalısın :))
Keşke artimed almasaydınız bende de çift çizgi çıkardı dün kan verdim negatifBenimde testim de senin gbi 4 gün var ince çizgi direk aldığım eczanede artimed vardı erkenini yaptım herkes yanliş diyor bende umitleniyim ya
Daha öncede aldm artimed hiç bana pozitif göstermedi kaç kere yaptım hep negatifti şimdi çıkınca şaşırdım. Adetime bir şey kalmadı olmazsam anlarım benim akşama çünkü inşallah hamilesinizdir adet olmayana kadar umut vardirKeşke artimed almasaydınız bende de çift çizgi çıkardı dün kan verdim negatif
İnşallah olmazsınız :))Daha öncede aldm artimed hiç bana pozitif göstermedi kaç kere yaptım hep negatifti şimdi çıkınca şaşırdım. Adetime bir şey kalmadı olmazsam anlarım benim akşama çünkü inşallah hamilesinizdir adet olmayana kadar umut vardir
İnşallah hamilesiniz deme netİnşallah olmazsınız :))
Aaaa hamile misiniz :)))İnşallah hamilesiniz deme net
İkinciyi sabah saatlerinde verdiysen normal bence o zaman canımBekle bence canım olabilir neden olmasın. Benimde biraz moralim bozuldu. İlk kan verdim 30 unda gece 100 çıktı dün tekrar çağırdılar 179 çıktı. Yavaş ilerliyormuş gibi hissettim