- 15 Ekim 2024
- 28
- 15
- 24
Evet 1 tanesi zaten freely onda da silik çizgi çıktıCanım artımed testlerine güvenme bence bekle günün geçsin sonra başka marka testle yap daha iyi sonuç alırsın ya da kan verirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet 1 tanesi zaten freely onda da silik çizgi çıktıCanım artımed testlerine güvenme bence bekle günün geçsin sonra başka marka testle yap daha iyi sonuç alırsın ya da kan verirsin
Canım evet belirgin bi çizgi ama bence başka bir testle tekrar et çünkü hem öğrenmen için erken hemde artımed gebe olmasan da pozitif çıkarıyor inşallah hamişsindirKızlar artımed ile adete 13 gün kala test yaptım çift çizgi çıktı guvenilirmi adet olmadan 1 gün öncede silik çizgi görmüştüm belirtilerim de vardi şimdi ise aşırı uyku isteğim var gözümü açamıyorum yorgun da değilim
İnşallah canım 1 hafta sonra başka marka ile tekrarlayacm bakalım kısmet ilk dj çıkınca umutlandim :)Canım evet belirgin bi çizgi ama bence başka bir testle tekrar et çünkü hem öğrenmen için erken hemde artımed gebe olmasan da pozitif çıkarıyor inşallah hamişsindir
Bende senin anlattığın şeyleri yaşadım canım . Ve benim hem fazla akıntım cardı hemde kahverengi sümüksü akıntı geliyordu. İnşallah brbişin vardır. 2 gün kala bence bi test yapMerhaba hanimlar,
uzun suredir yorumlarinizi okuyorum. Bizde esimle yeni denemelere basladik. digital ovulasyon clearblue guleryuz testlerini kullandim ve guleryuzu gordugum gun ve sonrasi iliski yasadik. yani 4 - 5 ekim yumurtlama tarihlerimde. Daha sonra normalde regl olacagim gun kasik agrisi( ama oyle boyle degil cok sancili gecer) ve gogus agrisi yasarim. ama yumurtalama ve iliski sonrasinda yani yaklasik 1 hafta kadar kasiklarimda ara ara siddetli olmayan agri ve surekli bir uyuklama hali var. Ama adet agrisi gibi degil hafif hafif yokluyor. 2 3 gundur de migdem yaniyor gibi mi desem eksime mi var desem bilemiyorum. ve 2 3 gun boyunca su gibi yada daha kati beyaz akintim oldu ama suan gecti .28 gunde bir duzenli regl oluyorum. reglime bugun itibariyle 5 gun var. dedigim gibi normalde regli olacagim gun bunlari hissederdim. ama yumurtlama sonrasi oldugu icin acaba mi dedim . boyle yasayip da gebelik haber alan arkadaslarimdan bilgi alabilir miyim. Bu arada bekleyen herkezin kucagi dolsun diyorum :)
cok tesekkurler yorumun icin :) Hakkimizda hayirlisi olsun peki illa bu kasik agri yada sancilarinin cok siddetli mi olmasi gerekli. benim cunku adet agrisi gibi degil ama iliskiden sonra nerdeyse hergun hafif krampseklinde hissettiriyor.Bende senin anlattığın şeyleri yaşadım canım . Ve benim hem fazla akıntım cardı hemde kahverengi sümüksü akıntı geliyordu. İnşallah brbişin vardır. 2 gün kala bence bi test yap
Açıkçası ben gerinirken giren ağrıdan şüphelenmiştim ve normalde regli zamanım geldiğinde göğüslerim acımazdı ama bu sefer acıyınca dedim acaba mı öğrenmeden önce acayip yrmrk yeme isteği vardı ama şuan bulantılardan kilo verdim bakalım şuan 5+2 yiz iki hafta sonra kontrole gidicemcok tesekkurler yorumun icin :) Hakkimizda hayirlisi olsun peki illa bu kasik agri yada sancilarinin cok siddetli mi olmasi gerekli. benim cunku adet agrisi gibi degil ama iliskiden sonra nerdeyse hergun hafif krampseklinde hissettiriyor.
Dene bakalım ilk idrarla sonra buraya da ekle fotoğrafı bi gölge silik çizgi falan görürsen olur mu canım :)) bakalım bende 2 hafta sonra kontrole gidicem geç döllenme olmuş 5+3 teyiz kalp atışını duymaya gidicem kısmetse sanki ilk gebeliğim gibi çok heycanlıyımyarin sabah ilk idrarla clearblue erken gebelik testi yapmayı dusunuyorum reglime 3 gun olacak. biraz daha beklesem mi bi yandan da 21 i eşimin doğum günü ona sürpriz yapmak istiyorum hediye bile almadım belki olumludur diye
insalah kalp atışını duyarsın sağlıkla . evet yaparsam eğer bide çizgi görürsem yazarım allahım izniyle gormessem sessiz kalıcamDene bakalım ilk idrarla sonra buraya da ekle fotoğrafı bi gölge silik çizgi falan görürsen olur mu canım :)) bakalım bende 2 hafta sonra kontrole gidicem geç döllenme olmuş 5+3 teyiz kalp atışını duymaya gidicem kısmetse sanki ilk gebeliğim gibi çok heycanlıyım
Olsun hayırlısı inşallahinsalah kalp atışını duyarsın sağlıkla . evet yaparsam eğer bide çizgi görürsem yazarım allahım izniyle gormessem sessiz kalıcam
Naptın canıminsalah kalp atışını duyarsın sağlıkla . evet yaparsam eğer bide çizgi görürsem yazarım allahım izniyle gormessem sessiz kalıcam
Baya gecmis ama bende artimed yaptim aksam hemen cizgi cikti kaset yaptim baska marka cikmadi sizin oldugunuzu görünce umitleniyorum ama korkuyorumda 8 gun var boyle ciktiAyyy hadi inşallah :)) beraber hamilelik geçiririz :))
İnşallah canım benim bebrğimin kalp atışları duyulmadı gebelik sonlandı ne yazık kiIns artimed yaniltmaz
Benim de oyle olmustu gecen sene ins bir dahakine saglikli olurİnşallah canım benim bebrğimin kalp atışları duyulmadı gebelik sonlandı ne yazık ki
İnşallah canım benim bakalım 3 ay sonra tekrar düşünüyorum inşallah . Doktorum bekle dediBenim de oyle olmustu gecen sene ins bir dahakine saglikli olur
Hadi ins bakalim ben bugun baska marka test yaptim hic cizgi yok tek guvencem.arti medİnşallah canım benim bakalım 3 ay sonra tekrar düşünüyorum inşallah . Doktorum bekle dedi
Bence reglinin geçmesini bekleHadi ins bakalim ben bugun baska marka test yaptim hic cizgi yok tek guvencem.arti med