Artımed erken gebelik testi

Çok şükür arkadaşım ne sevinçler ne üzüntüler yaşadım bi bilsen. Gülsem mi ağlasam mı
Benimde adet günüm bugün normalde olurum daha olmadım yarında beklicem olmazsam alıcam test eğer doğruysa bence artimed çkartyr siz hamilesinz deme😊

Bende adetime 5 gün kala yapmaya başladım pozitif çıktı ara ara yaptık bgn adet günüm ve belli belirsiz bi çizgi çıktı o da negatif bile sayılabilir yani napmam lazım hiç bilmiyorum

Eklentiler

• C4D435BF-8CBE-44EE-A2ED-E3F9C2A74C91.jpeg
    C4D435BF-8CBE-44EE-A2ED-E3F9C2A74C91.jpeg
    65,4 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_0928.png
    IMG_0928.png
    516,5 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_0927.jpeg
    IMG_0927.jpeg
    75,7 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_0926.jpeg
    IMG_0926.jpeg
    100,3 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_0859.jpeg
    IMG_0859.jpeg
    155,8 KB · Görüntüleme: 56
Merhaba artımed kesinlikle pişmanlıktırrr. 2. Aşılamam ve 13. Günü artımedin erken gebelik testini yaptım 2. Çizgi silik çıktı çok umutlandım tuttu dedim hatta eşime söyledim sabahı zor ettik. Sabah kan testine gittim ve kocaman 1.20. O kadar üzüldükki. Asla almayın aldırmayın kesinlikle yanıltıyor test.

Bekle istersen ama bak ben artımedi yaptığımda demekki doğru sonucu göstermiş bence sende yapmalısın :)
Merhaba arkadaşlaar lütfen banada yardımcı olur musunuz
Allttaki testi adetime 1 hafta kala yaptım üstttekini de 6 gün kala yaptım
Artımed markası almıştım sizde gebelik varmıdır

Eklentiler

• IMG_7570.jpeg
    IMG_7570.jpeg
    59,6 KB · Görüntüleme: 42
  • 640CC3CE-E1DB-408E-8ABA-1B0CF3F7683D.jpeg
    640CC3CE-E1DB-408E-8ABA-1B0CF3F7683D.jpeg
    25,8 KB · Görüntüleme: 43
Merhaba arkadaşlaar lütfen banada yardımcı olur musunuz
Allttaki testi adetime 1 hafta kala yaptım üstttekini de 6 gün kala yaptım
Artımed markası almıştım sizde gebelik varmıdır
Bence bi kan vermelisin ya da başka marka erken gebelik testi ile tekrar et eğer onda da görürsen kan verirsin

Bende 4. Ayımda hamile kalmıştım kızıma 35.haftasında erken gelmek istedi sonra serumlar falan durdurdular ama sanırım bir gece boyunca normal doğum ağrısı çektim. Sonra 38. Haftada sezeryan oldum. Ama içimde normal doğum kaldı eğer yaparsa ikinciyi normal doğurmak istiyorum :)))
Sezeryandan sonra normal olmuyor diye biliyorum bende sezeryan oldum yasak degilmi

Erken gebelik testi yaparsan çıkabilir silik te olsa ben ilk kızıma regle 10 gün varken öğrendim. Test yap bizi de bilgilendir :))) inşallah bebişin seninledir
Peki yumurtlama gününden kaç gün sonra 14 gün olmuş muydu benim on gün oldu ama çıkmaz diye düşünüyorum

Peki yumurtlama gününden kaç gün sonra 14 gün olmuş muydu benim on gün oldu ama çıkmaz diye düşünüyorum
Canım ben ilk kızımı regle 11-12 gün vardı öğrendim . İkinciyi de 5 gün vardı silik çizgi ile öğrendim ama artımede güvenmiyordum gecikmemin 3.gününde pızitif görünce kan verdim çıktı

X