Evet bugün yine istedi ebem gittim verdim akşam üstü çıkar dedi bakalımİkinciyi sabah saatlerinde verdiysen normal bence o zaman canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bugün yine istedi ebem gittim verdim akşam üstü çıkar dedi bakalımİkinciyi sabah saatlerinde verdiysen normal bence o zaman canım
Hayırlı sonuçlarla gelEvet bugün yine istedi ebem gittim verdim akşam üstü çıkar dedi bakalım
İnşallah canım benim kafama çok takıyorum ebem de bişi yok diyor ama tedbir olsun diye alıyorum yükselmene bakmak için diye diyor. Ama bi önceki gebeliğimde iki kere vermiştim bu böyle olunca insan acaba kötü bişi olur mu diye düşünmeden edemiyor. Bi önceki hamileliğimi pek anlamamıştım bunun tadını çıkarmak istiyorum kısmetse :))Hayırlı sonuçlarla gel
Canım benim hep dualarımdasın çok güzel olacak hiç merak etmeİnşallah canım benim kafama çok takıyorum ebem de bişi yok diyor ama tedbir olsun diye alıyorum yükselmene bakmak için diye diyor. Ama bi önceki gebeliğimde iki kere vermiştim bu böyle olunca insan acaba kötü bişi olur mu diye düşünmeden edemiyor. Bi önceki hamileliğimi pek anlamamıştım bunun tadını çıkarmak istiyorum kısmetse :))
O zamanlar ilk kan verdiğinde çıkan değer yüksekmişse ondan olabilir kuzum bence iyi ilerliyorİnşallah canım benim kafama çok takıyorum ebem de bişi yok diyor ama tedbir olsun diye alıyorum yükselmene bakmak için diye diyor. Ama bi önceki gebeliğimde iki kere vermiştim bu böyle olunca insan acaba kötü bişi olur mu diye düşünmeden edemiyor. Bi önceki hamileliğimi pek anlamamıştım bunun tadını çıkarmak istiyorum kısmetse :))
İyi haberi aldım 393 e çıkmış değerim çok şükür rabbimeCanım benim hep dualarımdasın çok güzel olacak hiç merak etme
Hayırlı olsun çok sevindimİyi haberi aldım 393 e çıkmış değerim çok şükür rabbime
İyi haberi aldım 393 olmuş okadar mutlu oldum ki rabbime şükürler olsunCanım benim hep dualarımdasın çok güzel olacak hiç merak etme
Bende çok teşekkür ederim :)))Hayırlı olsun çok sevindim
Çok şükür inşallah sağ salim kucagına da alacaksınİyi haberi aldım 393 olmuş okadar mutlu oldum ki rabbime şükürler olsun
İnşallah canım benim sende ne var ne yok adet olmadın dimiÇok şükür inşallah sağ salim kucagına da alacaksın
Hayır olmadım hiç bir belirtin yok arada bi bel ağrısı pazartesi kan vericem tekrar ama umudum da yok çarşamba da doktor randevum var o zaman öğrenirim inşallahİnşallah canım benim sende ne var ne yok adet olmadın dimi
İnşallah inşallahHayır olmadım hiç bir belirtin yok arada bi bel ağrısı pazartesi kan vericem tekrar ama umudum da yok çarşamba da doktor randevum var o zaman öğrenirim inşallah
Korkuyorum birşeyim var diyeİnşallah inşallah
artımedi bende yaptım ama doğruymuş tabi brnim bariz belli oluyordu aradan 1 hafta sonra bebe time erken gebelik yaptım pozitiftiBende adete 2 gün kala artımed erken gebelik testi yaptım az önce ışık altında çok hafif belli olan silik çizgi çıktı ilk 5 dk da artımed yalancı çizgi çıkarıyor galiba herkes öyle yazmış
İnşallah benimde doğru çıkarartımedi bende yaptım ama doğruymuş tabi brnim bariz belli oluyordu aradan 1 hafta sonra bebe time erken gebelik yaptım pozitifti
Ne var ne yok kuzum . Haber etmedin benim de başım çok kalabaydı giremedim hiçKorkuyorum birşeyim var diye
Canım daha olmadım çarşamba günü doktor randevum var gün içinde bulantı yaşıyorum hemde feci ama gebelik diyemiyorum net olmadı için salı sabahı yine kan baktıracagım haberdar edeceğim seni aklımda sen nasılsın nasıl gidiyor kızın nasıl oldu iyileşti miNe var ne yok kuzum . Haber etmedin benim de başım çok kalabaydı giremedim hiç
Çok şükür arkadaşım ne sevinçler ne üzüntüler yaşadım bi bilsen. Gülsem mi ağlasam mıCanım daha olmadım çarşamba günü doktor randevum var gün içinde bulantı yaşıyorum hemde feci ama gebelik diyemiyorum net olmadı için salı sabahı yine kan baktıracagım haberdar edeceğim seni aklımda sen nasılsın nasıl gidiyor kızın nasıl oldu iyileşti mi