• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

artilar eksileri gotururmu?

sorun edilecek pek birşey görmedim ben canım
eşin evcimen ve senden çok ilgi bekleyen biri anladığım kadarıyla seni kıskanıyorda
tartışacağına güzellikle tatlılıkla konuş derim.
bebek için de bencede daha fazla bekleme

Su an o kadar sınırlıyım kı, 10 yıl cocuk yapmayabılırım bu adama!

Elefera, bu stresin içind eçocuk düşünme canım istersen.
30 yaş geç falan değil, sağlıklı doğurabilme yaşı 45'e kadar kaydı artık, tıp ilerledi.
Demiyorum ki 45' i bekle. ama şu sorunların içindeyken biraz bekle..
Çocuk olunca elin kolun bağlandığı ve erkekler bunu gayet iyi bildiği için, yaşamakta olduğun sorunlar büyüyebilir ve daha anlayışsız bir erkek bulabilirsin karşısında.

birde bir topik acilmisti esim kilo almami istiyor diye.. ben kilolu bir insanim yuzum guzel beyaz tenli yesil gozlu acik kumral ama bu demek degil ki ben kilolu kendimi mutlu hissediyorum asosyal olmaktan bogazima duskun oldum ve kilo aldim yetmiyormus gibi! zayiflamama bile karisiyo "sen boyle iyisin" diyor XL bedenler giyiyorum. hani biraz ceki duzen vermeme yardimci olacagi yok sosyallesmek konusunda kocamin cizdigi sinirlari gecmiyorsam beni mutlu ediyor diye ama bir yere kadar cocuk yapacaksam zayiflamam gerek diyorum takma zayiflarsin deyi kendi tabagindakileride yedirtmeye kalkiyor.. Valla cok mutluyum ama bu ilgi alaka ask heyecan hep devam etmez bir seyler gitgide azalir zaman geleck belki beni begenmeyecek artik belki beni iyice evcillestirdikten sonra o degisecek belki sindirecek hayatim ondan ibaret su an ama ondan ibaret olmasi mutlu ettigi kadarda tedirgin ediyor beni..

Elefera, bu stresin içind eçocuk düşünme canım istersen.
30 yaş geç falan değil, sağlıklı doğurabilme yaşı 45'e kadar kaydı artık, tıp ilerledi.
Demiyorum ki 45' i bekle. ama şu sorunların içindeyken biraz bekle..
Çocuk olunca elin kolun bağlandığı ve erkekler bunu gayet iyi bildiği için, yaşamakta olduğun sorunlar büyüyebilir ve daha anlayışsız bir erkek bulabilirsin karşısında.

ipektuncer ilk evliligimde hic cocuk dusunmuyordum ben! ama cok istiyorum cokta seviyorum cocuklari sadece gereksiz komplekslere girdim sanirim.. 40-45'e kadar yolu var esimde oyle diyor olmazsa diye korkuttugum zamanlar..

Sevgili bir_kadin;
Aslında sizin sorununuzun genel bir kıskançlıktan ibaret olduğunu düşünüyorum.
Kıskançlık hem güzel bir sevgi göstergesi kimi zaman ise eziyettir. a.s
Bazen olur ki dayanılamaz hale gelebilir davranışları a.s
Bunu önlemek senin elinde. Ben erkeklerin kıskançlığı hakkında maalesef bazı evli arkadaşlar kadar serbest düşünemiyorum.
Erkektir kısıtlar, erkektir yasak koyar diyemiyorum.
Denmemeli de.
Bunu karşılıklı KONUŞARAK GEREKıRSE TARTIŞARAK çözmeniz lazım.
Gerekirse bir uzmandan yardım alıp çalışma isteğini tekrar gündeme getirmelisin.
Görüntü resminden gerçekten hoş bir bayan profili çiziyorsun, duygusal bir insansın ve eşinin seni sevdiğine senin de ona bağlı olduğuna konuşmaların ve açıklamalarına bağlı olarak inanıyorum.
Bu durumda çalışma mevzusunu kesin bir dille söylemen gerektiğine inanıyorum.
Can sıkıntından dolayı ilgini PC ye, televizyona vermen çok normal...
Yapacak bir şey olmayınca özellikle...
Bebek konusuna gelince eşinin senden birkaç yaş küçük olduğunu biliyorum, belki şu an çocuk sahibi olmaya hazır değildir?
Biraz daha olgunlaşmasını beklemen en azından 3-4 sene beklemen gerektiğini düşünüyorum.
Umarım dikkate alırsın.
Her şey gönlünce olsun a.s.

ipektuncer ilk evliligimde hic cocuk dusunmuyordum ben! ama cok istiyorum cokta seviyorum cocuklari sadece gereksiz komplekslere girdim sanirim.. 40-45'e kadar yolu var esimde oyle diyor olmazsa diye korkuttugum zamanlar..

ben elefera için yazmıştım bir müddet çocuk düşünmemesinin daha mantıklı olabileceğini.. Onun bazı mutsuzlukları var çünkü, önce onları çözebilirse daha mutlu olacağını düşünüyorum.

Sizin durumda da takıldığım nokta, neden kendi tabağındakileri bile size vermeye çalışıyor? Çok yemek sağlıklı bişey değil ki. Belki kıskandığı için olabilir ama, hani size kimse bakmasın falan gibi belki?

birde bir topik acilmisti esim kilo almami istiyor diye.. ben kilolu bir insanim yuzum guzel beyaz tenli yesil gozlu acik kumral ama bu demek degil ki ben kilolu kendimi mutlu hissediyorum asosyal olmaktan bogazima duskun oldum ve kilo aldim yetmiyormus gibi! zayiflamama bile karisiyo "sen boyle iyisin" diyor XL bedenler giyiyorum. hani biraz ceki duzen vermeme yardimci olacagi yok sosyallesmek konusunda kocamin cizdigi sinirlari gecmiyorsam beni mutlu ediyor diye ama bir yere kadar cocuk yapacaksam zayiflamam gerek diyorum takma zayiflarsin deyi kendi tabagindakileride yedirtmeye kalkiyor.. Valla cok mutluyum ama bu ilgi alaka ask heyecan hep devam etmez bir seyler gitgide azalir zaman geleck belki beni begenmeyecek artik belki beni iyice evcillestirdikten sonra o degisecek belki sindirecek hayatim ondan ibaret su an ama ondan ibaret olmasi mutlu ettigi kadarda tedirgin ediyor beni..

offf off o çok zor oluyo işte canım yaa benim eşimde illa kilo al diye başımın etini yer zaten 65 kiloyum ama boyum var 1.75 olduğumdan balık etli duruyor hep kızıyor kilolu olmanı istiyorum diye beni çok boğar kendi 59 kilo alamıyor bi türlü acısını benden çıkarıyor gecenin 1 inde makarna yapar ağzıma sokar zorla :mymeka: ama ben hamile kalmadan önce 7 kilo verdim çok işe yarıyo doğum sonrası eski halime dönebildim rahatça eğer bebek istiyosan öncesinde zayıflamanın faydası oluyo allah senin yardımcın olsun canım çoook iyi anlıyorum seniolumunekankayizsmile

Öncelikle 30 çocuk için geç bir yaş değil.Ben 26 yaşında olmama rağmen,tek dileğim 30 dan önce anne olmak.

Bi kadın,şimdiye kadar olan konularında seni suçlu görüyordum.Ama bu batarya çıkarma işi benim için ağır birşey olurdu.O adamı cehennemin dibine gönderirdim o batarya ile birlikte.ınsan çocuğuna bile yapamıyor bazı şeyleri ki eşine yapıyor sana bilgisayar yasak diyor.Bu davranış çok çirkin...

Adam seni kıskanıyor,sosyal hayata tam adapte olamıyor çalışma saatleri yüzünden geriliyor.Sen sıkılıyorsun sosyalleşmeye başlamışsın bu da kafasını karıştıyor.
Çözüm var gibi gelmiyor bana,yani böyle gel gitler yaşanır zamanla ikinizde büyür atlatırsınız bir süre böyle gider gibime geliyor..

Sevgili bir_kadin;
Aslında sizin sorununuzun genel bir kıskançlıktan ibaret olduğunu düşünüyorum.
Kıskançlık hem güzel bir sevgi göstergesi kimi zaman ise eziyettir. a.s
Bazen olur ki dayanılamaz hale gelebilir davranışları a.s
Bunu önlemek senin elinde. Ben erkeklerin kıskançlığı hakkında maalesef bazı evli arkadaşlar kadar serbest düşünemiyorum.
Erkektir kısıtlar, erkektir yasak koyar diyemiyorum.
Denmemeli de.
Bunu karşılıklı KONUŞARAK GEREKİRSE TARTIŞARAK çözmeniz lazım.
Gerekirse bir uzmandan yardım alıp çalışma isteğini tekrar gündeme getirmelisin.
Görüntü resminden gerçekten hoş bir bayan profili çiziyorsun, duygusal bir insansın ve eşinin seni sevdiğine senin de ona bağlı olduğuna konuşmaların ve açıklamalarına bağlı olarak inanıyorum.
Bu durumda çalışma mevzusunu kesin bir dille söylemen gerektiğine inanıyorum.
Can sıkıntından dolayı ilgini PC ye, televizyona vermen çok normal...
Yapacak bir şey olmayınca özellikle...
Bebek konusuna gelince eşinin senden birkaç yaş küçük olduğunu biliyorum, belki şu an çocuk sahibi olmaya hazır değildir?
Biraz daha olgunlaşmasını beklemen en azından 3-4 sene beklemen gerektiğini düşünüyorum.
Umarım dikkate alırsın.
Her şey gönlünce olsun a.s.

Cok tesekkur ederim ilgine. Erkektir yasak koyar mantigina uymayan bir insanim cok tepkisel davraniyorum ama tepkilerimi mutlu oldugum icin olcuyorum su an kayda deger bir durum yok calisacagim isler beni ifade etmeyecegi icin onlardan cok cabuk vazgectim nasil olsa huzurluyum diyip calismiyorum ikimizde mutlu oluyoruz haa yokluk cekiyoruz dogru ama nedense bu yokluk hirslandirmiyor bizi o erkek oldugu icin calisiyor kendince ama ben kendimce projeler uretip beynimde ve projelerimin pesinden gidecek olsam engel olamaz. Onu ikna edebilirim diye dusunuyorum. Kiskanclik konusunda evet kiskaniyoruz birbirimizi benim kiskancligim kalmadi cunku kiskanilacak bir durum birakmadi ortada bir tek is ev ev is.. ama onun nazarinda beni kiskanmasi icin cok sebep varmis ozellikle yalniz kalmam! ozgurlugume duskun olup bildigimi okumak ya onune gecemezsem korkusu yasiyor gereksiz yere? Bana guvendigini soyluyor yada bir sekilde "sen keyfine bak ben herseyi hal ederim" diye kendini ispatlama derdinde buda onun belki bazi yonlerde olgunlasmamis olmasi.. yas itibari olabilir. Ama cocuk istiyor jinegologtan randevu almam gerektigini hatirlatti.. bu kiloyla cocuk yapamam dedigim an doktora sorariz diyor.. Aslinda egomu tatmin edip herseye guzel bir cevap bulabilme ozelligi tasiyor.. Maddi acidan zorlanacagimiz bir doneme giriyoruz ve ben is basvurularima devam ediyorum bunu kabul etmesi icin her dili dokerim artik.. ben onu cok seviyorum cunku yas farki icin gelecek kaygisi cok yasadim bunalima girdim ilk aylar ve zaman gectikce bunalimlarima care oldu yasindan olgun davranarak.. bebekler gibi bakip ozenler gosterek.. ama bu demek degilki erkek egosuna yenilecegim bu sevgi selinin karsisinda bir seyleri dengelemek icin ugrasacagim.. Ama bebek icinde 3-4 sene bekleyemem yas geregi kompleks yaparim kendimi biliyorum.. Cok tesekkur ederim inceligin icin

Öncelikle 30 çocuk için geç bir yaş değil.Ben 26 yaşında olmama rağmen,tek dileğim 30 dan önce anne olmak.

Bi kadın,şimdiye kadar olan konularında seni suçlu görüyordum.Ama bu batarya çıkarma işi benim için ağır birşey olurdu.O adamı cehennemin dibine gönderirdim o batarya ile birlikte.İnsan çocuğuna bile yapamıyor bazı şeyleri ki eşine yapıyor sana bilgisayar yasak diyor.Bu davranış çok çirkin...

Adam seni kıskanıyor,sosyal hayata tam adapte olamıyor çalışma saatleri yüzünden geriliyor.Sen sıkılıyorsun sosyalleşmeye başlamışsın bu da kafasını karıştıyor.
Çözüm var gibi gelmiyor bana,yani böyle gel gitler yaşanır zamanla ikinizde büyür atlatırsınız bir süre böyle gider gibime geliyor..

:emir_bebek: yazdigina cok mutlu oldum nedense.

Valla aradim sordum ne oldu batarya nerde diye? aksam konusacaz dedi.
geldiginde onu ceheneme gonderecegimi dusunmustum ama dedim ya insanin icindeki buzlu daglari eriten durusu karsisinda biraz yumusayip soyleyecegimi soyledim
"cocuk terbiye eder gibi hareketlerde bulunma bir daha cok seye ses cikartmiyorum vermem gereken tepkileri bile vermiyorum sana olan askimdan bunlari tuketme yoluna girer gibi sabrimi deneme" dedim "uyuyacagim zamanda bunu yapacagim" dedi :)
bir melek omuzuma kondu ve sabir verdi o an'ki sakince "neden" diye sordum gayet mahsun bir sekilde anlatti.. bunu hakaret olarak saydigimi soyleyip tepkimi verdim ve küstüm uyandiktan sonra konustuk ve ozur diledi.. yani cocukluk yaptiigni itiraf etti.. Bu hatasi beni etkiledi bu yuzden yaziyorum buraya bir seyler biriktirdi bir seyler kurguladi samca bir sekilde hayal kirikligina ugradim belkide.. biraz isimiz var biliyorum hayirlisi ne diyim

Back