Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne oldu ?
Benım esımın 4 tane cocugu (kardeslerı) var, onlara annelık gorevını bana yukledıgı ıcın bızım bebegımızın olmasına gerek yok.
Su an o kadar sınırlıyım kı, 10 yıl cocuk yapmayabılırım bu adama!
Elefera, bu stresin içind eçocuk düşünme canım istersen.
30 yaş geç falan değil, sağlıklı doğurabilme yaşı 45'e kadar kaydı artık, tıp ilerledi.
Demiyorum ki 45' i bekle. ama şu sorunların içindeyken biraz bekle..
Çocuk olunca elin kolun bağlandığı ve erkekler bunu gayet iyi bildiği için, yaşamakta olduğun sorunlar büyüyebilir ve daha anlayışsız bir erkek bulabilirsin karşısında.
ipektuncer ilk evliligimde hic cocuk dusunmuyordum ben! ama cok istiyorum cokta seviyorum cocuklari sadece gereksiz komplekslere girdim sanirim.. 40-45'e kadar yolu var esimde oyle diyor olmazsa diye korkuttugum zamanlar..
birde bir topik acilmisti esim kilo almami istiyor diye.. ben kilolu bir insanim yuzum guzel beyaz tenli yesil gozlu acik kumral ama bu demek degil ki ben kilolu kendimi mutlu hissediyorum asosyal olmaktan bogazima duskun oldum ve kilo aldim yetmiyormus gibi! zayiflamama bile karisiyo "sen boyle iyisin" diyor XL bedenler giyiyorum. hani biraz ceki duzen vermeme yardimci olacagi yok sosyallesmek konusunda kocamin cizdigi sinirlari gecmiyorsam beni mutlu ediyor diye ama bir yere kadar cocuk yapacaksam zayiflamam gerek diyorum takma zayiflarsin deyi kendi tabagindakileride yedirtmeye kalkiyor.. Valla cok mutluyum ama bu ilgi alaka ask heyecan hep devam etmez bir seyler gitgide azalir zaman geleck belki beni begenmeyecek artik belki beni iyice evcillestirdikten sonra o degisecek belki sindirecek hayatim ondan ibaret su an ama ondan ibaret olmasi mutlu ettigi kadarda tedirgin ediyor beni..
Sevgili bir_kadin;
Aslında sizin sorununuzun genel bir kıskançlıktan ibaret olduğunu düşünüyorum.
Kıskançlık hem güzel bir sevgi göstergesi kimi zaman ise eziyettir. a.s
Bazen olur ki dayanılamaz hale gelebilir davranışları a.s
Bunu önlemek senin elinde. Ben erkeklerin kıskançlığı hakkında maalesef bazı evli arkadaşlar kadar serbest düşünemiyorum.
Erkektir kısıtlar, erkektir yasak koyar diyemiyorum.
Denmemeli de.
Bunu karşılıklı KONUŞARAK GEREKİRSE TARTIŞARAK çözmeniz lazım.
Gerekirse bir uzmandan yardım alıp çalışma isteğini tekrar gündeme getirmelisin.
Görüntü resminden gerçekten hoş bir bayan profili çiziyorsun, duygusal bir insansın ve eşinin seni sevdiğine senin de ona bağlı olduğuna konuşmaların ve açıklamalarına bağlı olarak inanıyorum.
Bu durumda çalışma mevzusunu kesin bir dille söylemen gerektiğine inanıyorum.
Can sıkıntından dolayı ilgini PC ye, televizyona vermen çok normal...
Yapacak bir şey olmayınca özellikle...
Bebek konusuna gelince eşinin senden birkaç yaş küçük olduğunu biliyorum, belki şu an çocuk sahibi olmaya hazır değildir?
Biraz daha olgunlaşmasını beklemen en azından 3-4 sene beklemen gerektiğini düşünüyorum.
Umarım dikkate alırsın.
Her şey gönlünce olsun a.s.
Öncelikle 30 çocuk için geç bir yaş değil.Ben 26 yaşında olmama rağmen,tek dileğim 30 dan önce anne olmak.
Bi kadın,şimdiye kadar olan konularında seni suçlu görüyordum.Ama bu batarya çıkarma işi benim için ağır birşey olurdu.O adamı cehennemin dibine gönderirdim o batarya ile birlikte.İnsan çocuğuna bile yapamıyor bazı şeyleri ki eşine yapıyor sana bilgisayar yasak diyor.Bu davranış çok çirkin...
Adam seni kıskanıyor,sosyal hayata tam adapte olamıyor çalışma saatleri yüzünden geriliyor.Sen sıkılıyorsun sosyalleşmeye başlamışsın bu da kafasını karıştıyor.
Çözüm var gibi gelmiyor bana,yani böyle gel gitler yaşanır zamanla ikinizde büyür atlatırsınız bir süre böyle gider gibime geliyor..