senin konularını yakından takip ediyorum canım :)
seni anlıyorum benim eşmde seninkine çok benziyor çalışma konusunda olsun pc konusunda olsun ....
onlar biz kadınlar gibi düşünemiyor işte ama bana kalırsa artılar eksileri götürmemeli her zaman olumlu düşünmeli ...
bilmiyorum sana ne kadar yardımcı oldum ama içimden gelenleri yazmak istedim...
Oncelikle sunu belirtmek isterim: guzel sirin bir iliskim var esimle, demissin… burda duralim… haline sukret bence ve baskalarinin ne gibi problem yasadiklarini dusunmus olsan bu soyledigin sozle kendi problemlerini cozmus olursun zannimca. Ufak tefek problemler puruzler elbette olacak iliskilerde, senin yasadiklarin inan benim gozumde hic buyutulecek seyler degil. Okuduklarimdan esinin seni kiskandigini dusunuyorum, bu cok guzel, buyutmedigi surece tabi. Belkide o yuzden pc basinda vakit gecirmenden hosnut olmuyordur. Is meselesine gelince.. baska isler aramaya denesen ve surekli is bulup calismak istedigini dile getirsen en sonunda pes edecektir emin ol. Malum biz kadinlar direttikmi mutlaka istedigimizi elde edebiliriz
angel gorunurde sorun yok ama haplari biraktigim halde bir sey yok kontrola gidecegim haftaya canim sykilmaya basladi bu konuda
birde arkadaslar cocugum olursa 30-31 yaslarinda olurum o zamana kadar siz ne dusunuyorsunuz ilk cocuk icin gec degilmi(
angel gorunurde sorun yok ama haplari biraktigim halde bir sey yok kontrola gidecegim haftaya canim sykilmaya basladi bu konuda
birde arkadaslar cocugum olursa 30-31 yaslarinda olurum o zamana kadar siz ne dusunuyorsunuz ilk cocuk icin gec degilmi(
ben 5 yıl kullandım hap ama bazı sebeplerden dolayı hapı bıraktım 8 ay çocuğum olmadı ki zaten normal yolla olamıyacağımı söylemişti doktorum. sonuçta acil ameliyat ve tedaviyle oldu . yine haplarıma geri döndüm. aslında kullanmasamda hamile kalmam ama :) bu seferde hasta olamam 1 yılda bir oluyor çünkü.
Su an o kadar sınırlıyım kı, 10 yıl cocuk yapmayabılırım bu adama!
gecmis olsun mert
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?