Selam arkadaslar yine ben aslinda ters tepkiler alacagimi bile bile yaziyorum.. simdi evliligim hakkinda bilgiler verdim derdimi paylasmak adina. guzel sirin iletisimim var esimle onu cok seviyorum.. Ailemle ayni sehirde yasamiyoruz iyi kotu goruyorum onlari ablamida.. burda cevrem yok (hala!) esimin ise akrabalari kafa dengi olmadigi icin ve dedikoducu olduklari icin iletisim kurmuyoruz onlarla.. bol bol beraberiz esim cok evcil bir insan yiyip icip oturup tv izleyelim pc takilalim istiyor cok guzel seyler bende ilgi manyagi oldugum icin SIKILMIYORUM bu konuda. Ama fazlaca beraber kaldigimiz icin olumsuzluklar cikiyor'ki canim sikkin bu konuda. Ornek: is saatleri birbirini tutmadigi icin ben uyku duzenimi ona uyduramiyorum beraber uyuyup beraber kalkmamizi istiyor.. olurda uykum gelmeyip salona gecersem kesin laf isitiyorum. O en azindan is yerinde kafasini dagitiyor yoruluyorda bir sekilde enerjisini tuketiyor ben ne yapiyorum? kafama gore takiliyorum kafama uygun bir dernege takilmaya basladim kadin erkek aktivite yapiliyor bir kac kisiyi facebookuma ekledim ordan yas siniri bizimkine yakin olanlari kabul etmedi bende babam yasinda iki adami ekledim ve bir kac bayani amac daha iyi tanismak arkadaslik kurmak.. esim varken bilgisayari ona birakiyorum;; Gecen hafta esimi ise yolculadim baktim laptopun bataryasi sokulmus yok aradim bulamadim.. Esime tel actim bu ne demek diye diyor eve gelince konusacaz... neyse geldi biraz mahcup ve daglari eriten bir mahcubiyetle pc'ye cok takiliyorsun beraber uyumuyoruz bilgisayar yok artik sana.. ben o anki sokla cok komigime gitti kahkaha patladim "senin yaninda pc kullanmiyorum kimseyle gorusmuyorum filim izlemiyorum sitelere girmiyorum" sen yokken yalnizliktan yaptigim seyler seni rahatsiz ediyorsa sende sorun var ama beni kisitlayama hakkina sahip degisin" diye sert cikistim.. hafta sonlari takilalim diyorum durumlar musait degil diyor bir nargile sefasi bir fincan kahve icmenin guzel bir terasta zengin olmayi gerektirmiyor ki diyorum verdigi cevap neme lazim yerin dibine batirirsin beni dogum gununde yaptigin gibi diyerek bir hatami yuzume vuruyor. komplekslere girdi oysa o kadar icten o kadar sefkatli iyi bir insanki bir yandan cok simartmayim diyorum bir yandan ona olan sevdami gostermeden duramiyorum ama bir yandan basima cikar bu tavrim iyidir diyorum.. bilmiyorum muhatap olacagim insanlarin nerdeyse oz gecmislerini isteyecek ve mutlaka dudak bukuyor ondan biktigimi dusunuyor.. Biraz disa acilmanin zamani geldi bence.. diger konularimda "sen neden calismiyorsun" diye soranlar oldu.. 5 is buldum!!! istemedi kabul etmedi.. Gorunurde baskici degil hic ama o kadar mukkemel bir sekilde vazgectiriyorki.. bu arada yasim 29 cocugum yok bunun kompleksini yasiyorum.. Gelecek korkutuyor beni.. Bu karmancorman yazi icin kusura bakmayin gayri.. :tomato: