• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

artilar eksileri gotururmu?

Bir_kadin

kardelen
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2009
2.090
33
116
44
Belçika
Selam arkadaslar yine ben aslinda ters tepkiler alacagimi bile bile yaziyorum.. simdi evliligim hakkinda bilgiler verdim derdimi paylasmak adina. guzel sirin iletisimim var esimle onu cok seviyorum.. Ailemle ayni sehirde yasamiyoruz iyi kotu goruyorum onlari ablamida.. burda cevrem yok (hala!) esimin ise akrabalari kafa dengi olmadigi icin ve dedikoducu olduklari icin iletisim kurmuyoruz onlarla.. bol bol beraberiz esim cok evcil bir insan yiyip icip oturup tv izleyelim pc takilalim istiyor cok guzel seyler bende ilgi manyagi oldugum icin SIKILMIYORUM bu konuda. Ama fazlaca beraber kaldigimiz icin olumsuzluklar cikiyor'ki canim sikkin bu konuda. Ornek: is saatleri birbirini tutmadigi icin ben uyku duzenimi ona uyduramiyorum beraber uyuyup beraber kalkmamizi istiyor.. olurda uykum gelmeyip salona gecersem kesin laf isitiyorum. O en azindan is yerinde kafasini dagitiyor yoruluyorda bir sekilde enerjisini tuketiyor ben ne yapiyorum? kafama gore takiliyorum kafama uygun bir dernege takilmaya basladim kadin erkek aktivite yapiliyor bir kac kisiyi facebookuma ekledim ordan yas siniri bizimkine yakin olanlari kabul etmedi bende babam yasinda iki adami ekledim ve bir kac bayani amac daha iyi tanismak arkadaslik kurmak.. esim varken bilgisayari ona birakiyorum;; Gecen hafta esimi ise yolculadim baktim laptopun bataryasi sokulmus yok aradim bulamadim.. Esime tel actim bu ne demek diye diyor eve gelince konusacaz... neyse geldi biraz mahcup ve daglari eriten bir mahcubiyetle pc'ye cok takiliyorsun beraber uyumuyoruz bilgisayar yok artik sana.. ben o anki sokla cok komigime gitti kahkaha patladim "senin yaninda pc kullanmiyorum kimseyle gorusmuyorum filim izlemiyorum sitelere girmiyorum" sen yokken yalnizliktan yaptigim seyler seni rahatsiz ediyorsa sende sorun var ama beni kisitlayama hakkina sahip degisin" diye sert cikistim.. hafta sonlari takilalim diyorum durumlar musait degil diyor bir nargile sefasi bir fincan kahve icmenin guzel bir terasta zengin olmayi gerektirmiyor ki diyorum verdigi cevap neme lazim yerin dibine batirirsin beni dogum gununde yaptigin gibi diyerek bir hatami yuzume vuruyor. komplekslere girdi oysa o kadar icten o kadar sefkatli iyi bir insanki bir yandan cok simartmayim diyorum bir yandan ona olan sevdami gostermeden duramiyorum ama bir yandan basima cikar bu tavrim iyidir diyorum.. bilmiyorum muhatap olacagim insanlarin nerdeyse oz gecmislerini isteyecek ve mutlaka dudak bukuyor ondan biktigimi dusunuyor.. Biraz disa acilmanin zamani geldi bence.. diger konularimda "sen neden calismiyorsun" diye soranlar oldu.. 5 is buldum!!! istemedi kabul etmedi.. Gorunurde baskici degil hic ama o kadar mukkemel bir sekilde vazgectiriyorki.. bu arada yasim 29 cocugum yok bunun kompleksini yasiyorum.. Gelecek korkutuyor beni.. Bu karmancorman yazi icin kusura bakmayin gayri.. :tomato:

senin konularını yakından takip ediyorum canım :)
seni anlıyorum benim eşmde seninkine çok benziyor çalışma konusunda olsun pc konusunda olsun ....
onlar biz kadınlar gibi düşünemiyor işte ama bana kalırsa artılar eksileri götürmemeli her zaman olumlu düşünmeli ...
bilmiyorum sana ne kadar yardımcı oldum ama içimden gelenleri yazmak istedim...

senin konularını yakından takip ediyorum canım :)
seni anlıyorum benim eşmde seninkine çok benziyor çalışma konusunda olsun pc konusunda olsun ....
onlar biz kadınlar gibi düşünemiyor işte ama bana kalırsa artılar eksileri götürmemeli her zaman olumlu düşünmeli ...
bilmiyorum sana ne kadar yardımcı oldum ama içimden gelenleri yazmak istedim...

Tesekkur ederim mavera :) yani ben kendi kafamda denge kuramadim guzel ilgiler boyle seyler yapmasini hak getirmiyor bence..

evet canım haklısın böyle şeylere hakkı yok bencede ama bazen yapacakbişey olmuyor değiştiremiuosun insanları al otur karşına güzel güzel açıkla böyleyken böyle diye ...
sonuçta adam seviyo seni sevgisinden yapıyodur... böyle sebeplerden üzme tatlı canını..
mesela benim eşimde kk ya girmemi yasakladı hatta pcmi elimden alıyodu ben ona tamam girmicem dedim halada öyle sanıyo :) bak bende sözümü ne güzel tutuyorum ama :) bazen böyle idare etmek gerekiyo bu erkekleri..

Oncelikle sunu belirtmek isterim: guzel sirin bir iliskim var esimle, demissin… burda duralim… haline sukret bence ve baskalarinin ne gibi problem yasadiklarini dusunmus olsan bu soyledigin sozle kendi problemlerini cozmus olursun zannimca. Ufak tefek problemler puruzler elbette olacak iliskilerde, senin yasadiklarin inan benim gozumde hic buyutulecek seyler degil. Okuduklarimdan esinin seni kiskandigini dusunuyorum, bu cok guzel, buyutmedigi surece tabi. Belkide o yuzden pc basinda vakit gecirmenden hosnut olmuyordur. Is meselesine gelince.. baska isler aramaya denesen ve surekli is bulup calismak istedigini dile getirsen en sonunda pes edecektir emin ol. Malum biz kadinlar direttikmi mutlaka istedigimizi elde edebiliriz :delphin:

:))) neden yasakladi?
ya aslinda kirmiyor beni tartisabiliyoruz guzel bir sekilde. diyor mesela ya bilip bilmedigin insanlar diyorum e gel dernege tanisalim bu kadar sorun arasinda tanisamam boyle iyiyiz diyor.. bende sosyallesme konusunda cok aktif degilim zaten ama bir seylerle ugrasmak gerekir diye dusunuyorum bildiklerimizi kendimize yasamak sykiyor insani.. haa laptopun bataryasi konusunda suclu bir durusu vardi ama agzida iyi laf ediyor.. ayy basimda kaynana yok karisanim yok edenim yok ama o hepsine deger hem kocam olarak kalsin kaynanalik arkadaslik babalik abilik yapmasi gerekmiyor o kadar

bebeğin olmuyormu kendinizmi yapmıyorsunuz canım

Oncelikle sunu belirtmek isterim: guzel sirin bir iliskim var esimle, demissin… burda duralim… haline sukret bence ve baskalarinin ne gibi problem yasadiklarini dusunmus olsan bu soyledigin sozle kendi problemlerini cozmus olursun zannimca. Ufak tefek problemler puruzler elbette olacak iliskilerde, senin yasadiklarin inan benim gozumde hic buyutulecek seyler degil. Okuduklarimdan esinin seni kiskandigini dusunuyorum, bu cok guzel, buyutmedigi surece tabi. Belkide o yuzden pc basinda vakit gecirmenden hosnut olmuyordur. Is meselesine gelince.. baska isler aramaya denesen ve surekli is bulup calismak istedigini dile getirsen en sonunda pes edecektir emin ol. Malum biz kadinlar direttikmi mutlaka istedigimizi elde edebiliriz :delphin:

Tabiiki canim sukur mutlulugun tadina varabiliyoruz. Ve herkesin guzel bir evlilik gecirmesi temenisindeyim.. Ufak tefek seyler ama hayatta kayde deger bir seyler yapma derdindeyim bunlar oturudgum yerde olmuyor.. calismami sorun yapmazken buldugum islere kulp takiyor ve kendisi adi gibi biliyorki ona olan sevgimden ve gozu arkada kalmasin diye kabul etmedim o isleri lafini dinledim.. mesela bir kuzeni var ailece gorusuyoruz iyiler fakat cok kafa dengi olmadiklarindan icli disli degiliz kuzeninin esiyle takilabilirim iyide sen kendin takilmak istemiyorsun sykiliyorsun diye ben niye takilayim tanidigin guvendigin icinmi? benim arkadas olacagim insanlari herseyini bilemezsinki diyorum.. ne guzel rahatiz boyle niye elaleme bulasmak istiyorsun diyor.. valla arkadas yuzune hasret kaldim

angel gorunurde sorun yok ama haplari biraktigim halde bir sey yok kontrola gidecegim haftaya canim sykilmaya basladi bu konuda

birde arkadaslar cocugum olursa 30-31 yaslarinda olurum o zamana kadar siz ne dusunuyorsunuz ilk cocuk icin gec degilmi :((

angel gorunurde sorun yok ama haplari biraktigim halde bir sey yok kontrola gidecegim haftaya canim sykilmaya basladi bu konuda

birde arkadaslar cocugum olursa 30-31 yaslarinda olurum o zamana kadar siz ne dusunuyorsunuz ilk cocuk icin gec degilmi :((

Ne kadar sure kullandın hap? Bende 14 aydır kullanıyorum ve bu ay bırakmaya karar verdım. Cok korkuyorum, sorun cıkacak dıye?

Ayrıca bende 30 yasındayım. Sanırım ılk cocuk ıcın gec, evet.

canım her kadının istedği şey evcimen erkek ama arada bir dışarı çıkmakta gerek o konuda haklsın ama allaha şükür bu yazdıkların hiç sorun değli hatta bakış açısınas göre bile değişebilri başka birine görde eşinin uyumasını seni beklemesi çok güzel seninle sürekil zaman geçirmek istemesi erkeklerin büykü bi çoğunluğu kendi evlerinde sıkılır ve kendilerin dışarı atamak isterler bence yani kıymatnin bil hep artılarını gör....allah mutluuğunzu daim etsin...

elefera ve bir kadınkızlar ben 33 yaşındayım çok istememize rağmen 7 yıl bebğimiz olmadı 7 ay önce hamile kalabildim 33 yaşındayım yani geç değil ama ikinizide biraz tanıyorum evliliğinizde aşılmayacak sorunlarınız yok bebeği ertelemeyin derim bundan sonra zaman hızlı geçer çünki

Hatırladığım kadarıyla eşinizle çok az görüşebiliyordunuz..
Hani mesaisi,ek işi vs. yüzünden..
Şu kısıtlı zamanda nasıl buluyorsunuz bu kadar tartışacak konuyu, şaştım!:1shok:
Beraber uyumuyoruz diye laptopun şarjını saklamış,siz o varken neti açmıyorum ki diyorsunuz.. Anlamadım ikinizden birinde tutarsızlık var..
Bulduğunuz işleri beğenmemesi,gittiğiniz dernekle ilgili olumsuz yorum yapması hiç hoş değil.Arkadaş çevresi yok,kuzenlerle muhabbet sarmıyor.. Eeeeee???akannehir
Ne yapacakmışsınız?
7/24 televizyon mu izleyeceksiniz?
Dışarı çıkmanızı istemiyor sanki eşiniz.. Bana öyle geldi yani..
Biraz sertlikle de olsa kendi isteklerinizi harekete geçirmenin zamanı diyorum..:delphin:

valla lalecigim o kadar tartismaya oyle bir vakit ayirabiliyoruzki kendisi tekrar gunduze dondu.. gece calisinca telefonda muhabbet eder yada tartirdik yada hersyei hafta sonuna yigardik..
iyi degil tabii ben buna musade vermeyecegim sadece cok guzel vazgectirebiliyor o kadar seviyorum ki onu mesela istemedigi bir seyden vazgectigim zaman o yoklugu aratmamak icin full ilgilere basvuruyor buda benim cok hosuma gidiyor.. Iyice naza cekiyorum cunku biliyorki onu dinlemem iliskimizde bir seyler eksik olsa.. kotuyuz yada kotu olan benim sanki

mesela o uyudugu zaman benim uykum yoksa kalkip salona geciyorum ya tv ya pc aciyorum. o yanimdayken ilgilenmiyorum bilgisayarla olurda uyanirsa ve ben icerdeysem pc'ile ugrastigimi goruyorsa bunu dert eder ve sarjini soker alir yada uzun uzun gozume bakip gider uyur

Son düzenleme:
gec olsun olmasin ben bir bucuk sene icinde cocuk istiyorum.. ne yapayim erteledim cok seyi.. ben 3 aydir hap kullanmiyorum

ben 5 yıl kullandım hap ama bazı sebeplerden dolayı hapı bıraktım 8 ay çocuğum olmadı ki zaten normal yolla olamıyacağımı söylemişti doktorum. sonuçta acil ameliyat ve tedaviyle oldu . yine haplarıma geri döndüm. aslında kullanmasamda hamile kalmam ama :) bu seferde hasta olamam 1 yılda bir oluyor çünkü.

ben 5 yıl kullandım hap ama bazı sebeplerden dolayı hapı bıraktım 8 ay çocuğum olmadı ki zaten normal yolla olamıyacağımı söylemişti doktorum. sonuçta acil ameliyat ve tedaviyle oldu . yine haplarıma geri döndüm. aslında kullanmasamda hamile kalmam ama :) bu seferde hasta olamam 1 yılda bir oluyor çünkü.

Su an o kadar sınırlıyım kı, 10 yıl cocuk yapmayabılırım bu adama!

Back