• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık umrumda olmasın ikiside yeterr :(

Konunuzu hatırlıyorum ben her kötülüğün illa bir bedeli olduğuna inanırım. Belki şu an değil belki siz şahit olmayacaksınız da ancak mutlaka çıkacaktır yaptıkları . Vicdanlarini susturmak bu kadar kolaysa onlara aslında belalarini bulmuşlar bile diyebiliriz.
Şimdi onların yaptıkları sebebiyle kendinizi yıpratma zamanı değil . Bence özünüze eğilin, kendinizi bu gerçekle yuzlestirip sonrasında hayatta neler yapmak istediklerinize yoğunlaşın.
Bende aldatildim. Tanıdığım biri değildi ancak beş dakika ötemde birlikte çalıştığı kişi ile aldatildim. Ayrıldıktan 1 buçuk ay sonra sözlendi, nişanlandı. Sonra evlendiler. Ortak tanıdıklarımız var bizimde. Bende baslarda mutsuz olmalarını istedim ancak dilimi bedduaya alıştırmamak için beddua etmedim. Rabbime havale ettim hep. Gecen görüştüğüm ortak tanıdığım " layığını buldu emin ol "dedi bana . Sormadım bile biliyor musunuz kendime şaşırdım ama o kadar bile merak etmiyorum şu an mutlu olup olmadığını . Sizede olacak. Önce acınızı yasiycaksiniz sonra öyle bir yüreğiniz soğuyacak ki mutlu olup olmaması bile umrunuzda olmayacak. Sadece kendinize zaman tanıyın. Iyi olduğunuzda da yazın bize

Ne kadar da ş...z insanlar var şu hayatta. Yok artık dedim. Ama bişey söyleyim. Daima aralarında olacaksınız. İkiside biliyo bunları. Hele hele o kız herzaman herşeyde kendisini kıyaslayacak sizinle. Çünkü ikisininde ortak noktasısınız. Örneğin nasıl tanıştınız böyle böyle gibi. Boşverin layıklarını bulmuşlar. Sizde kendinize bakın hayatın tadını çıkarın, gezin yeni yerler görün. Birazda arkadaş çevrenizi daraltın ya da arkadaşlarınıza onlarla ilgili bişey duymak istemediğinizi söyleyin

Bir kere kabullenin ayrılmışsınız ha arkadaşınız ha başkası muhakkak biri olacaktı bunu kendinize defalarca söyleyin .
O kızı aklınıza getirmeyin getirdikçe kendinizi üzersiniz çünkü yaşanmışlıklar var en kötü olanı da bu anlıyorum sizi ama kızın hareketlerini sürekli gözünüzün önüne getirmek neden?Bırakaın kendi kazdıkları kuyuda bogulsunlar siz sadece umursamayın düşünmemeye çalışın.

üzülmekte haklısınız hayat arkadaşınız(mış) arkadaşınız(mış)
ama artık hiç bir şeyinizler.
böyle oldugunu kabul etmeyi deneyin.
ben sevindim adınıza
böyle basıt insanların hayatınıza tecrübe kattıgını düşünüyorum.
nede olsa hata bir kere yapılır dönüp kurcalamaya da gerek yoktur.
kalbiniz de yeri olsalardı bukadar kolay eski diyemezdiniz.
üzülmeyin dünyamız bir kaç kişilik degil daha çok iyilerine rastlayacaksınız
daha çok anılar biriktirip ömrünüze anlam katacaksınız.
bırakın bunlar da bir köşe de başkalarına anlatacagınız hayat tecrübeniz olsun

Valla hiç belli olmaz belki evlenip boşanmazlar da. Sen kendini en kötüye hazırla bence yine de. Maalesef bazen böyle tiplerin işi rastgidebiliyor. Ama madem bu karakterdeler bence birbirlerini bulmaları iyi olmuş. Tencere kapak. Sana ve başkalarına musallat olmalarından iyidir. Ama ben olsam o karaktersiz arkadaşa iki çift laf ederdim muhakkak. Susup oturamazdım böyle durumlarda. Tabi sen bilirsin. Bence mutlu ol bu mikroplardan kurtulduğun için.

Biz ayrıldıktan bikaç ay sonra duymuştm hayatında biri oldugunu ama üstünde çok durmadım. Bundan 3 ay önce o kişinin benim en samimi arkadaşm oldgnu öğrendim. Ve bunu bilenlerde saklamışlar benden.

İnsanlık dışı ikiside gerçekten .
Bir adam düşün severek evleniyor, kadında aynı şekilde, sonu bu ..
Reva mı diye sorarlar adama .
Çok üzüldüm adına inan ki mutlu olamazlar bu şekilde .

Allahlarından bulsunlar.

Sosyal medyada onların profillerine silemeyecekleri şekilde yazabiliyor musunuz bilmiyorum ama yazın. Bir o...uyla bir o...u çocuğu birbirinizi bulmuşsunuz, tebrik ederim yazın.

Daha da iyisi düğün/nikah yerini tarihini öğrenin gidin. Orda da k.hpe olduklarını yüzlerine vurmayı ihmal etmeyin sonra da çıkın gidin. Bu güzel anıyı hediye edin ki hayatboyu akrabanın eş dostun yüzüne bakamasınlar.

Bunu yapamam derseniz kolayı da var, bu 2sinin işyerlerindeki dedikoducu tiplerden bazılarına yazın aynen size yazdığım bu cümleyi işyerinde güzelce yayılsın. Böyle tipler insan içine çıkmayı haketmiyor.

Yanlarına bırakmayın derimm. Siz öcünüzü almadan içiniz soğumaz burdan anlaşılıyor. Sizin yerinizde olsam o kadina o..u k.hpe yazardim hem whatsapptan hem mesaj atardim hem de cikmayacak bir sekilde sosyal medyaya yazardim. Hakediyor cunku. Eski esiniz zaten mide bulandirici, bir erkek daha ne kadar igrenc olur kelime bulamadim.

Böylesi durumlarda genellikle yuva yıkan “kadın” diyerek erkek sanki masummuş gibi bir bakış açısı oluşuyor toplumda ancak sizin olayınızda her ikisi de iğrençlik abidesi durumundalar.
Sadece erkekler daha pervasız oluyorlar,kadın kadının kurdudur sözü de sanırım sizin -o arkadaşınız bile demeye dilim varmıyor- yılan gibiler için söylenmiş...

Sanki dünyada erkek kalmamış sizin eskinizi bulmuş , dua edin ki ayrılmışsınız ya birlikte olduğunuzda olsaydı bu durum o zaman daha yıkıcı olmaz mıydı ?

Allah bildiği gibi yapsin o ikisini de.
Sabredin, zaman oyle guzel bir ilac ki hic unutamam atlatamam dedigimiz yaralari kapatiyor, sizin yaranizds kapanacak emin olun. Bu dertten ölmezsem daha da olmem dedigim dertlerime simdi bakıyorum da o kadar uzak ki sanki baska biri yasamis ben izlemisim.
Rabbim o kadar büyük ki oyle guzel unutturdu ki dilerim en kisa surede sizin icinde aynisi olur.
Oyle guzel mutluluklar yasiyorum ki simdi iyi ki diyorum iyi ki cikmis o insanlar hayatimdan. Ayni seyi sizin de diyebilmenizi diliyorum kisa zamanda.

Bak bir şey daha geldi aklıma:) belki bir nebze keyfin yerine gelir...
Tanışmalarına vesile olmuşsan ve ya ortak paydalı bir geçmiş yaşantınız var ise veya herhangi bir sebepten dolayı sizi hatırlatan emareler olacaksa o hatun kafayı yer demedi deme :)))
Çünkü şuan yaşadığın duygu karmaşasını sen atlatacaksın ama o kadın herşeyde yaşayacak. Yemeğe gitseler onlar da mı gitmişti... Bir arkadaş çevreleri elbette olacak velev ki eski tek bir arkadaş olsun ayy canım ya senden iyi olmasın x te çok iyi börek yapardı olacak veya eski evinizde otursalar x şöyle koymuştu olacak yani olacakta olacak içi kurutacak yaşananlar...Sen sadece sabırlı ol ve izle hızlılar mı evet öyle ama hız felakettir demişler...Bir süre haber alacağın insanları uyar sana bilgi vermesinler ki atlatabil bunu...Sonra mı sen düzeldiğinde gelsin çekirdek çay gelsin muhabbet ve güleceğin günler...

Çok zor şeyler yaşamışsınız ama inanın çok daha kötü durumlarda var, bir tanıdığım teyzesinin eşiyle kaçtı ve evlendi pişman mı değil mi bilinmez ama bilinen birşey var ki kimsenin yaptığı da yanına kâr kalmaz... Klasik cümle olacak ama herkes ektiğini biçer er ya da geç...

Back
X