Artık Stres Yaşamak İstemiyorum.

Esinle aranizda yasadigin kimseyi ilgilendirmez. Kimseye de hesap vermek zorunda degilsin. Kendine de defolu muamelesi yapma. Yeni biriyle tanistiginda da bunlari anlatmana gerek yok. Bu arada bir avukat bul, once cekismeli acarsiniz davayi, sonra anlasmaliya cevirirsiniz esin sartlari kabul ederse. Avukat muhatap olur esinle. Once bir avukat ile gorus.

Büyük ihtimal başka biri hayatınızda var..

Ayrılsanız da, evli olduğunuzu söylersiniz. Ne vebalinden bahsediyorsunuz anlayamadım zaten karşınızdaki kişi de bir şeyler yaşadığınızı anlayacaktır.

Nisanlaninca işi bırakmamin sebebi mobbingti asla nisanlandigim zaman hemen nikah kıyarım moduna girmedim düğüne kadar çalışma isteğim vardı olmadı.İsi bırakmak zorunda kaldım.

Biliyorum ama 1 sene anlaşmalı boşanma olmuyor.

Ben anlatamadim. Dava cekismeli aciliyor 1 sene dolmamis evliliklerde, usul boyle. Ama sonra hakime iki taraf anlasti deyip protokol veriliyor. Avukatla gorus diye o yuzden soyledim. Bu sekilde oluyor. Avukatla gorudun. Size anlatacaktir.
1 sene dolmasi gerekiyor diye biliyorum.Bitsinde nasıl biterse bitsin haklı olan benim elimde deliller var.

Kaynana, düğün, altın, babanız, eşiniz sürekli açtığınız konulardan gına geldi.

Daha boşanmadan bile sonrasında hayatınıza alacağınız kişiye ne diyeceğinizi düşünüyosunuz ya pes.

Boşanın siz de rahatlayın kadınlar kulübü de rahatlasın.

1 sene dolmasi gerekiyor diye biliyorum.Bitsinde nasıl biterse bitsin haklı olan benim elimde deliller var.
Bir sene dolmadan anlasmali bosanamiyorsunuz evet. Ama cekismeli bosanabiliyorsunuz. Yani su an dava acsaniz cekismeli bosanirsiniz. Cekismeli bosanirken de davalar devam ederken hakimler bile aranizda anlastiniz mi diye soruyor zaten. Hakim sormasa bile avukatlar taraflar aralarinda anlasti deyince hakim de iki tarafin hazirladigi anlasma cercevesinde bosuyir. Yooo ben bosamam demiyor. Hanimefendi ben de bosandim, bu tecrubeyi edendim malesef. Oradan buradan ogreneceginize neden haklarinizi sorup ogrenmiyorsunuz bir avukattan. Bu sizin en dogal hakkiniz.

Kac para tazminat aldiniz eski isyerinizden?

Bu arada bitmesi onemli degil, haklarinizi almaniz da onemli. Birsey istiyor musunuz mesela ondan bosanirken, nafaka gibi, takilar sizde mi mesela, onda ise takilarinizi geri alabilirsiniz. Tazminat istiyor musunuz?

Bu arada bitmesi onemli degil, haklarinizi almaniz da onemli. Birsey istiyor musunuz mesela ondan bosanirken, nafaka gibi, takilar sizde mi mesela, onda ise takilarinizi geri alabilirsiniz. Tazminat istiyor musunuz?

Ben muhafazakar değilim.Gunahimin farkındayım.
Bal gibi muhafazakar dindarsın.Tabularını başkalarına da öneriyorsun. İnanmayanlar açtığı konulara, yaptığı yorumlara baksın. Sonra internetten sevgili edin, olmayacak naneler ye, günahının farkındaymışsın. Yok yaa!

İnternetten bulduğun sevgiliyle tanımadan kendini kakala sonra kayınvalidem de kayınvalidem. Bugün hemen boşanma davası açmazsan bil ki, buradakiler sinir oluyor senin aynı konukarına.

Her zaman sadece kendinin günahına girersin ve bence bu adamdan ayrılmazsan kendinin daha da günahına girersin. Ayrıca düşünce şeklini toparlaman gerekiyor, müslümanlık değil muhafazakarlık cidden bu. Bu tarz düşüncelerin sana da başkasına da faydası yok, orada burada bin kere tekrar edilip, duyulup öğrenilen temelsiz fikirler çoğu. Yapman gereken çok basit, bir işe gir ve adamdan boşan. Bu adam sana o kaçtığın işi mumla aratır. Daha önce de yazdım, yine yazıyorum çünkü boş vaktime denk geldin, yoksa laftan anlayacağını sanmıyorum.

Boşanma kararımı aile üyelerimle konuştum.İlk başta hiç dusuncesine tahammül edemiyordum.Cunku seviyordum ama 2 aydır o kadar tehdit beni en son çıldırtan nokta ben ailemi sildim sende sil ee yahu benim ailem ne yaptı.

Ee biz bunları biliyorduk zaten niye bi daha bidaha anlatıyosunuz ki uzatıyosunuz konuyu gereksiz yere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…