Artık sona geldik galiba...

Offf Offf her şey çocuklar için, her şeye onlar için katlanılıyor. Etraf bozuk, ortam bozuk, çocukların psikolojileri hemen etkileniyor. Çok zor bu boşanma işleri. Hakkınızda hayırlısı.

yorumunuz çok kırıcı.çocuğu araç olarak gördüğüm düşüncesi çok yanlış ki bunu hangi anne böyle düşünür.
Siz demediniz mi evlilik duzelir diye dusundugum dogrudur diye? Cocuk olunca evlilik duzelmiyor bunu cocuklar bile biliyor artik ..Kirici degilim ama ..

kısmi aldatma nedir ya
mutsuz bir evliliğiniz olduğu halde çocuk yapmanız bencillik
yoksa insan mutludur çocuk yapar 20 sene sonra boşanırlar bu başka
bile bile lades olmuş
böyle sorunlar yaşamadığım için sizi anlayamıyorum belkide
hakkınızda hayırlısı

Siz demediniz mi evlilik duzelir diye dusundugum dogrudur diye? Cocuk olunca evlilik duzelmiyor bunu cocuklar bile biliyor artik ..Kirici degilim ama ..
çocuğu istediğim için yaptım öncelikle.Dogurayim da evliligim kurtulsun diye değil tabiki. Damızlık gibi tabirleriniz çok hoş değil. Yine de yorumunuz için teşekkür ederim .

Bencillik olarak boşanmayı değil oturmamış evlilikten çocuk yapmayı kastetmiş hanımefendi

Yazık olmuş birbirinize denk değilmişsiniz bence bir an önce bu asalaktan ayrılın yoksa hep mutsuz ve asık suratlı gezeceksiniz aşk evliliğimiydi kendi aslı iyi saklamış sizden

Bu sıkıntılar ben doğum yaptıktan sonra daha çok arttı. Damdan düşenin halinden ancak damdan düşen anlar. "Cocuğu neden yaptın o zaman bencil" suçlamalarını duymak için açmadım konuyu.

Bencillik olarak boşanmayı değil oturmamış evlilikten çocuk yapmayı kastetmiş hanımefendi
2. yilimizda demek ki huyu böyle diyerek kabullenmistim bazı şeyleri. bebek kararı vermemizde bu döneme rastlar. Fakat hamile kaldiktan sonra cpcuga Kv baksın düşüncesiyle kvyanina tayin istememiz evliligin kirilma noktası oldu.

kendisine güvenmeyen insan karşısında ki insanı da kendisi gibi bilirmiş

Yazık olmuş birbirinize denk değilmişsiniz bence bir an önce bu asalaktan ayrılın yoksa hep mutsuz ve asık suratlı gezeceksiniz aşk evliliğimiydi kendi aslı iyi saklamış sizden
Evet tanisarak evlendik.Dışarıda saygın durusu ve etraftan olumlu tepkiler alması bu evliligi taşıyabilecek erkek düşüncesine sebep oldu bende ama iş
evin içine girince öyle olmuyormuş

madem size değer vermeyen bir adamla birliktesiniz bukadar kötü bir hayat boşanın arkadaşım çocuğunuz için bunu yapın

Çocuk olmuş artık ne yapsın kadın şimdi oldursun mu çocuğu? Olan biten birsey için bu kadar üstüne gitmeyin kadinin yaziktir. Dertli bir insanin derdine derman olacaginiza daha çok desiyorsunuz yarasini.

Konu sahibi arkadaşım allah sana sabir versin herseyden önce. Cok zor şeyler yasadiklarin. Açıkçası duruma bakinca bosanmanizin hem çocuk hem de sizin acinizdan daha dogru olduğunu düşünüyorum.

Allah yardimcin olsun.

bİr şey diyim mi zaten kendi içi fesat kötü olup aldatan erkekler bu şekilde kısıtlıyor bu cok açık net kendisinin yemedgı kalmıyor eşine gelince de o neden selam verdi bunla neden konuştun pehh pehh yani artık evlenmekten korkuyorum inan ki Allah yardım etsin canım ya

Kendi karekterini çok güzel gizle,iş sizden ekonomiş özgürlüğün var bu asalağı çekmek zorunda değilsin en iyi boşan,a çocuk küçükkene olur ergenken ayrılığı savunamam ama küçük olunca daha kolay atlatılır ,
Evet tanisarak evlendik.Dışarıda saygın durusu ve etraftan olumlu tepkiler alması bu evliligi taşıyabilecek erkek düşüncesine sebep oldu bende ama iş
evin içine girince öyle olmuyormuş

Bu tarz bir insanın değişebileceği ihtimalini düşünmüyorum ben açıkçası.İş bu denli kıskançlığa geldiyse boşanmak en iyi çözüm benim gözümde.İnsan neyse karşısındakini öyle görürmüş.Maaş kartına tamam dedik,hadi anneliğe de eyvallah ama iş sadakati sorgulamaksa orda herşey biter.İnsan güvenmediği bir insanla neden beraber olur ?Doğru bir karar almışsınız.

yavrum sen nie okudun neden öğretmen oldun yada mesleğin ne ise sabahları kalkıp işe giden sen stres çeken sen çocuk bakan sen nasıl maaş kartını veriyorsun anlamadım gitti? illa göz korkutmak için boşanma lafınımı duyması lazımdı eşinin yada sana sarılması için madem mutlu değildiniz sorarım size NEDEN ÇOCUK YAPTINIZ?

çocuğu istediğim için yaptım öncelikle.Dogurayim da evliligim kurtulsun diye değil tabiki. Damızlık gibi tabirleriniz çok hoş değil. Yine de yorumunuz için teşekkür ederim .

Canim benim pek farkli konumumuz yok oncelikle alahtan esine merhamet ve goz acikligi ve sevgi vermesini en lnemlisi AKİL vermesini diliyorum, witch wunt a kizma obda biseyleri yasamis biri kizoyor artik cektiklerini baska bir kadin cekince iyi biridir o emin ol, piskin adamla yan yana durmak ser gibi bisey bi ssrilmayla ne demek bu kardese destek olma sarilisi gibi oyle is olmaz konusmaniz lazim

Cocugun hakkinda hayirliymis mevlam vermis bicok isteyene de vermiyor oysaki her yapinca cocik olmuor iste yapacak bisey yok, ona simsiki saril o senin yol arkadasin olacak, ogretmenmisiz ikimizde bu kutsal mesleginin yaninda bir deDkutsal meslek daha olmus annelik sen kadinsin, kutsalsin, kiymetlisin, narinsin, cBuk yipranansin, rabbimin katinda daha cBuk kolay yargilanan kulsun unutma, kendi degerini unutma.. bak canim cocuk buyudukce bbayi sahiplenecek, adambzaten duymus da bosanmayi cocugun jstune dusser iyice cocugu da ceker sonra tak ederse sen kotu olursun yani sevgi de yoksa bitsin diyebiliirm, lakin bak gidishata duzelme varsa tut ucundan ayNilari bende de var musstehcen konular haric allah yar ve yardimcin olsun

desteginiz için teşekkür ederim yardım istediğim konu tamda bu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…