- 2 Mayıs 2011
- 2.914
- 2.591
-
- Konu Sahibi Findikzade
Siz demediniz mi evlilik duzelir diye dusundugum dogrudur diye? Cocuk olunca evlilik duzelmiyor bunu cocuklar bile biliyor artik ..Kirici degilim ama ..yorumunuz çok kırıcı.çocuğu araç olarak gördüğüm düşüncesi çok yanlış ki bunu hangi anne böyle düşünür.
çocuğu istediğim için yaptım öncelikle.Dogurayim da evliligim kurtulsun diye değil tabiki. Damızlık gibi tabirleriniz çok hoş değil. Yine de yorumunuz için teşekkür ederim .Siz demediniz mi evlilik duzelir diye dusundugum dogrudur diye? Cocuk olunca evlilik duzelmiyor bunu cocuklar bile biliyor artik ..Kirici degilim ama ..
Bencillik olarak boşanmayı değil oturmamış evlilikten çocuk yapmayı kastetmiş hanımefendiBencillik olarak adlandirmaniz doğru değil bence kimse boşanmak için evlenmiyor ki 30 yıl sonra aldatma sebepli boşanan 3 çocuklu bir annenin yaptigina bencillik denemwz o yüzden boşanmaların bencillik olarak görmek yanlış diye düşünüyorum. Ki benim evliligimde de kısmi aldatmalar mevcuttur
2. yilimizda demek ki huyu böyle diyerek kabullenmistim bazı şeyleri. bebek kararı vermemizde bu döneme rastlar. Fakat hamile kaldiktan sonra cpcuga Kv baksın düşüncesiyle kvyanina tayin istememiz evliligin kirilma noktası oldu.Bencillik olarak boşanmayı değil oturmamış evlilikten çocuk yapmayı kastetmiş hanımefendi
Evet tanisarak evlendik.Dışarıda saygın durusu ve etraftan olumlu tepkiler alması bu evliligi taşıyabilecek erkek düşüncesine sebep oldu bende ama işYazık olmuş birbirinize denk değilmişsiniz bence bir an önce bu asalaktan ayrılın yoksa hep mutsuz ve asık suratlı gezeceksiniz aşk evliliğimiydi kendi aslı iyi saklamış sizden
bende aynısını ona dedim kendin yaptigin için beni yapacak zannediyorsun diyekendisine güvenmeyen insan karşısında ki insanı da kendisi gibi bilirmiş
Siz demediniz mi evlilik duzelir diye dusundugum dogrudur diye? Cocuk olunca evlilik duzelmiyor bunu cocuklar bile biliyor artik ..Kirici degilim ama ..
Daha önce burays 2-3 konu acmistim.Malum es-kv-kp hakkında. Üzerinden geçen zaman eşimi hiç degistirmedi. Kv ve kp laf sokmalarina karşı eşim hep beni fesat ve yalancı bildi. Herşey onun gözü önünde olmuştu halbuki. 3 yıllık evliyim ve 5,5 aylık bir oğlum var. 1 aydır bu evliligin beni hic mutlu etmedigini, kocamın her boş zamaninda kahveye kaçışları, aşırı kolik bebeğe karşı sende anne misin diye anneligimi sorgulayislari, bana slm veren erkek ogretmen arkadasa aranizda ne var neden sana slm veriyor ve türevi gereksiz kiskancliklari, buna karşın kendisinin dul bayan sabah akşam mesajlasmalari ve facabooktan mustehcen kadın profiline bakmaları... ve daha bir çok şey çok yıprattı beni. Dönüp baktigimda hiç mutlu olduğum gün yok diyebilirim. Dün gece bu evliligi bitirmek istedigimi ve 3 senedir mutlu olmadığımı söyledim. Önce hiçbir şey soylemedi sonra bana sarıldı. Ama anlık duygusal yeniklikler yasayip durumu değiştirmek istemiyorum. Etrafta ölü gibi geziyorum evlendigimden beri. Maaş kartıma kadar el koymuş ,yan komsuya geçerken bile bana haber vereceksin diyen bir adamla evliyim ben.
Evet tanisarak evlendik.Dışarıda saygın durusu ve etraftan olumlu tepkiler alması bu evliligi taşıyabilecek erkek düşüncesine sebep oldu bende ama iş
evin içine girince öyle olmuyormuş
Daha önce burays 2-3 konu acmistim.Malum es-kv-kp hakkında. Üzerinden geçen zaman eşimi hiç degistirmedi. Kv ve kp laf sokmalarina karşı eşim hep beni fesat ve yalancı bildi. Herşey onun gözü önünde olmuştu halbuki. 3 yıllık evliyim ve 5,5 aylık bir oğlum var. 1 aydır bu evliligin beni hic mutlu etmedigini, kocamın her boş zamaninda kahveye kaçışları, aşırı kolik bebeğe karşı sende anne misin diye anneligimi sorgulayislari, bana slm veren erkek ogretmen arkadasa aranizda ne var neden sana slm veriyor ve türevi gereksiz kiskancliklari, buna karşın kendisinin dul bayan sabah akşam mesajlasmalari ve facabooktan mustehcen kadın profiline bakmaları... ve daha bir çok şey çok yıprattı beni. Dönüp baktigimda hiç mutlu olduğum gün yok diyebilirim. Dün gece bu evliligi bitirmek istedigimi ve 3 senedir mutlu olmadığımı söyledim. Önce hiçbir şey soylemedi sonra bana sarıldı. Ama anlık duygusal yeniklikler yasayip durumu değiştirmek istemiyorum. Etrafta ölü gibi geziyorum evlendigimden beri. Maaş kartıma kadar el koymuş ,yan komsuya geçerken bile bana haber vereceksin diyen bir adamla evliyim ben.
çocuğu istediğim için yaptım öncelikle.Dogurayim da evliligim kurtulsun diye değil tabiki. Damızlık gibi tabirleriniz çok hoş değil. Yine de yorumunuz için teşekkür ederim .
desteginiz için teşekkür ederim yardım istediğim konu tamda bu :)Çocuk olmuş artık ne yapsın kadın şimdi oldursun mu çocuğu? Olan biten birsey için bu kadar üstüne gitmeyin kadinin yaziktir. Dertli bir insanin derdine derman olacaginiza daha çok desiyorsunuz yarasini.
Konu sahibi arkadaşım allah sana sabir versin herseyden önce. Cok zor şeyler yasadiklarin. Açıkçası duruma bakinca bosanmanizin hem çocuk hem de sizin acinizdan daha dogru olduğunu düşünüyorum.
Allah yardimcin olsun.