- Konu Sahibi Findikzade
Once maas kartinizi alin... Bir dahada vermeyin sakin. Sonra oglunuzla guzel vakit gecirin. Ailenize gidin. Kafanizi dagitin. Kv ve kp le araniza mesafe koyun. Kisacasi bencil olun. O zaman duzelir hersey.. Ayrilmaniza gerek kalmaz. Siz fedakarlik yapip yaranamiyorsunuz ondan mutsuzsunuz. Once kendiniz ve cocugunuz oncelikli olsun. Daha mutlu olursunuz. Birde boyle deneyin...Daha önce burays 2-3 konu acmistim.Malum es-kv-kp hakkında. Üzerinden geçen zaman eşimi hiç degistirmedi. Kv ve kp laf sokmalarina karşı eşim hep beni fesat ve yalancı bildi. Herşey onun gözü önünde olmuştu halbuki. 3 yıllık evliyim ve 5,5 aylık bir oğlum var. 1 aydır bu evliligin beni hic mutlu etmedigini, kocamın her boş zamaninda kahveye kaçışları, aşırı kolik bebeğe karşı sende anne misin diye anneligimi sorgulayislari, bana slm veren erkek ogretmen arkadasa aranizda ne var neden sana slm veriyor ve türevi gereksiz kiskancliklari, buna karşın kendisinin dul bayan sabah akşam mesajlasmalari ve facabooktan mustehcen kadın profiline bakmaları... ve daha bir çok şey çok yıprattı beni. Dönüp baktigimda hiç mutlu olduğum gün yok diyebilirim. Dün gece bu evliligi bitirmek istedigimi ve 3 senedir mutlu olmadığımı söyledim. Önce hiçbir şey soylemedi sonra bana sarıldı. Ama anlık duygusal yeniklikler yasayip durumu değiştirmek istemiyorum. Etrafta ölü gibi geziyorum evlendigimden beri. Maaş kartıma kadar el koymuş ,yan komsuya geçerken bile bana haber vereceksin diyen bir adamla evliyim ben.