-
- Konu Sahibi Findikzade
Once maas kartinizi alin... Bir dahada vermeyin sakin. Sonra oglunuzla guzel vakit gecirin. Ailenize gidin. Kafanizi dagitin. Kv ve kp le araniza mesafe koyun. Kisacasi bencil olun. O zaman duzelir hersey.. Ayrilmaniza gerek kalmaz. Siz fedakarlik yapip yaranamiyorsunuz ondan mutsuzsunuz. Once kendiniz ve cocugunuz oncelikli olsun. Daha mutlu olursunuz. Birde boyle deneyin...Daha önce burays 2-3 konu acmistim.Malum es-kv-kp hakkında. Üzerinden geçen zaman eşimi hiç degistirmedi. Kv ve kp laf sokmalarina karşı eşim hep beni fesat ve yalancı bildi. Herşey onun gözü önünde olmuştu halbuki. 3 yıllık evliyim ve 5,5 aylık bir oğlum var. 1 aydır bu evliligin beni hic mutlu etmedigini, kocamın her boş zamaninda kahveye kaçışları, aşırı kolik bebeğe karşı sende anne misin diye anneligimi sorgulayislari, bana slm veren erkek ogretmen arkadasa aranizda ne var neden sana slm veriyor ve türevi gereksiz kiskancliklari, buna karşın kendisinin dul bayan sabah akşam mesajlasmalari ve facabooktan mustehcen kadın profiline bakmaları... ve daha bir çok şey çok yıprattı beni. Dönüp baktigimda hiç mutlu olduğum gün yok diyebilirim. Dün gece bu evliligi bitirmek istedigimi ve 3 senedir mutlu olmadığımı söyledim. Önce hiçbir şey soylemedi sonra bana sarıldı. Ama anlık duygusal yeniklikler yasayip durumu değiştirmek istemiyorum. Etrafta ölü gibi geziyorum evlendigimden beri. Maaş kartıma kadar el koymuş ,yan komsuya geçerken bile bana haber vereceksin diyen bir adamla evliyim ben.
Bu adamın sana saygısı yok bir kere. onur sahibi olan bir erkek eşine selam veren iş arkadaşı için, aranizda ne var diye sormaz,karisının onurunu da ayaklar altina almaz. hem sadaktini hem anneliģini sorguluyor utamnadan.Daha önce burays 2-3 konu acmistim.Malum es-kv-kp hakkında. Üzerinden geçen zaman eşimi hiç degistirmedi. Kv ve kp laf sokmalarina karşı eşim hep beni fesat ve yalancı bildi. Herşey onun gözü önünde olmuştu halbuki. 3 yıllık evliyim ve 5,5 aylık bir oğlum var. 1 aydır bu evliligin beni hic mutlu etmedigini, kocamın her boş zamaninda kahveye kaçışları, aşırı kolik bebeğe karşı sende anne misin diye anneligimi sorgulayislari, bana slm veren erkek ogretmen arkadasa aranizda ne var neden sana slm veriyor ve türevi gereksiz kiskancliklari, buna karşın kendisinin dul bayan sabah akşam mesajlasmalari ve facabooktan mustehcen kadın profiline bakmaları... ve daha bir çok şey çok yıprattı beni. Dönüp baktigimda hiç mutlu olduğum gün yok diyebilirim. Dün gece bu evliligi bitirmek istedigimi ve 3 senedir mutlu olmadığımı söyledim. Önce hiçbir şey soylemedi sonra bana sarıldı. Ama anlık duygusal yeniklikler yasayip durumu değiştirmek istemiyorum. Etrafta ölü gibi geziyorum evlendigimden beri. Maaş kartıma kadar el koymuş ,yan komsuya geçerken bile bana haber vereceksin diyen bir adamla evliyim ben.
yavrum sen nie okudun neden öğretmen oldun yada mesleğin ne ise sabahları kalkıp işe giden sen stres çeken sen çocuk bakan sen nasıl maaş kartını veriyorsun anlamadım gitti? illa göz korkutmak için boşanma lafınımı duyması lazımdı eşinin yada sana sarılması için madem mutlu değildiniz sorarım size NEDEN ÇOCUK YAPTINIZ?
maaş kartın kadar deģerin yok adamın gozünde..bi istemeyi dene bakalım ne olacak merak ediyorumDaha önce burays 2-3 konu acmistim.Malum es-kv-kp hakkında. Üzerinden geçen zaman eşimi hiç degistirmedi. Kv ve kp laf sokmalarina karşı eşim hep beni fesat ve yalancı bildi. Herşey onun gözü önünde olmuştu halbuki. 3 yıllık evliyim ve 5,5 aylık bir oğlum var. 1 aydır bu evliligin beni hic mutlu etmedigini, kocamın her boş zamaninda kahveye kaçışları, aşırı kolik bebeğe karşı sende anne misin diye anneligimi sorgulayislari, bana slm veren erkek ogretmen arkadasa aranizda ne var neden sana slm veriyor ve türevi gereksiz kiskancliklari, buna karşın kendisinin dul bayan sabah akşam mesajlasmalari ve facabooktan mustehcen kadın profiline bakmaları... ve daha bir çok şey çok yıprattı beni. Dönüp baktigimda hiç mutlu olduğum gün yok diyebilirim. Dün gece bu evliligi bitirmek istedigimi ve 3 senedir mutlu olmadığımı söyledim. Önce hiçbir şey soylemedi sonra bana sarıldı. Ama anlık duygusal yeniklikler yasayip durumu değiştirmek istemiyorum. Etrafta ölü gibi geziyorum evlendigimden beri. Maaş kartıma kadar el koymuş ,yan komsuya geçerken bile bana haber vereceksin diyen bir adamla evliyim ben.
işın bende bu derece ciddi olduğunu anlattim ona ikimizde öğretmeniz. haftaya 2 haftalığına ailemin yanına gideceğim gorusmeyelim belki bir değişme olur. Ondan sonra değerlendirmek daha sağlıklı olacakCocugun hakkinda hayirliymis mevlam vermis bicok isteyene de vermiyor oysaki her yapinca cocik olmuor iste yapacak bisey yok, ona simsiki saril o senin yol arkadasin olacak, ogretmenmisiz ikimizde bu kutsal mesleginin yaninda bir deDkutsal meslek daha olmus annelik sen kadinsin, kutsalsin, kiymetlisin, narinsin, cBuk yipranansin, rabbimin katinda daha cBuk kolay yargilanan kulsun unutma, kendi degerini unutma.. bak canim cocuk buyudukce bbayi sahiplenecek, adambzaten duymus da bosanmayi cocugun jstune dusser iyice cocugu da ceker sonra tak ederse sen kotu olursun yani sevgi de yoksa bitsin diyebiliirm, lakin bak gidishata duzelme varsa tut ucundan ayNilari bende de var musstehcen konular haric allah yar ve yardimcin olsun
en doğrusu bu galiba bende ailemin yanına gitme kararı aldım. 2 haftalık ayrılık birseyleri daha iyi düşünmemizi sağlar belki birOnce maas kartinizi alin... Bir dahada vermeyin sakin. Sonra oglunuzla guzel vakit gecirin. Ailenize gidin. Kafanizi dagitin. Kv ve kp le araniza mesafe koyun. Kisacasi bencil olun. O zaman duzelir hersey.. Ayrilmaniza gerek kalmaz. Siz fedakarlik yapip yaranamiyorsunuz ondan mutsuzsunuz. Once kendiniz ve cocugunuz oncelikli olsun. Daha mutlu olursunuz. Birde boyle deneyin...
en çok kirildigim nokta bu zaten :"(Bu adamın sana saygısı yok bir kere. onur sahibi olan bir erkek eşine selam veren iş arkadaşı için, aranizda ne var diye sormaz,karisının onurunu da ayaklar altina almaz. hem sadaktini hem anneliģini sorguluyor utamnadan.
her istedogimde senin paranla mi adam oldum parana mi kaldım diyorM
maaş kartın kadar deģerin yok adamın gozünde..bi istemeyi dene bakalım ne olacak merak ediyorum
Çocuk evlilği kurtarmaz,çıkmaza sokar şunu bir ögrenin artık hanımlar.demek ki neymiş... çocuk yapmak evliliği kurtarmıyormuş.
milyonuncu kez yaşanmış olan şeye bir daha şahit olduk böylece.
daha kaç kadın aynı şeyi deneyip deneyip tekrar yanılacak acaba?
bu tıpkı, 1500 yıldır orucu nelerin bozduğunu öğrenememiş olmak gibi bişey. öğrenilemiyor.
Daha önce burays 2-3 konu acmistim.Malum es-kv-kp hakkında. Üzerinden geçen zaman eşimi hiç degistirmedi. Kv ve kp laf sokmalarina karşı eşim hep beni fesat ve yalancı bildi. Herşey onun gözü önünde olmuştu halbuki. 3 yıllık evliyim ve 5,5 aylık bir oğlum var. 1 aydır bu evliligin beni hic mutlu etmedigini, kocamın her boş zamaninda kahveye kaçışları, aşırı kolik bebeğe karşı sende anne misin diye anneligimi sorgulayislari, bana slm veren erkek ogretmen arkadasa aranizda ne var neden sana slm veriyor ve türevi gereksiz kiskancliklari, buna karşın kendisinin dul bayan sabah akşam mesajlasmalari ve facabooktan mustehcen kadın profiline bakmaları... ve daha bir çok şey çok yıprattı beni. Dönüp baktigimda hiç mutlu olduğum gün yok diyebilirim. Dün gece bu evliligi bitirmek istedigimi ve 3 senedir mutlu olmadığımı söyledim. Önce hiçbir şey soylemedi sonra bana sarıldı. Ama anlık duygusal yeniklikler yasayip durumu değiştirmek istemiyorum. Etrafta ölü gibi geziyorum evlendigimden beri. Maaş kartıma kadar el koymuş ,yan komsuya geçerken bile bana haber vereceksin diyen bir adamla evliyim ben.
senin paranla adam olmadiysa versin kartı. Bakalım kartın onda değilken ne kadar adam oluyor.her istedogimde senin paranla mi adam oldum parana mi kaldım diyor
her istedogimde senin paranla mi adam oldum parana mi kaldım diyor
Ben ne deMisim cocugu oldursun mu deMisim ..Ama cocuk yapmadan once insan dusunur,bu adam ve ben bu cocuga bakabilecek miyiz?Onu layigiyla buyutecek miyiz?Yoksa uremek problem degil ..Çocuk olmuş artık ne yapsın kadın şimdi oldursun mu çocuğu? Olan biten birsey için bu kadar üstüne gitmeyin kadinin yaziktir. Dertli bir insanin derdine derman olacaginiza daha çok desiyorsunuz yarasini.
Konu sahibi arkadaşım allah sana sabir versin herseyden önce. Cok zor şeyler yasadiklarin. Açıkçası duruma bakinca bosanmanizin hem çocuk hem de sizin acinizdan daha dogru olduğunu düşünüyorum.
Allah yardimcin olsun.
Bu nedir ya? Hemen bitir bu evliliği... Ne ala mualla... Kadın hem çalışıyor hem eve para getiriyor hem de kartını da veriyor, öpüp alnına koyacağına neler yapıyor adam. Derhal boşan bu adamdan. Görsün bakalım sensiz nasıl oluyormuş... Ana- babasıyla uyur artık...Daha önce burays 2-3 konu acmistim.Malum es-kv-kp hakkında. Üzerinden geçen zaman eşimi hiç degistirmedi. Kv ve kp laf sokmalarina karşı eşim hep beni fesat ve yalancı bildi. Herşey onun gözü önünde olmuştu halbuki. 3 yıllık evliyim ve 5,5 aylık bir oğlum var. 1 aydır bu evliligin beni hic mutlu etmedigini, kocamın her boş zamaninda kahveye kaçışları, aşırı kolik bebeğe karşı sende anne misin diye anneligimi sorgulayislari, bana slm veren erkek ogretmen arkadasa aranizda ne var neden sana slm veriyor ve türevi gereksiz kiskancliklari, buna karşın kendisinin dul bayan sabah akşam mesajlasmalari ve facabooktan mustehcen kadın profiline bakmaları... ve daha bir çok şey çok yıprattı beni. Dönüp baktigimda hiç mutlu olduğum gün yok diyebilirim. Dün gece bu evliligi bitirmek istedigimi ve 3 senedir mutlu olmadığımı söyledim. Önce hiçbir şey soylemedi sonra bana sarıldı. Ama anlık duygusal yeniklikler yasayip durumu değiştirmek istemiyorum. Etrafta ölü gibi geziyorum evlendigimden beri. Maaş kartıma kadar el koymuş ,yan komsuya geçerken bile bana haber vereceksin diyen bir adamla evliyim ben.