Artık son çıkmazdayım nolur bana yardım edin 😔

siriuss1234

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2024
9
-10
26
Merhaba arkadaşlar ben 1 yıllık evliyim herşey çok güzel gidiyordu.
Sonra biz kavga ettik kavga sebebimiz çok basitti aslında neyse biz kavga ettik ben çok sinirlendim ve evi terk ettim annemlere gittim.
Ondan sonra ben annemlere gidince eşimle annem sözlü kavga ettiler telefondan eşim anneme küfürler etti çok sinirliydi telefonda.
Şimdi üzerinden 20 gün geçti 20 gündür annemlerdeyim eşim çok pişman aşırı üzülmüş özürler diliyor annem asla kabul etmiyor aslında haklı ama ben kocamı çok seviyorum diyeceksiniz ki seviyordun niye gittin bende hata ettim.
Annem gidersen beni sil dedi aşırı arada kaldım nolur bana yardım edin nasıl düzelecek bu durumlar.

Düzelecek bir şey yok. 25 yaşında yetişkin bir kadınsınız. Anneniz kendisine edilen küfürleri yutmak ve kabul etmek zorunda değil. Siz kocanızı seçiyorsanız, anneniz de sizinle görüşmemeyi seçebilir.

Eğer basit bir nedenden dolayı ise ortalığı siz karıştırmışsınız. Eve gelip annenizi doldurmuşsunuz, karşılıklı tatsızlıklar olmuş.
Her ne olursa olsun eşinizin annenize hakareti doğru değil bu arada. Çok saygısızca. Annenize hakaret etme cesareti bulan size neler yapmaz.

Düzelmez. Her hatada olayda aileler işin içine girince sinirle herkes herkesi kırıyor.
Saçma bir nedenden kavga edip evi terk edip geri dönerseniz yarın size güvenip bir olay çıktığında sizi ciddiye alan bir aileniz olmayacak ve eşiniz de aman gider geri nasıl olsa döner diyecek ve yine ciddiye alınmayacaksınız. Üzgünüm ama bu böyle..
Siz ve eşiniz ailenize verdiğiniz rahatsızlık ve huzursuzluk sebebi ile sağlam bir özür dilemelisiniz.
Eşiniz de ne kadar küfürlü olursa olsun annenize küfür etmeyecekti, sizle kavga etmiş evi terk etmişsiniz anneniz oy benim güzel damadım demez heralde üstüne de annenize küfür etmiş

Siz kendiniz problemi çözmüşsünüz de annenize edilen hakareti nasıl affettiniz çok merak ettim?

Dün annenize küfreden yarın size neler yapmaz.

Annene küfür eden adamdan tiksinmediysen sendende hayır geleceğini zannetmiyorum. Birbirinizi bulmuşsunuz

Anasına da aynısını yapmış küfürü hakareti yedirtmiş sonra da kocam da kocam
Anayı düşünen yok rezil olmuştur kaç gündür düşüne düşüne
Hayır madem geri dönücen ne diye evden gidersin. Hadi diyelim gittin sonra ne diye konuşursun. Hadi diyelim sen konuştun ananın ne suçu var onu niye fişfiriklersin.

Annenize bile küfrettiyse basit bir nedenden gittiğinizi sanmıyorum ben ya, belli ki öfke kontrolü olmayan bir insan.

Hayır madem geri dönücen ne diye evden gidersin. Hadi diyelim gittin sonra ne diye konuşursun. Hadi diyelim sen konuştun ananın ne suçu var onu niye fişfiriklersin.
Kız ayrı ergen damat ondan beter? Tükürdüğünü yalayacak isen Anasına ne küfür ediyorsun
Her haltı yapıyorlar ana babayı milletin elinde rezil rüsva ediyorlar
Evlat var yüz akı evlat var yüz karası

Üyenin bu olayla ilgili açtığı 3.konusu bu. Konu mesajından sonra kendisine yapılan hiçbir yoruma cevap vermemeyi seçiyor. Sorun konusunun yeri değil yani.
Siteyi yeni kullanmaya başladım evet farkındayım kaç defa sordun
Anasına da aynısını yapmış küfürü hakareti yedirtmiş sonra da kocam da kocam
Anayı düşünen yok rezil olmuştur kaç gündür düşüne düşüne
Ne kadar kolay yargılıyorsunuz umarım siz bu duruma düşmezsiniz

Siteyi yeni kullanmaya başladım evet farkındayım kaç defa sordun

Ne kadar kolay yargılıyorsunuz umarım siz bu duruma düşmezsiniz
Bacım git kocana söyle yargılamıyorum ailenin sizin tatavanızı tiyatronuzu çekmeye ne zorunluluğu var. Perişan sinir stres insanlar kalbine inse ölse ne yapacaktın çok merak ediyorum??
Gelsin Kocan ayağına kapanıp yalvarsın yeri yani annenin ne günahı var olayın müsebbibi sen ve kocan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…