- 3 Mayıs 2024
- 9
- -10
- 26
-
- Konu Sahibi siriuss1234
Düzelecek bir şey yok. 25 yaşında yetişkin bir kadınsınız. Anneniz kendisine edilen küfürleri yutmak ve kabul etmek zorunda değil. Siz kocanızı seçiyorsanız, anneniz de sizinle görüşmemeyi seçebilir.Merhaba arkadaşlar ben 1 yıllık evliyim herşey çok güzel gidiyordu.
Sonra biz kavga ettik kavga sebebimiz çok basitti aslında neyse biz kavga ettik ben çok sinirlendim ve evi terk ettim annemlere gittim.
Ondan sonra ben annemlere gidince eşimle annem sözlü kavga ettiler telefondan eşim anneme küfürler etti çok sinirliydi telefonda.
Şimdi üzerinden 20 gün geçti 20 gündür annemlerdeyim eşim çok pişman aşırı üzülmüş özürler diliyor annem asla kabul etmiyor aslında haklı ama ben kocamı çok seviyorum diyeceksiniz ki seviyordun niye gittin bende hata ettim.
Annem gidersen beni sil dedi aşırı arada kaldım nolur bana yardım edin nasıl düzelecek bu durumlar.
Üyenin bu olayla ilgili açtığı 3.konusu bu. Konu sahibi: konu açılış mesajından sonra kendisine yapılan hiçbir yoruma cevap vermemeyi seçiyor. Sorun konusunun yeri değil yani.Konu bdvlik taşırsanız daha çok yorum gelir
Siteyi yeni kullanmaya başladım evet farkındayım kaç defa sordumÜyenin bu olayla ilgili açtığı 3.konusu bu. Konu mesajından sonra kendisine yapılan hiçbir yoruma cevap vermemeyi seçiyor. Sorun konusunun yeri değil yani.
Bombayı bırakıp kaçıyor zararÜyenin bu olayla ilgili açtığı 3.konusu bu. Konu sahibi: konu açılış mesajından sonra kendisine yapılan hiçbir yoruma cevap vermemeyi seçiyor. Sorun konusunun yeri değil yani.
Düzelmez. Her hatada olayda aileler işin içine girince sinirle herkes herkesi kırıyor.Merhaba arkadaşlar ben 1 yıllık evliyim herşey çok güzel gidiyordu.
Sonra biz kavga ettik kavga sebebimiz çok basitti aslında neyse biz kavga ettik ben çok sinirlendim ve evi terk ettim annemlere gittim.
Ondan sonra ben annemlere gidince eşimle annem sözlü kavga ettiler telefondan eşim anneme küfürler etti çok sinirliydi telefonda.
Şimdi üzerinden 20 gün geçti 20 gündür annemlerdeyim eşim çok pişman aşırı üzülmüş özürler diliyor annem asla kabul etmiyor aslında haklı ama ben kocamı çok seviyorum diyeceksiniz ki seviyordun niye gittin bende hata ettim.
Annem gidersen beni sil dedi aşırı arada kaldım nolur bana yardım edin nasıl düzelecek bu durumlar.
Dün annenize küfreden yarın size neler yapmaz.Merhaba arkadaşlar ben 1 yıllık evliyim herşey çok güzel gidiyordu.
Anasına da aynısını yapmışBombayı bırakıp kaçıyor zarar
Merhaba arkadaşlar ben 1 yıllık evliyim herşey çok güzel gidiyordu.
Hayır madem geri dönücen ne diye evden gidersin. Hadi diyelim gittin sonra ne diye konuşursun. Hadi diyelim sen konuştun ananın ne suçu var onu niye fişfiriklersin.Anasına da aynısını yapmışküfürü hakareti yedirtmiş sonra da kocam da kocam
Anayı düşünen yok rezil olmuştur kaç gündür düşüne düşüne
Kız ayrı ergen damat ondan beter? Tükürdüğünü yalayacak isen Anasına ne küfür ediyorsunHayır madem geri dönücen ne diye evden gidersin. Hadi diyelim gittin sonra ne diye konuşursun. Hadi diyelim sen konuştun ananın ne suçu var onu niye fişfiriklersin.
Siteyi yeni kullanmaya başladım evet farkındayım kaç defa sordunÜyenin bu olayla ilgili açtığı 3.konusu bu. Konu mesajından sonra kendisine yapılan hiçbir yoruma cevap vermemeyi seçiyor. Sorun konusunun yeri değil yani.
Ne kadar kolay yargılıyorsunuz umarım siz bu duruma düşmezsinizAnasına da aynısını yapmışküfürü hakareti yedirtmiş sonra da kocam da kocam
Anayı düşünen yok rezil olmuştur kaç gündür düşüne düşüne
Tiksinmeye çalışmadım mı sanıyorsunuz Allah kimseyi bu duruma düşürmesinAnnene küfür eden adamdan tiksinmediysen sendende hayır geleceğini zannetmiyorum. Birbirinizi bulmuşsunuz
Bacım git kocana söyle yargılamıyorum ailenin sizin tatavanızı tiyatronuzu çekmeye ne zorunluluğu var. Perişan sinir stres insanlar kalbine inse ölse ne yapacaktın çok merak ediyorum??Siteyi yeni kullanmaya başladım evet farkındayım kaç defa sordun
Ne kadar kolay yargılıyorsunuz umarım siz bu duruma düşmezsiniz