- 23 Eylül 2018
- 778
- 203
- 103
- Konu Sahibi maviisever
-
canım allah başka dert vermesin sana sağlıkla al kucağınaDoğru yer mi inanın bilmiyorum hamilelik yerine yazacaktım orada da bu tarz konulara hiç denk gelmedim hep gebelikle ilgili konular vardı gelişimi vs vs bende burası uygundur diye düşündüm.. öncelikle çok abartmışsın alt tarafı bir çanta diyebilirsiniz ama inanın kafaya taktım şöyle taktım neden yok veya çok yok diye veya olanlar 300-600 falan diğer renklere göre uçuk fiyatta diye... bebek puseti aldım beyazlı demir kısımları ise bakır tonlarında ama açık kahveye kaçan bir ton tam bakır değil altın sarısı da değil ikisinin ortası bir şey (alta resmini koyarım belki fikir verirsiniz) bende pusetle takım gözüksünler diye beyaz bebek bakım çantası almak istiyorum çok güzel modeller var ama beyaz renk yok bir tane buldum o beğendiğim modellerden ama fiyatı 300-600 arası bir şeydi diğer renkleri ise 120 falan beyaz kesinlikle bulamıyorum ve artık sinir olmaya başladımilla takım olmasına gerek yok tabii bu gidişle öyle olucak ama takım gibi olunca daha bi güzel duruyor bir tane annede gördüm kahverengi puset almış ve çantası kahve çok güzel yakışmış ama ben bu gidişle nasıl yapıcam bilemiyorum
Alta puseti koydum internette satış yapan bir kadından almıştım onun görseli
Bilmiyordum bir de bu model çok hoşuma gitmiştiE pusetli çantalı takımlar var onlardan alsaydınız madem...
Teşekkürler ama öylelerini hem bilmiyordum bir de bu modeli gördüğüm an tamam bu olucak dedim çok hoşuma gitmişticanım allah başka dert vermesin sana sağlıkla al kucağınaBu arada hepsi takım satılanlar vardı onları alsaydında bu kadar uğraşmasaydın
walla görseldeki çok güzelmiş markasını öğrenmek bende istiyorum :)Doğru yer mi inanın bilmiyorum hamilelik yerine yazacaktım orada da bu tarz konulara hiç denk gelmedim hep gebelikle ilgili konular vardı gelişimi vs vs bende burası uygundur diye düşündüm.. öncelikle çok abartmışsın alt tarafı bir çanta diyebilirsiniz ama inanın kafaya taktım şöyle taktım neden yok veya çok yok diye veya olanlar 300-600 falan diğer renklere göre uçuk fiyatta diye... bebek puseti aldım beyazlı demir kısımları ise bakır tonlarında ama açık kahveye kaçan bir ton tam bakır değil altın sarısı da değil ikisinin ortası bir şey (alta resmini koyarım belki fikir verirsiniz) bende pusetle takım gözüksünler diye beyaz bebek bakım çantası almak istiyorum çok güzel modeller var ama beyaz renk yok bir tane buldum o beğendiğim modellerden ama fiyatı 300-600 arası bir şeydi diğer renkleri ise 120 falan beyaz kesinlikle bulamıyorum ve artık sinir olmaya başladımilla takım olmasına gerek yok tabii bu gidişle öyle olucak ama takım gibi olunca daha bi güzel duruyor bir tane annede gördüm kahverengi puset almış ve çantası kahve çok güzel yakışmış ama ben bu gidişle nasıl yapıcam bilemiyorum
Alta puseti koydum internette satış yapan bir kadından almıştım onun görseli
Teşekkür ederim kiwi egg 6 in 1 travel sistem benim ki kullanmak henüz nasip olmadı ama evde denedim gayet iyiye benziyor sadece biraz fazla büyük ama güzelwalla görseldeki çok güzelmiş markasını öğrenmek bende istiyorum :)
Bunu nerden buldunuz hiç denk gelmedim... beyaz olsun yandan veya sırttan hiç fark etmez benim için birde güzel olduktan sonrasağlıkla kucağına al
bulursun çanta
ama nasıl çanta istiyorsun yan takılan mı sırt çantası mı
çoğu kişi sırt çantasını daha işlevsel buluyor hem yük dengeli hem eller boş diye
bende chicco nun puseti ile satılan çantası vardı
enişte gördü "ay ne şık spor çantan varmış" dedi, yürüyüşe giderken kullanırım diye nereden aldığımı soracaktı ki anlattık bebeğin çantası o diye
bebek şu an 10,5 yaşında çanta hala vestiyerde üstünde marka yazmasa cidden hem sağlam hem hoş
benimkinden var mı diye görsellere baktım şunu buldum 89 TL
Eki Görüntüle 2780747
Bir tane satıcı bana aynısını dedi çok pisleniliyormuş diye satışa sunmuyorlarmışBeyaz almayın hata yaparsınız, alırsanız ne demek istediğimi anlar, o zaman beni hatirlarsiniz
Buda güzelmiş benki koyu renk aşığı biri evini siyahlara döşeyen biri bebek şeylerinde nedense hep beyaza kaçıyorum her halde celebesini çekmek için
Henüz bir bebeğim yok karnımda ama olduğunda almak isterim bu yüzden sordum teşekkür ederim :)Teşekkür ederim kiwi egg 6 in 1 travel sistem benim ki kullanmak henüz nasip olmadı ama evde denedim gayet iyiye benziyor sadece biraz fazla büyük ama güzelalıcaksan tavsiye ederim
Tabiiki paylaşırım sağlıkla kucağına alırsın inşallahHenüz bir bebeğim yok karnımda ama olduğunda almak isterim bu yüzden sordum teşekkür ederim :)
bu sürede çoktan kullanmış ve memnun kalmış olursan bizimle paylaşırsan sevinirim
Umarım olmam normalde siyah aşığıyım evdeki mobilyalarım siyah ağırlıklı koyu temalı ama bebeğin tüm şeyleri neredeyse beyaz açık renk umarım pişman olmamBeyaz pişmanlık olmasın sonra
Araba da pusette beyaz hayırlısı..
Umarım olmam normalde siyah aşığıyım evdeki mobilyalarım siyah ağırlıklı koyu temalı ama bebeğin tüm şeyleri neredeyse beyaz açık renk umarım pişman olmamElimde bezle gezerim artık dışarı çıkınca arabasıyla çantasıyla
Umarım olmam normalde siyah aşığıyım evdeki mobilyalarım siyah ağırlıklı koyu temalı ama bebeğin tüm şeyleri neredeyse beyaz açık renk umarım pişman olmamElimde bezle gezerim artık dışarı çıkınca arabasıyla çantasıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?