Artık ölmek istiyorum :(

Kendini uzme cogu ailede olan sorunlar ilerde bunlari dusununce belki guleceksin cunku insanin icini en fazla acitanlar eloglu yani yabancilardir

Canım benim annenle bu gibi konularda hiç muhattap olma.. Allah'a şükür aç değilsiniz açıkta değilsiniz. Kimse kimseye sorumluluklarını öğretemez bu insanların içinden gelir. Bırak annen ne alırsa ne yaparsa yapsın. Baban bi yerde isyan eder ya da etmez daha çok çalışır bu onun derdi annenin geçimini sen sağlamıyorsun boşver karışma cahille tartışılmaz

o hasret duyduğun ilişkiyi inşallah sen kızınla yaşarsın

Çok tatlısın sen ya! Maşaallah sana.
Annen çok şanslı. Atışmalarınız da nazar boncuğunuz olsun.
Çok teşekkür ederim Bende öyle olsun istiyorum ama işte...
Ya zaten illaki tartışmalarımız olcak, bunlar böyle ilişkilerin tadı tuzu ama biz fazla kaçırıyoruz..

Öyle tabi siz de haklısınız ama ne bileyim, anneme de anlatamıyorum ki ona karşı hissettiklerimi. Çünkü ona söylesem yine çok ters davrancak beni anlamayacak. O böyle yaptıkça ben onun dikine gidiyorum

Gerçekten çok haklısınız, çok utandım şimdi

Ölmeyi bayılmak olarak gördüğümü nereden çıkardınız? Empati kursaydınız keşke biraz o anki psikolojinin içinde olmak nasıldır diye...
Ben hak vermedım sana suan aklın deli dolu çosuyosun.
İlerde annene hak verıceksın.
Annelerın hakkı ödenmez.

Ayy benim annemi anlattınız sanki

Öyle tabi siz de haklısınız ama ne bileyim, anneme de anlatamıyorum ki ona karşı hissettiklerimi. Çünkü ona söylesem yine çok ters davrancak beni anlamayacak. O böyle yaptıkça ben onun dikine gidiyorum
Canım zamanla anlaşacaksınız bende aynıydım yaşın küçük asisin biraz farkında değilsindir tabi. Sen yeter ki idare et anneni. Kötü olan bişeye güzel demek yalan sayılmaz fedakarlık yap canım biraz annen için

Çok teşekkür ederim ağzınıza sağlık

Denemez olur muyum hemen saldırıya geçiyor annem O yüzden şikayetçiyim zaten, ona karşı tutumum nasıl olmalı bilmiyorum diye..

Ne kadar da güzel bir dua oldu çok teşekkür ederim İnanın ileride en çok istediğim şey de bu

Ben hak vermedım sana suan aklın deli dolu çosuyosun.
İlerde annene hak verıceksın.
Annelerın hakkı ödenmez.
Bana hak vermenizi beklemedim ki zaten, ben kendi hatamın farkındayım. Sadece anneme karşı nasıl yaklaşımda bulunacağımı bilmiyorum bu sebeple her tartışma sonrası aynı hissiyata kapılıyorum..

Bana hak vermenizi beklemedim ki zaten, ben kendi hatamın farkındayım. Sadece anneme karşı nasıl yaklaşımda bulunacağımı bilmiyorum bu sebeple her tartışma sonrası aynı hissiyata kapılıyorum..
Hee Hee de geç . Tartışma annenle..

hakaret denemez yorumuma, ancak tespit denilebilir..ayrıca bu platform herşeye açıktır,her konuya. ''burda şu konu konuşulamaz denilemez çünkü siz bir otorite değilsiniz'' yerinizi bilerek yorum yapın hatta ''ya hayır söyleyin yada susun'' ve son olarak güzelliğiniz kelimelerinize yansıyor adeta gözlerimi alamıyorum.

Ozaman beni izlemeye devam bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…