• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık ölmek istiyorum :(

Herkese merhaba. Nasıl ifade edeceğimi bilmiyorum ama artık beni iyice bunaltan, tüm yaşama sevincimi kaybettiren bu sıkıntıyı birileriyle paylaşıp akıl danışmazsam patlayacağım :KK43: Bu yüzden üye olup burada sizinle paylaşmaya karar verdim. Bu arada yaşım 17.
Sorun annem :KK43: Beni cidden çok bunalttı. Yaşımın küçük ve önümde daha kocaman bir hayat olmasına rağmen hayattan çok soğuttu. Şimdi hiç yaşamak istemiyorum!
Annemle nerdeyse her gün tartışırız. O her şeye bağırır çağırır. Her gün mutlaka birimiz bir huzursuzluk çıkarıyoruz :KK42: Ben bu huzursuzluklardan bıktım artık. Her gün onunla olan bağrış çağrışlardan, hakaretlerden, küfürlerinden BIKTIM! Kendisinin anlayışsızlığından, bana olan tavrından, cahilliğinden BIKTIM!
Bu günkü tartışma da şurdan çıktı:
Dün kendisine pijama takımı almıştı. Eve geldiğinde gösterdi bana. Beğenmedim, üstelik fiyatı da o pijama takımına göre yüksekti. Yani o paraya değmezdi. Açıkladım kendisine. 'Bu fiyata çok daha güzelini bulursun bu güzel değil ki'. O da 'ben beğendim aldım' dedi. Ben de 'iyi aldın hoş ama buna vereceğine ya daha güzelini alsaydın, ya da kardeşime bişeyler baksaydın' dedim. Neyse o da soğudu herhalde artık bugün aldığı yere götürüp değiştirdi. Kardeşime bişeyler almış. Eve geldi, öğle yemeğine oturduk falan ve ne olduysa öğle yemeğinde oldu. Bana konuşurken 'Sen ne kıskançsın! Dün aldığım ne kadar güzeldi senin yüzünden gittim değiştirdim.' dedi :KK57:
Ben de 'iyi de sen bana sordun bende samimi bi şekilde beğenmediğimi söyledim. Ayrıca o paraya değmezdi ki zaten' dedim. O da ' Sanane, kocam parayı veriyor bana!'
Ben de 'parayı babam veriyor ama o da kolay kolay kazanmıyor. Sonuçta sen tek değilsin. Biz çocukların da varız,evin harcamaları, çocukların ihtiyaçları ne olcak?. Gereksiz harcama yapamazsın Bunu da düşünmen gerekiyor!' (Maddi durumumuz normal. Ailem hiçbir şeyimizi eksik etmiyor. Ama annem eline geçen parayı genelde kendisine ve ailedekilere kıyafet için falan harcar ve marka takıntısı var :KK43::KK57:. Ev harcamalarını, okul ihtiyaçlarını, bizim bazı ihtiyaçlarımızı vs. babamın üzerine yığar. Bu yüzden bazı gereksiz harcamalardan ona para yetmiyor diyebilirim.) Ve o da bana 'Sanane be, 'KUMA' gibi her şeyime karışıyorsun!' dedi ve ben bu kelimeye çook sinirlendim. Çok çabuk da sinirlenirim ve kolay kolay sakinleşemiyorum. Kardeşim tutmasaydı beni elimdekini ona fırlatacaktım az daha :KK42: Ya bir insan bunu kızına nasıl der! Sorun aldığı şey ve değeri değil. O beni ilgilendirmez ama Söylediği laflar çok ağır... O bir anne ve sorumluluklarının farkında olması gerekiyor Sorumluluğu maddi ihtiyaçların karşılanması olarak görüyor ama sorumluluk dediğin sadece bu değil ki. Resmen ben ona sorumluluklarını anlatıyorum. Anlatınca da suçlu, kötü, kıskanç, KUMA ben oluyorum :KK43: Ya madem sadece kendini düşünüyordun doğurmasaydın beni.
Benim yaşıma inip benimle laf yarışına giriyor. Tartışırken bana 'hele tipine bak, hele boyuna bak' gibi dış görünüşümden kusur bulup söylüyor (hiçbir kusurum da yok çok şükür. Akademik olarak da başarılıyım. Sadece boyum biraz kısa ama onun da kısa aynı boydayız. O da kendine bakmayıp bana benim boyumdan bahsediyor :KK70: Çirkin de değilim zaten Allah ın yarattığı bir şey nasıl çirkin olabilir ki? ) ve daha türlü türlü hakaretler... Ben ona cevap verince (vermek istemiyorum ama olmuyor :KK43:) sonrasında kendimi çok kötü,pişman hissediyorum. Onunla tartıştığım için sesim dışarı da gidiyor ve etrafıma da rahatsızlık verdiğim için bi o kadar da kendimi değersiz, sadece etrafa rahatsızlık veren, gereksiz biri olarak hissediyorum. Bu yüzden ölmek istiyorum. Hem ben kurtulurum, hemde o.
O annem, benim saygı göstermem gerekiyor biliyorum ama ben ondan sevgi görmedim ki hiç. En büyük sorun bu. BANA KENDİMİ DEĞERSİZ HİSSETTİRİYOR! Arkadaşlarımın anne kız ilişkisi o kadar güzel ben onlara imrenek bakıyorum :KK42: Hep hayalim olmuştur güzel bir anne-kız ilişkisi..
Kısacası ben bu kadının cahilliğinden, anlayışsızlığından, bilgisizliğinden, vır vırından bıktım artık. Ona karşı tutumum nasıl olmalı?
(Uzun oldu biliyorum ama en kısası bu oldu :KK51: Kendimi ifade edememiş olabirim. Fikrinizi belirtirken de olumsuz eleştiri yapmazsanız çok sevinirim...)
Kendini uzme cogu ailede olan sorunlar ilerde bunlari dusununce belki guleceksin cunku insanin icini en fazla acitanlar eloglu yani yabancilardir

Herkese merhaba. Nasıl ifade edeceğimi bilmiyorum ama artık beni iyice bunaltan, tüm yaşama sevincimi kaybettiren bu sıkıntıyı birileriyle paylaşıp akıl danışmazsam patlayacağım :KK43: Bu yüzden üye olup burada sizinle paylaşmaya karar verdim. Bu arada yaşım 17.
Sorun annem :KK43: Beni cidden çok bunalttı. Yaşımın küçük ve önümde daha kocaman bir hayat olmasına rağmen hayattan çok soğuttu. Şimdi hiç yaşamak istemiyorum!
Annemle nerdeyse her gün tartışırız. O her şeye bağırır çağırır. Her gün mutlaka birimiz bir huzursuzluk çıkarıyoruz :KK42: Ben bu huzursuzluklardan bıktım artık. Her gün onunla olan bağrış çağrışlardan, hakaretlerden, küfürlerinden BIKTIM! Kendisinin anlayışsızlığından, bana olan tavrından, cahilliğinden BIKTIM!
Bu günkü tartışma da şurdan çıktı:
Dün kendisine pijama takımı almıştı. Eve geldiğinde gösterdi bana. Beğenmedim, üstelik fiyatı da o pijama takımına göre yüksekti. Yani o paraya değmezdi. Açıkladım kendisine. 'Bu fiyata çok daha güzelini bulursun bu güzel değil ki'. O da 'ben beğendim aldım' dedi. Ben de 'iyi aldın hoş ama buna vereceğine ya daha güzelini alsaydın, ya da kardeşime bişeyler baksaydın' dedim. Neyse o da soğudu herhalde artık bugün aldığı yere götürüp değiştirdi. Kardeşime bişeyler almış. Eve geldi, öğle yemeğine oturduk falan ve ne olduysa öğle yemeğinde oldu. Bana konuşurken 'Sen ne kıskançsın! Dün aldığım ne kadar güzeldi senin yüzünden gittim değiştirdim.' dedi :KK57:
Ben de 'iyi de sen bana sordun bende samimi bi şekilde beğenmediğimi söyledim. Ayrıca o paraya değmezdi ki zaten' dedim. O da ' Sanane, kocam parayı veriyor bana!'
Ben de 'parayı babam veriyor ama o da kolay kolay kazanmıyor. Sonuçta sen tek değilsin. Biz çocukların da varız,evin harcamaları, çocukların ihtiyaçları ne olcak?. Gereksiz harcama yapamazsın Bunu da düşünmen gerekiyor!' (Maddi durumumuz normal. Ailem hiçbir şeyimizi eksik etmiyor. Ama annem eline geçen parayı genelde kendisine ve ailedekilere kıyafet için falan harcar ve marka takıntısı var :KK43::KK57:. Ev harcamalarını, okul ihtiyaçlarını, bizim bazı ihtiyaçlarımızı vs. babamın üzerine yığar. Bu yüzden bazı gereksiz harcamalardan ona para yetmiyor diyebilirim.) Ve o da bana 'Sanane be, 'KUMA' gibi her şeyime karışıyorsun!' dedi ve ben bu kelimeye çook sinirlendim. Çok çabuk da sinirlenirim ve kolay kolay sakinleşemiyorum. Kardeşim tutmasaydı beni elimdekini ona fırlatacaktım az daha :KK42: Ya bir insan bunu kızına nasıl der! Sorun aldığı şey ve değeri değil. O beni ilgilendirmez ama Söylediği laflar çok ağır... O bir anne ve sorumluluklarının farkında olması gerekiyor Sorumluluğu maddi ihtiyaçların karşılanması olarak görüyor ama sorumluluk dediğin sadece bu değil ki. Resmen ben ona sorumluluklarını anlatıyorum. Anlatınca da suçlu, kötü, kıskanç, KUMA ben oluyorum :KK43: Ya madem sadece kendini düşünüyordun doğurmasaydın beni.
Benim yaşıma inip benimle laf yarışına giriyor. Tartışırken bana 'hele tipine bak, hele boyuna bak' gibi dış görünüşümden kusur bulup söylüyor (hiçbir kusurum da yok çok şükür. Akademik olarak da başarılıyım. Sadece boyum biraz kısa ama onun da kısa aynı boydayız. O da kendine bakmayıp bana benim boyumdan bahsediyor :KK70: Çirkin de değilim zaten Allah ın yarattığı bir şey nasıl çirkin olabilir ki? ) ve daha türlü türlü hakaretler... Ben ona cevap verince (vermek istemiyorum ama olmuyor :KK43:) sonrasında kendimi çok kötü,pişman hissediyorum. Onunla tartıştığım için sesim dışarı da gidiyor ve etrafıma da rahatsızlık verdiğim için bi o kadar da kendimi değersiz, sadece etrafa rahatsızlık veren, gereksiz biri olarak hissediyorum. Bu yüzden ölmek istiyorum. Hem ben kurtulurum, hemde o.
O annem, benim saygı göstermem gerekiyor biliyorum ama ben ondan sevgi görmedim ki hiç. En büyük sorun bu. BANA KENDİMİ DEĞERSİZ HİSSETTİRİYOR! Arkadaşlarımın anne kız ilişkisi o kadar güzel ben onlara imrenek bakıyorum :KK42: Hep hayalim olmuştur güzel bir anne-kız ilişkisi..
Kısacası ben bu kadının cahilliğinden, anlayışsızlığından, bilgisizliğinden, vır vırından bıktım artık. Ona karşı tutumum nasıl olmalı?
(Uzun oldu biliyorum ama en kısası bu oldu :KK51: Kendimi ifade edememiş olabirim. Fikrinizi belirtirken de olumsuz eleştiri yapmazsanız çok sevinirim...)

Canım benim annenle bu gibi konularda hiç muhattap olma.. Allah'a şükür aç değilsiniz açıkta değilsiniz. Kimse kimseye sorumluluklarını öğretemez bu insanların içinden gelir. Bırak annen ne alırsa ne yaparsa yapsın. Baban bi yerde isyan eder ya da etmez daha çok çalışır bu onun derdi annenin geçimini sen sağlamıyorsun boşver karışma :KK43: cahille tartışılmaz :KK43:

o hasret duyduğun ilişkiyi inşallah sen kızınla yaşarsın :KK68:

Çok tatlısın sen ya! Maşaallah sana. :nazar:
Annen çok şanslı. Atışmalarınız da nazar boncuğunuz olsun. :nazar:
Çok teşekkür ederim :KK23: Bende öyle olsun istiyorum ama işte...
Ya zaten illaki tartışmalarımız olcak, bunlar böyle ilişkilerin tadı tuzu ama biz fazla kaçırıyoruz..

Sen sen ol annene burda laf ettirme. Nekadar iyilik yaparsan yap hakkını ödeyemeyeceğin kadının burda dedikodusunu yapıyosun. Güzellik görecelidir o beğenmiş kötü demeye hakkın var mı? En sevmediğim insan tipi bişeyi beğenirsin ona kötü der bütün hevesini kaçırır. Sen kendini düzelt bence.
Öyle tabi siz de haklısınız ama ne bileyim, anneme de anlatamıyorum ki ona karşı hissettiklerimi. Çünkü ona söylesem yine çok ters davrancak beni anlamayacak. O böyle yaptıkça ben onun dikine gidiyorum :(

Sen anne olunca ancak anlarsin anneni. Simdi muhtemelen babanin kizisindir. Ben bunu okuyunca annene hak verdim. Hak verdim derken, tabi ki sana hakaret etmesi cok yanlis bir sey, ama sen de annene hic yardimco olmyorsun. Kiz cocuk anne icin arkadastir, ona destek olur, kadin pijama almis soylemedigini birakmamissin, babam o parayi zor kazaniyor ne ya hu, baban bi sey demiyorsa boyle bir sey demek asla sana dusmez. Sen de anneni fazlaca elestiriyorsun, muhtemelen babanla da mutlu degil, hayatta da bir basarisi yok, pijama alarak mutlu oluyir belki. Benim annem cok dizi izler, kizarim ona, her diziyi izliyo nerdeyse, ama annemin icinde bulundugu ruh halini ancak anne olunca anladim. Annen kendini evde degersiz hiasediyor. Ve oyle hisseden insan saldirir, sinirki huysuz olur.
Gerçekten çok haklısınız, çok utandım şimdi :110:

Ölmeyi bayılmak olarak gördüğümü nereden çıkardınız? Empati kursaydınız keşke biraz o anki psikolojinin içinde olmak nasıldır diye...
Ben hak vermedım sana suan aklın deli dolu çosuyosun.
İlerde annene hak verıceksın.
Annelerın hakkı ödenmez.

Bugun bende bu tarz bi konu acicaktim vazgectim. O yaslardayken bende annemle cok sorun yasadim hala da yasiyorum ama cok sukur eskisi gibi degil. Annemde bana hep kaynana der :KK70: Benim annemin sorunu annesinden gormedigi icin sevgiyi anlayisi bize de gosteremiyor belki senin annende oyledir. Bizde de olurdu benim annem biraz tutumludur ama bisey alir begnemezsem derim guzel degil diye ya kuser ya soylenir ama inadina giyer onemli bi yere gidecegimiz zaman anne o olmamis sunu giysen derim inadina en kotusunu giyer.Ben pes ettim artik bisey demiyorum cok fazla karismiyorum zamanla duzelir sizinde insallah .
Birde annemde bana ben senin yasindayken ne guzeldim senin yuzun simdiden bozdu , icin fesat , seni kimse cekmez 9 koca bosarsin icin kararmis , demiyim diyim ama illa dedirttiruyosun Allah bildigi gibi yapsin ayni senin gibi evlat versin vs. Klasiklesmis laflari vardir ve en ufak seyde soylenir bazen de cok agir konusur bu yuzden cok kustum konusmadim bende inatciyim kustum mu kusuyorum o da bunlari siraliyo bi ara gercekten bikmistim ama buyudukce annemizde bizimle birlikte buyuyor heralde .Cok uzme kendini herkes annesiyle arkadas gibi degil malesef
Ayy benim annemi anlattınız sanki :-)

Öyle tabi siz de haklısınız ama ne bileyim, anneme de anlatamıyorum ki ona karşı hissettiklerimi. Çünkü ona söylesem yine çok ters davrancak beni anlamayacak. O böyle yaptıkça ben onun dikine gidiyorum :KK43:
Canım zamanla anlaşacaksınız bende aynıydım yaşın küçük asisin biraz farkında değilsindir tabi. Sen yeter ki idare et anneni. Kötü olan bişeye güzel demek yalan sayılmaz fedakarlık yap canım biraz annen için

Sa

Sanki 17 değilde 26-27 yaşındaki bi kız anlatıyo gibi ifade etmişsin kendini önce bunun için seni tebrik ederim ablacım.
Gelelim sorununa tamda bulunduğun yaş çooook zor, çok kolay hataların yapılabildiği kelimenin tam anlamıyla DELİ bir yaş .Ama gördüğüm kadarıyla sen olgun aklı başında bi kardeşimsin bak ablacım önce nekadar yanlışlar yapsada annen olduğunu hiç aklından çıkarma ve saygı çizgisini geçme sende bir gün anne olucaksın.Annenin kişiliğini değiştiremezsin bu yüzden onu öyle kabul etmelisin eleştirir yargılarsan dahada zıtlaşırsınız ve aranızda aşılamaz bi soğukluk olur.Sen asla değersiz değilsin bunu birkere aklından çıkar hele ölmek istemen hiç düşünme bile,canım benim kimse mükemmel değildir ve insan her zaman hata yapar farkında olmasa bile çünkü onun doğruları o yöndedir belliki annenden daha mantıklı bir kızsın bu durumda anneni idare etmek sana düşüyo onu karşına alıp konuşabilirsin incitmeden seni kırdığı şeyleri söyleyip farkına varmasını sağlayabilirsin benim de çok uzun oldu biliyorum daha fazla sıkmıyım seni kosacası cnm rolleri değişmekten başka çağren yok mutlu olabilmek için akıl yaşta değil başta bunun yaşayan örneklerinden birisin hayatı kendine çekilmez hale getirme herşeyi konuşarak sinirlenip sinirlendirmeden çözebilirsin❤️❤️❤️
Çok teşekkür ederim ağzınıza sağlık :KK68:

Bu dünya da ne yokluklar ne acılar ne sıkıntılar yaşanıyor o kadar basit mi ölmeyi istemek. sıkıntılarını hafife almıyorum ama konuşmayı denedin mi hiç annenle? Neden böyle davrandığını, senin nasıl yıprandığını anlattın mı ona? Bir konuşmayı dene bakalım.. Hemen de pes etme. 'Sabır acıdır meyvesi tatlıdır'
Denemez olur muyum hemen saldırıya geçiyor annem :( O yüzden şikayetçiyim zaten, ona karşı tutumum nasıl olmalı bilmiyorum diye..

Canım benim annenle bu gibi konularda hiç muhattap olma.. Allah'a şükür aç değilsiniz açıkta değilsiniz. Kimse kimseye sorumluluklarını öğretemez bu insanların içinden gelir. Bırak annen ne alırsa ne yaparsa yapsın. Baban bi yerde isyan eder ya da etmez daha çok çalışır bu onun derdi annenin geçimini sen sağlamıyorsun boşver karışma :KK43: cahille tartışılmaz :KK43:

o hasret duyduğun ilişkiyi inşallah sen kızınla yaşarsın :KK68:
Ne kadar da güzel bir dua oldu çok teşekkür ederim :KK36: İnanın ileride en çok istediğim şey de bu :KK23:

Ben hak vermedım sana suan aklın deli dolu çosuyosun.
İlerde annene hak verıceksın.
Annelerın hakkı ödenmez.
Bana hak vermenizi beklemedim ki zaten, ben kendi hatamın farkındayım. Sadece anneme karşı nasıl yaklaşımda bulunacağımı bilmiyorum bu sebeple her tartışma sonrası aynı hissiyata kapılıyorum..

Bana hak vermenizi beklemedim ki zaten, ben kendi hatamın farkındayım. Sadece anneme karşı nasıl yaklaşımda bulunacağımı bilmiyorum bu sebeple her tartışma sonrası aynı hissiyata kapılıyorum..
Hee Hee de geç . Tartışma annenle..

Doğru siz kibarca hakaret edebiliyosunuz bir anneye bense olması gerektiği gibi ayıpladım sadec zira bir annenin dedikodusunu yapmak ve yapana destek çıkmak saçını süpürge eden kadını burda (kibarca) yerden yere vurmak ancak çirkin insanlara yakışır. :KK51:
hakaret denemez yorumuma, ancak tespit denilebilir..ayrıca bu platform herşeye açıktır,her konuya. ''burda şu konu konuşulamaz denilemez çünkü siz bir otorite değilsiniz'' yerinizi bilerek yorum yapın hatta ''ya hayır söyleyin yada susun'' ve son olarak güzelliğiniz kelimelerinize yansıyor adeta :KK59: gözlerimi alamıyorum. :KK14:

hakaret denemez yorumuma, ancak tespit denilebilir..ayrıca bu platform herşeye açıktır,her konuya. ''burda şu konu konuşulamaz denilemez çünkü siz bir otorite değilsiniz'' yerinizi bilerek yorum yapın hatta ''ya hayır söyleyin yada susun'' ve son olarak güzelliğiniz kelimelerinize yansıyor adeta :KK59: gözlerimi alamıyorum. :KK14:
Ozaman beni izlemeye devam bebeğim:KK59:

Back