Artık ölmek istiyorum :(

Sen sen ol annene burda laf ettirme. Nekadar iyilik yaparsan yap hakkını ödeyemeyeceğin kadının burda dedikodusunu yapıyosun. Güzellik görecelidir o beğenmiş kötü demeye hakkın var mı? En sevmediğim insan tipi bişeyi beğenirsin ona kötü der bütün hevesini kaçırır. Sen kendini düzelt bence.

Ne biçim konuşuyosunuz ya ayıp be yok anne değilmiş hastaymış. Ben anne değilim ama utandım vallahi şu laflarınızdan.

Annem bana söyle dedi böyle dedi diyorsun ya görünüşün le ilgili,tırnağının ucunu bişeye değişirmi sanıyorsun?
Yapma böyle,üzme anneni,o seni anlamıyorsa sen onu anlayacaksın..
Bak eskileri hatırlarım bazen çok şükür annemle öyle saygısız kavgam olmamıştır ama yinede derim böyle demeseydim şöyle demeseydim,üzülürüm. Hele ki evlenince,daha iyi anlıyor insan anne kıymetini... Anne olunca anladıkların ise bam başka....
Burda diyorlar,doğurmasaydi doğurmuş şöyle davranacak böyle davranacak Vs ona sordumu dünyaya gelmek istiyor mu diye diyenler bile olmuş,böyle saçma şey yok.
Dünyanın kanunu bu..kimseye sorulmadı dünyaya gelmek istiyormusun diye.

Her ne olursa olsun bir evlat annesine böyle dil uzatmayalım,laf yaristirmamali....
Anneler kutsaldır..........
Kutsallastirmayin falan diyorsunuz
Kutsaldır tabiki.... Neden cennet ayakları altında,? Neden kitabımızda yazıyor,anneye babaya bir of bile demeyiniz diye?
Asıl sizler bu kadar basit lestirmeyin anneliği... Gerçek anneliği tabiki,doğurup poşete koyanları,çöpe atanları bilmem ne yapanları bende saymıyorum....

Sen anne olunca ancak anlarsin anneni. Simdi muhtemelen babanin kizisindir. Ben bunu okuyunca annene hak verdim. Hak verdim derken, tabi ki sana hakaret etmesi cok yanlis bir sey, ama sen de annene hic yardimco olmyorsun. Kiz cocuk anne icin arkadastir, ona destek olur, kadin pijama almis soylemedigini birakmamissin, babam o parayi zor kazaniyor ne ya hu, baban bi sey demiyorsa boyle bir sey demek asla sana dusmez. Sen de anneni fazlaca elestiriyorsun, muhtemelen babanla da mutlu degil, hayatta da bir basarisi yok, pijama alarak mutlu oluyir belki. Benim annem cok dizi izler, kizarim ona, her diziyi izliyo nerdeyse, ama annemin icinde bulundugu ruh halini ancak anne olunca anladim. Annen kendini evde degersiz hiasediyor. Ve oyle hisseden insan saldirir, sinirki huysuz olur.

Dogurmasaymis o zaman diyenlere !
24 yaşında doğum yaptım suan oğlum 3 yaşında. Hamile kaldım yasasiiin çocuğum olacak tiplerine girdim anne olucam
Yaaa anne olucam... çok basit ya.. doğum yaptım Allah im sürekli ağlayan bi bebek 2 saatte bi ediyor. Gazi var bezi var vs. Disiydi saciydi basiydi doktoruydu mamasiydi.. ateşi düşmez anneee düşünemiyorum. Çok uyur anne niye çok uyuyor. Kabiz olur anne bagirsaklarimi sorunlu. Şimdi cis egitimindeyiz ve inanin 1 haftadir anam ağladı ve annemi hakkını o kadar çok anladım ki. Zamanında b.ktan bi sebepde kalbini kirdigim için kendimden utandim. Bu saydiklarimi her anne yapmistir kusura bakmayinda karışacak da kizacakta.. Yeri gelecek terlik de atacak. Bide kediyi örnek vermisler töbe Yarabbim allahım cildiricam

Bugun bende bu tarz bi konu acicaktim vazgectim. O yaslardayken bende annemle cok sorun yasadim hala da yasiyorum ama cok sukur eskisi gibi degil. Annemde bana hep kaynana der Benim annemin sorunu annesinden gormedigi icin sevgiyi anlayisi bize de gosteremiyor belki senin annende oyledir. Bizde de olurdu benim annem biraz tutumludur ama bisey alir begnemezsem derim guzel degil diye ya kuser ya soylenir ama inadina giyer onemli bi yere gidecegimiz zaman anne o olmamis sunu giysen derim inadina en kotusunu giyer.Ben pes ettim artik bisey demiyorum cok fazla karismiyorum zamanla duzelir sizinde insallah .
Birde annemde bana ben senin yasindayken ne guzeldim senin yuzun simdiden bozdu , icin fesat , seni kimse cekmez 9 koca bosarsin icin kararmis , demiyim diyim ama illa dedirttiruyosun Allah bildigi gibi yapsin ayni senin gibi evlat versin vs. Klasiklesmis laflari vardir ve en ufak seyde soylenir bazen de cok agir konusur bu yuzden cok kustum konusmadim bende inatciyim kustum mu kusuyorum o da bunlari siraliyo bi ara gercekten bikmistim ama buyudukce annemizde bizimle birlikte buyuyor heralde .Cok uzme kendini herkes annesiyle arkadas gibi degil malesef

Eksigin yoksa kadinin ne kadar para verdiginden sana ne ya hu. Annende hata senin lafinla neden hareket ediyor anlamadim. Bir seyler firlatacaktim vs bunlar da hos degil. Annen kadar suclusun diyalog kurmayi bilmiyorsun. Anneninde Cocukla cocuk olmamasi gerek karsilikli ergenlerin kavgasini yapiyorsunuz ilginc gercekten.

Ne biçim konuşuyosunuz ya ayıp be yok anne değilmiş hastaymış. Ben anne değilim ama utandım vallahi şu laflarınızdan.
bazı şeyleri algılayabilmek için üstün bir empati yeteneği gerekiyor. ayıplamadan önce biraz acaba konu sahibi ne demeye çalışmış diye düşünün derim çünkü annesinin durumu vahim ve yardım alması gerekiyor gibi görünüyor yani en azından yazılanlar bu yönde. ayrıca ifadeleriniz çok laçka mesajımı alıntılamazsanız sevinirim zira sizin üslubunuzla haşır neşir olmak istemiyorum daha fazla

Sen de kaşınıyorsun ama. Kadın 'Ben beğendim aldım' diye kestirip attıkça güzel değil, daha güzelini bulurdun diye üstüne gidip tahrik etmişsin. Orada ben olsam ben de bir terslerdim seni. Annen de çok hatalı, sen de çok hatalısın. Madem anlaşamıyorsunuz, üniversiteyi şehir dışında kazanır gidersin.
Anneye elindekini fırlatmak gibi saçma sapan işlere de girişme, yerini bil lütfen.

Roller degismis resmen.
Sen haklisin.
Ama anneni alttan al diycem, sayet o ergen bakilinca.
Alttan al.

Sen de az değilsin yani. Ne bu laf yarışı. Ne olursa olsun karşındaki annen böyle konuşma hakkını kwndinde gördüğün sürece o da çileden çıkıp ağzına geleni söyleyecek. Ne demek elindekini fırlatmak falan? Ergenlik de biyere kadar. Annen de hatalıdır belki ama önce sen kontrol etmelisin davranışlarını. Küçük büyük kalmamış sizin ilişkinizde

Kadin begenmis almis ... Neden kardesime birsey alsaydin o parayla diyip vicdan yaptin ki?

Sa
Sanki 17 değilde 26-27 yaşındaki bi kız anlatıyo gibi ifade etmişsin kendini önce bunun için seni tebrik ederim ablacım.
Gelelim sorununa tamda bulunduğun yaş çooook zor, çok kolay hataların yapılabildiği kelimenin tam anlamıyla DELİ bir yaş .Ama gördüğüm kadarıyla sen olgun aklı başında bi kardeşimsin bak ablacım önce nekadar yanlışlar yapsada annen olduğunu hiç aklından çıkarma ve saygı çizgisini geçme sende bir gün anne olucaksın.Annenin kişiliğini değiştiremezsin bu yüzden onu öyle kabul etmelisin eleştirir yargılarsan dahada zıtlaşırsınız ve aranızda aşılamaz bi soğukluk olur.Sen asla değersiz değilsin bunu birkere aklından çıkar hele ölmek istemen hiç düşünme bile,canım benim kimse mükemmel değildir ve insan her zaman hata yapar farkında olmasa bile çünkü onun doğruları o yöndedir belliki annenden daha mantıklı bir kızsın bu durumda anneni idare etmek sana düşüyo onu karşına alıp konuşabilirsin incitmeden seni kırdığı şeyleri söyleyip farkına varmasını sağlayabilirsin benim de çok uzun oldu biliyorum daha fazla sıkmıyım seni kosacası cnm rolleri değişmekten başka çağren yok mutlu olabilmek için akıl yaşta değil başta bunun yaşayan örneklerinden birisin hayatı kendine çekilmez hale getirme herşeyi konuşarak sinirlenip sinirlendirmeden çözebilirsin

Bu dünya da ne yokluklar ne acılar ne sıkıntılar yaşanıyor o kadar basit mi ölmeyi istemek. sıkıntılarını hafife almıyorum ama konuşmayı denedin mi hiç annenle? Neden böyle davrandığını, senin nasıl yıprandığını anlattın mı ona? Bir konuşmayı dene bakalım.. Hemen de pes etme. 'Sabır acıdır meyvesi tatlıdır'

Doğru siz kibarca hakaret edebiliyosunuz bir anneye bense olması gerektiği gibi ayıpladım sadec zira bir annenin dedikodusunu yapmak ve yapana destek çıkmak saçını süpürge eden kadını burda (kibarca) yerden yere vurmak ancak çirkin insanlara yakışır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…