erkeklerin tamamı inan böyle benim eşimde yanısı ondan söylüyorum.Cehalet desem okumuş doktora yapmış adam(ilim cehaleti alır eşeklik bakii kalır)Ama ikili ilişkilerinde bir ii bir kötü...bende sıkıldım ama ölmeyi hiç düşünmedim senin gerçek anlamda sorunların var ki mutlaka doktor tedavisi almalısın.Eşinin senin sinirlerini yıpratmasına izin verme senin hayatın senindir yaşamını etkilemesine izin verme kimsenin.....Bir süre konuşma sessizlik en iyi cevaptır....anlayana
burcu ege 'ye
sana dünde yazdım kısa bir depresyonda olabilirsin belki fazla alıngansındır diye ama hala anlatmaya devam ediyorsun ve görüyorumki gidiş hat kötü bir kaynana nelere sebep bir kez daha anladım...benim kaynanamlar başından beri istemediler beni daha çıkarkende böyleydi.ayrıl diye.bende gittim nikah kıydım biz evlendik dedik çıktık.bir kaç ay iyi davrandılar sonra alttan alttan adamı kışkırtmaya başladılar en son boşanacaksın demişler duydum eşim söyledi çok yıprattık ama birbirimizi bir gün belki bir umut daha olabilir diye düşündüm.bir cafede buluştuk gittim kuaföre süs püs herzamanki halim:) baktım benimki ağlamaklı ayrılmaya karar verdik ya sonunda ikimizede acıdımve kalktım dedimki YA BEN YA AİLEN dedim arkamı döndüm yürüdüm baktım benimki geldi ve tabiki sen dedi o gün bugün hiç görüşmedik ailesiyle artık benimkinin ailesi yok..ama her koca eşi için bu kadar fedakar olabilirmi bu değişir..ama şimdi alttan alttan yaptıklarını anlatıp unutturmuyorum eşime ilerde barışmaya kalkıp tekrar ayrılmaya kalkmayalım diye çünkü bu sefer kesinlikle affetmem diye açıktan tehdit etmemek mümkünmü
ozaman ne güzel yaz canım yaaazz.. elbette sen tek değilsin hepimiz büyük küçük sorunlar yaşıyoruz bende sana sadece kaynanama karşı nasıl başarı kazandığımı anlatmak istedim bir fikir olur belki diye..umarım çözümü bulacaksın erkeğini tekrar kazanacaksın bak bebeğinde var ne güzel sen ne olursa olsun artık yanlız değilsin bu hayattaanlatmaya devam edıyosun demıssın ya ıste benım terapımde bu yazarken bır nebze rahatlıyorum yazılanları okurken kendımı bazen boyle tesellı edıyorum benım gıbı boyle seyler yasayanlarda var bazen onların mucadelerını bazen caresız kalısları kendıkılerımı degerlendırıyorum ama ınankı paylasmak yazmak bana ıyı gelıyo
burcu ege 'ye
sana dünde yazdım kısa bir depresyonda olabilirsin belki fazla alıngansındır diye ama hala anlatmaya devam ediyorsun ve görüyorumki gidiş hat kötü bir kaynana nelere sebep bir kez daha anladım...benim kaynanamlar başından beri istemediler beni daha çıkarkende böyleydi.ayrıl diye.bende gittim nikah kıydım biz evlendik dedik çıktık.bir kaç ay iyi davrandılar sonra alttan alttan adamı kışkırtmaya başladılar en son boşanacaksın demişler duydum eşim söyledi çok yıprattık ama birbirimizi bir gün belki bir umut daha olabilir diye düşündüm.bir cafede buluştuk gittim kuaföre süs püs herzamanki halim:) baktım benimki ağlamaklı ayrılmaya karar verdik ya sonunda ikimizede acıdımve kalktım dedimki YA BEN YA AİLEN dedim arkamı döndüm yürüdüm baktım benimki geldi ve tabiki sen dedi o gün bugün hiç görüşmedik ailesiyle artık benimkinin ailesi yok..ama her koca eşi için bu kadar fedakar olabilirmi bu değişir..ama şimdi alttan alttan yaptıklarını anlatıp unutturmuyorum eşime ilerde barışmaya kalkıp tekrar ayrılmaya kalkmayalım diye çünkü bu sefer kesinlikle affetmem diye açıktan tehdit etmemek mümkünmü
burcu ege 'ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?