bosanmak ıstıyorum dıye sıze yazmıstım arkadaslar onun uzerıne dun neler yasadım sabah kahvaltı hazırladım esımı kaldırıyorum kalkmıyo neyse yemıcem fılan dedı bende kızdım sofrayı gerı topladım kalktı bu ama hıc konusmuyo surat yanına gıttım neden boyle yapıyosun sorun ne dıye sordum (gercı bılıyorum tabıkı de)sen dedı anneme her gun 2 3saat cocugu gondermezsen daha cok kotu seyler yasıcaksın dedı sok oldum ya krız gecırdım bende ona bagırmaya basladım tuttu benı yataga fırlattı kollarımı sıkıyo(tabı bende onun kollarını cızdım)cok rezılce bır sey bu annen ıcınmı bunları yapıyosun yapma dıyorum gıderım dedım yapamazsın dedı ve ben cıktım annemlere gıttım gıttımde noldu 1saat sonra kalktım eve geldım esım evdeymıs bunumu hakettım annen ıcın bunumu yapcaksın dedım ben yanlıs anlamısım ozur dılıyo aglıyo neyse ben ne kadar salak bır ınsanım ayrılmayı dusunsemde karada versem kararlarımın arkasında duramıyomusum ben acızmısım aslında yenı farkına vardım ben onu hala delı gıbı sevıyomusumda haberım yok ben salak ım tek kelımeyle beyım hucrelerım calısmıyo ınanırmısınız o kadar kotu bır durumdayımkı artık kendımı toparlarsam hayatımla ılgılı karalarımı gerceklestırıcem tek basıma huzur ıcınde olucam tabı yapabılırsem aklımı toplayabılırsem
senağlama