yaptiklarini dusunuyorum canimm ancak bununla icimi soguturuyorum ama icim icimi kemirmeye basladi,arayip napiyosun demek geliyor icimden(((((((( oda uzuluyordur belki oda ozlemistir beni (((((( off sabir ediyorum yapacak biseyim yok ((( dun en yakin arkadasimin dugunune gittim. ikimizi davet etmisti ama ben dugune annemle gittim, dugunde ve dugunden sonra yapariz diye konustugumuz onca sey geldi aklima birden.
ozledigimi farkettim((
Arada yaşanan tatszıklıklar ne olacak ?Eğitimli biri olarak saygının bittiği yerde sevginin bitmeye mahkum olduğunu unutma ltfn.
Aaaa ayrıldınız demek.... :26:
Canım üzüldüm diyemeyeceğim doğrusunu söylemek gerekirse, bence olması gereken olmuş.
Zaten düşüncelerimi belirtmiştim daha önceden de.
Umarım bu süreci kendini yıpratmadan atlatabilirsin.
Üzülme, Allah başka bir kapı açar yüzünü güldürür inşallah. :)
evet canım ayrıldık.23 nisan günü ayrıldık 1 ay oluyor
umarım dediğin gibi olur. teşekkür ederim canım ilgine...
Öyle bir adamın aramadığına üzülmen değil şükretmen lazım.
neredeyse 15 gun oldu aramadi, aramiyor artik. en son aradiginda ben dedimki. bak allah rizasi icin, kildigin namazin hatrina, beni birdaha arama dedim. aksamina msj atmisti "hazirla telefonun sarjini ve kalan komsularin kendine taktigi takilari arkadasim gelip alacak sizden" diye, ama ogun bugundur aramiyor. telefonun sarjini ve kalan komsularin kendine taktigi takilari falanda almaya gelmedi kimse. ama o gun bugundur ses seda yok. aramiyor sormuyor. msj atmiyor. cok uzuluyorum((
bende hikayeni biliyorum zamanında yorum yapmıştım ondan hayır gelmez diye. arkadaşım inan en doğrusunu yapmışsın. el oğlu seni üzsün diye buyutmuyor seni anne baban. illaki kalbin acıyacak ama geçecek zaman herşeyin ilacı.dilerim geçmişi asla aratmayacak kadar guzel şeyler yaşarsın.
canım şimdi seni daha ii anlıyorum şuan itibariyle artık bende nişanlı deilim..dünya başıma yıkıldı,nefes alamıyorum bu acının üstesinden nasıl gelinir onuda hiç bilmiorum(
canım şimdi seni daha ii anlıyorum şuan itibariyle artık bende nişanlı deilim..dünya başıma yıkıldı,nefes alamıyorum bu acının üstesinden nasıl gelinir onuda hiç bilmiorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?