Artık ne yapacağımı şaşırdımm ben!

Çocuk olduğunda daha da zorlaşacak. Bu adamla zor. Kesin bir dille resti çekin
Bugün dayısıgil gelms dün görüştük 15 dk falan kvdem annesigile gidicekmiş orda oturacakmıs onlarla, bende biz görüştük gitmek istemiyorm dedm eşim surat asıyo gitmede laf duyalım sende aranıyosun diyor.

Hayır yok olsa böyle yapamazlardı bence. Ama okumaya devam ediyorum.

İş bulup çalışmaya başlayın. Okulu bir şekilde bitirirsiniz, tahminime göre açıktan okuyorsunuz. Yol yakınken de boşanın. Gelecekte ama çocuk var mesleğim de yok diye bu eziyete katlanmak zorunda kalan bir kadınımızı daha görmek istemiyorum

Cüş yani sende araniyorsun ne ya.

Anam bacim bu insanlarla gorustugunde huzursuzmu yuvan ? Huzursuz

Gorusmediginde huzursuzmu ? Huzursuz

Sorun ne oylede huzursuz boylede huzursuz

Hic olmazsa benim dedigim olur. O kadinin ayagina GITMEM

Eşim calıstırmıyor. Hemde bi kaç kez calısmak konusunu actm kvdem diyorki kayınbaban kocanla aynı yerde calısırsan olur diyo yoksa olmaz diyo dedi. Sanırım ondan sonra esim soguk bakıyo bu işe bide smdi babasının aldıgı kamyonda calısıyor.

Azıcık geri çekilir geri planda durursanız daha iyi olur
Ve hatasını anlaması için gitmemeniz lazımdı, eşinizin tavrı doğru değil ama aralar kötü olamsın diye iyi polisi oynuyor.

Allah anlayış versin kv

Cüş yani sende araniyorsun ne ya.

Anam bacim bu insanlarla gorustugunde huzursuzmu yuvan ? Huzursuz

Gorusmediginde huzursuzmu ? Huzursuz

Sorun ne oylede huzursuz boylede huzursuz

Hic olmazsa benim dedigim olur. O kadinin ayagina GITMEM
Sanırım ben ayrılmayı kafama koydum o yüzden saldım kendimi. Esimede laf anlatamıyosam onun icin ömür boyu kendimi yakamam.

sen gerekirse telefonundan engelle ulaşamasın kv sana canım.. eşine de söyle bundan sonra sen git gel karısmam de ama ben gelmicem de

sen gerekirse telefonundan engelle ulaşamasın kv sana canım.. eşine de söyle bundan sonra sen git gel karısmam de ama ben gelmicem de
Dedimmm canım benim dedimm susuyo ama aklı yine beni götürmekte kafayı yiyorum laf anlatamıyorm gitmiyecem diyom hala bildigini okuyo ortalık düzelsin yeter onun icin tm oda huzurumuzu düsünüyo olablir ama beni ezdiriyo.

Aileniz arkanızda mı hiç bahsetmemişsiniz

Aileniz arkanızda mı hiç bahsetmemişsiniz
Evet annem babam arkamdalar. Kızım sakın kendni yiyip bitirme orda biz arkandayız herkes arkanda sen cabaladın olmadı kocam iyi diyede bunları bi ömür cekme gel babanın evinde gül gibi yaşa bi daha bu gencligin geri gelmez diyorlar.

bitane de bende var ruh hastası kv nefret ediyorum ondan ama nişanlım için yüz göz olmuyorum eşinle net konus ben gelmiyorum eger sorarlarsa karımı huzursuz ettiğiniz sürece gelmeyecek desin ama sen net ve dik dur

eşine resti cek canım ya kendine ve ailene ceki düzen verirsin yada ben ailemin evine gidiyorum ömür boyu onlarla ol mutlu olsunlar de

Harika, yol yakınken boşan evine dön

bitane de bende var ruh hastası kv nefret ediyorum ondan ama nişanlım için yüz göz olmuyorum eşinle net konus ben gelmiyorum eger sorarlarsa karımı huzursuz ettiğiniz sürece gelmeyecek desin ama sen net ve dik dur
Tamam diyecem bunları cok söyledmde anlayan kim kendimi ezdirmekten bıktmya kendi kararlarımı alamıyorum eşimide korkutmuslar buda korkudan götürmek istiyo öyle yapıcam bakalm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…