Ve yine bir kv belası
Bizde nu kadar ol asa da bu sorunları yaşıyorduk hafta da bir iki akşam oraya gidiyorduk her gittiğimizde bi huzursuzluk oluyordu gitmek istemiyordum, İlk başlarda aynı senin gibi eşimin tepkisinden, evdeki surat asıklığından çekindiğim için isteyerek gidiyor gibi davrandım zamanla sorunlar (görümce Vs) oldu gitmek istemediğimi çok net anladı ama ben yine evde rahat olsun laf söz olmasın diye isteksizce gidiyordum.
En nonunda görümce bana küfürü saydırıp koşmaktan beter edene kadar
Daha sonra bıraktım çok nadir görümcem evde yokken gidiyorum, eşimde senin ki gibi durup durup babamgile gidelim mi diyip duruyo bende ben gitmeyen, gitmem, gitmek istemiyorum siz gidin (kızımla) diyorum oda ara ara gidiyor..
Uzun oldu kendi mevzuma daldım ama demek istediğim şu ki gitmiycem de kesin bir dille ve bana saygısızlık yapılıyo ben bunları yaşamak için evlenmedim de surat asarsa da eşin önemseme kaçgün sürecek hiç takılma bile sana bozuk atarsa sende onu önemsemiyor gibi davran.
Umarım düzelir.
Ben eşime kabul ettirdim gibi gitmeyeceğimi ayda iki kere falan gündüzleri kızımla gidip geliyorum akşama kalmıyorum bile