• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık ne yapacağımı şaşırdımm ben!

Ay gitmeyin ya. Kadın biliyor ki oğlu paşa paşa gelini ayağına getirecek. Gerekirse eşinizle bozuşun ama gitmeyin. Bir süre sonra o da vazgeçer. Vazgeçmezse de kendi bilir.
Zaten birbirimize girdik bana diyo gitmezsek olmaz gittik bana annesi diyorki ben gelmeyin dedim dye ilişkiyi kescekmisinşiz ben kapıdan kovsam siz bacadan girin diyor o kfada biri.

Ve yine bir kv belası:KK12: Bizde nu kadar ol asa da bu sorunları yaşıyorduk hafta da bir iki akşam oraya gidiyorduk her gittiğimizde bi huzursuzluk oluyordu gitmek istemiyordum, İlk başlarda aynı senin gibi eşimin tepkisinden, evdeki surat asıklığından çekindiğim için isteyerek gidiyor gibi davrandım zamanla sorunlar (görümce Vs) oldu gitmek istemediğimi çok net anladı ama ben yine evde rahat olsun laf söz olmasın diye isteksizce gidiyordum.
En nonunda görümce bana küfürü saydırıp koşmaktan beter edene kadar :KK11:

Daha sonra bıraktım çok nadir görümcem evde yokken gidiyorum, eşimde senin ki gibi durup durup babamgile gidelim mi diyip duruyo bende ben gitmeyen, gitmem, gitmek istemiyorum siz gidin (kızımla) diyorum oda ara ara gidiyor..

Uzun oldu kendi mevzuma daldım ama demek istediğim şu ki gitmiycem de kesin bir dille ve bana saygısızlık yapılıyo ben bunları yaşamak için evlenmedim de surat asarsa da eşin önemseme kaçgün sürecek hiç takılma bile sana bozuk atarsa sende onu önemsemiyor gibi davran.
Umarım düzelir.

Ben eşime kabul ettirdim gibi gitmeyeceğimi ayda iki kere falan gündüzleri kızımla gidip geliyorum akşama kalmıyorum bile:63:
Teşekkür ederim söyledikleriniz icin deniyecem umarım beni anlar anlamazsa tek yolumuz ayrılık böyle olmuyor.

Suç kocanda. Ya annesini susturacak, ya seni onlarla görüşmeye zorlamayacak. Nişanlıyken bunları görmüşsün, bile bile lades demişsin sen de. Aşk karın doyurmuyor işte görüyorsun.

Bukadar olaydan sonra asla ama asla gitmezdim degil kocam annem bin laf etse git diye hayatta gitmezdim.

Kocanin seni savunmasini niye bekliyorsun sen kendini savunamiyormusun. O yapmiyorsa sen tavrini koyup gorusmeyeceksin arkadasim.

Ayrica kendi ailene gitmek icin izin almak nedemek siz cocukmusu uz onlar kimki boyle seylere karisiyor. Gitme deseler ailenlede gorusmeyecekmisin ?

Biri bana bu lafları sayacak,ben kalkıp ayagına gidecem yine. Anama, babama laf edecek,yüzüne tükürürüm vallaha billaha.
Tamam,fazla muhabbetli girişken olmayabilirsin.Normal.
Ama hakkını savunamaman,okadar lafın üstüne oraya gitmen o kadının bütün söylediklerini kabul etmen demektir.
Ezik yapma kendini,cıkar o tırnaklarını
Göster dişlerini.. Deli deliyi görünce sopasını saklar.
Ne git,ne ara,ne sor.

Suç kocanda. Ya annesini susturacak, ya seni onlarla görüşmeye zorlamayacak. Nişanlıyken bunları görmüşsün, bile bile lades demişsin sen de. Aşk karın doyurmuyor işte görüyorsun.
Haklısın yaptım bi hata cekiyom simdi düsünüyorumda babamın evinde ne kdar rahatmışım Allaha sükür..

Bukadar olaydan sonra asla ama asla gitmezdim degil kocam annem bin laf etse git diye hayatta gitmezdim.

Kocanin seni savunmasini niye bekliyorsun sen kendini savunamiyormusun. O yapmiyorsa sen tavrini koyup gorusmeyeceksin arkadasim.

Ayrica kendi ailene gitmek icin izin almak nedemek siz cocukmusu uz onlar kimki boyle seylere karisiyor. Gitme deseler ailenlede gorusmeyecekmisin ?
Hayır tabiki görüsürüm ama esim annesine diyor anne biz böyle böyle ailesinin yanına gitcez diyo oda babanı ara söyle oglum söylüyo gibi deglde izin alıyo gibi sor kızıyor diyo

Biri bana bu lafları sayacak,ben kalkıp ayagına gidecem yine. Anama, babama laf edecek,yüzüne tükürürüm vallaha billaha.
Tamam,fazla muhabbetli girişken olmayabilirsin.Normal.
Ama hakkını savunamaman,okadar lafın üstüne oraya gitmen o kadının bütün söylediklerini kabul etmen demektir.
Ezik yapma kendini,cıkar o tırnaklarını
Göster dişlerini.. Deli deliyi görünce sopasını saklar.
Ne git,ne ara,ne sor.
Cok haklısınız benim yapmak istedigimde bu ama esim bu söylediklerimin arkasnda degil düsünsenize annesi arasa resmen dicekki al aramadın gitmedin yine laf saydı bize. Bunu der yani huzurum yuvam icin gidiyom ama dayanacak gücüm kalmadı gercekten bu evliligi yürütemiyorum sağlıgım bozuldu. Evlenmeden önce baş ağrısı yokken smdi migrenin kuvvetlisi başladı snir hastası oldum.

Teşekkür ederim söyledikleriniz icin deniyecem umarım beni anlar anlamazsa tek yolumuz ayrılık böyle olmuyor.
Seni çok iyi anlıyorum ben de dediğin sonuca yakınım kv görümce derdinden dolayı şimdilik ben mesafeli davranmaya çalışıyorum ama sürekli tlfnla Vs hayatımıza sokuyorlar burunlarını artk duymaya görmeye tahammülüm kalmadı diyebilirim yani.
Sonumuz Hayır olsun ne kadar da sabredilşr bilmiyorum :KK43:

bu tartışmalar devam ederse, eşin bir süre sonra, ama o benim annem, ne yaparsa yapsın, ona saygı göstermelisin diyecek

Seni çok iyi anlıyorum ben de dediğin sonuca yakınım kv görümce derdinden dolayı şimdilik ben mesafeli davranmaya çalışıyorum ama sürekli tlfnla Vs hayatımıza sokuyorlar burunlarını artk duymaya görmeye tahammülüm kalmadı diyebilirim yani.
Sonumuz Hayır olsun ne kadar da sabredilşr bilmiyorum :KK43:
Benimki öyle durcak bi tip degil arar yani utanma asla yok gider annemi arar aynı lafları onada sayar düsünüyorm bçyle olmaktansa bırakayım bitsin diyom care bırakmadılar hic kimse anlamıyor beni, ilerde cocugumuz oldugunda bu ortamda düsünemiyorm yazık günah ben kendimle ilglenemiyorm onla ilgileneyim hic kaldıramamaktan korkuyorum gücüm yok.

bu tartışmalar devam ederse, eşin bir süre sonra, ama o benim annem, ne yaparsa yapsın, ona saygı göstermelisin diyecek
Bu sözü derse beklemem zaten ben onun icin sabrettim bu zmana kdar yermde baska biri olsa smdiye tekmeyi vurmustu.

Anlayamadım,neden kayınvalideden izin istiyorsunuz annenize gitmek için? Bi de bilseydim seni almazdım ne demek, pazardaki domates misiniz siz? Çok sinirlendim kayınvalidenize. Görücü usulü bir evlilik mi acaba?

Anlayamadım,neden kayınvalideden izin istiyorsunuz annenize gitmek için? Bi de bilseydim seni almazdım ne demek, pazardaki domates misiniz siz? Çok sinirlendim kayınvalidenize. Görücü usulü bir evlilik mi acaba?
Hayır severek evlendk ama biz daha sevgiliyken aklımızda yoktu kvdem söz yapalm vs dye baslattı isi o yğzden öyle söylüyor benimde zoruma gidiyor.

Cahil aileyle evlenmeyin.

Ayrıca telefon kapanabilen bi alet canım. Adam ol dedikten sonra ben kapamıştım o telefonu.
Kapattm arıyor mesaj atıyor aç şu telefonu dye snirlerm bosaldı resmen titredim kadınla knusurken

Back