- 25 Ağustos 2020
- 274
- 507
- 53
- Konu Sahibi pembelishayat
-
Sorununuzun cevabi ilk cümlenizde gizli.Ben artık anne olacağıma inanmıyorum kızlar.. sanırım ben anne olmayı haketmiyorum. Çöplük gibi hissediyorum kızlar. Neden bu hayatta hep benim hayatım zor? Evliliğim zor oldu çok bekledik çok üzüldük, ev alıcaz dedik çok üzüldük, şimdi bebiş istiyoruz olmuyor kaç aydır... biliyorum yıllardır bekleyenler sakın bana şımarıklık demesinler çok iyi anlıyorum rabbim çok kolaylıklar versin psikolojik olarak artık dayanacak gücüm kalmadı...
merhaba. Kaç aydır deniyorsunuz acaba? Dr.'a kontrole gittiniz mi?Eğer bir sorun yoksa ve sadece bir kaç aydır deniyorsanız hatta 1 senedir ise çok az ve çok normal. Aile baskısı varsa da aldırış etmeyin. Onlar hep konuşur. 2.'y i sorarlar sonra 3.'yü. Geç ve zor olan evliliğinizin tadını çıkarın. Birbirinize doyun . Şu dönemde gezilmiyor ama eğlenebildikten onra bir çift her şeyi severek yapar. Benim de eşimle biraraya tekrar gelmemiz 7 seneyi buldu. Ne travmalar üzüntüler yaşadım. Şu an hiçbirini hatırlamıyorum mutluluktan. 1.5 yıldır evliyiz ve 3-4 aydır deniyoruz. Ovülasyon testlerini yeni keşfettim. Hormonsal Sıkıntılarım olmasına rağmen umutluyum. Çünkü doktorum "kimse bana hamile kalamıyorum" demesin. Artık her türlü çözümü var demişti.Tek sinir bozucu dönemi regl olduğunda tüh 1 ay daha test yapcam oluyor o kadar.Ben artık anne olacağıma inanmıyorum kızlar.. sanırım ben anne olmayı haketmiyorum. Çöplük gibi hissediyorum kızlar. Neden bu hayatta hep benim hayatım zor? Evliliğim zor oldu çok bekledik çok üzüldük, ev alıcaz dedik çok üzüldük, şimdi bebiş istiyoruz olmuyor kaç aydır... biliyorum yıllardır bekleyenler sakın bana şımarıklık demesinler çok iyi anlıyorum rabbim çok kolaylıklar versin psikolojik olarak artık dayanacak gücüm kalmadı...
merhaba. Kaç aydır deniyorsunuz acaba? Dr.'a kontrole gittiniz mi?Eğer bir sorun yoksa ve sadece bir kaç aydır deniyorsanız hatta 1 senedir ise çok az ve çok normal. Aile baskısı varsa da aldırış etmeyin. Onlar hep konuşur. 2.'y i sorarlar sonra 3.'yü. Geç ve zor olan evliliğinizin tadını çıkarın. Birbirinize doyun . Şu dönemde gezilmiyor ama eğlenebildikten onra bir çift her şeyi severek yapar. Benim de eşimle biraraya tekrar gelmemiz 7 seneyi buldu. Ne travmalar üzüntüler yaşadım. Şu an hiçbirini hatırlamıyorum mutluluktan. 1.5 yıldır evliyiz ve 3-4 aydır deniyoruz. Ovülasyon testlerini yeni keşfettim. Hormonsal Sıkıntılarım olmasına rağmen umutluyum. Çünkü doktorum "kimse bana hamile kalamıyorum" demesin. Artık her türlü çözümü var demişti.Tek sinir bozucu dönemi regl olduğunda tüh 1 ay daha test yapcam oluyor o kadar.
Sorununuzun cevabi ilk cümlenizde gizli.
Psikologa gidebilecek gücünüz var mi? Sizin terapiler almaniz, bu inançlarınızı duzeltmek icin telkin odevleri yapmaniz gerek. Çöplük gibi hissetmek anne olacağıma inanmiyorum demek cok olumsuz hisler.haklısınız. Çok inandım inanıyorum da ama yıpratıcı bir süreç zaman zaman geliyor bana böyle
Bende ne LH 'lar ne FSH'lar ters değerlerdeydi. Ama düzeldi. Amh'ım da iyi gibi. Bir de Polikistiğim ben. Yıprandığın şeyi anlıyorum aslında. Ben senin kadar takmıyorum gerçi ama dönem dönem tek Seferde hamile kalan yakınlarımı görünce eee bu kadar kolay mı diyorum sonra kendimle mücadeleye giriyorum. Bir kaç boyunca denk getiremeyince bir yerde yanlış yaptığımı anladım. Karavana olmasın diye ovülasyon testlerine başlayıp hayit tohumuiçince bir rahatlık geldi. O da birşeylere adım attığım için. En azından bir sonraki regle kadar bu beni motive ediyor. Sen de keşfet nasıl mutlu olacağınımerhabaaaHormonsal bir sıkıntım çıkmadı doktora göre geçen ay test verdim sadece amh bakılmadı ama burda bazı arkadaşlar tiroid hormonumu yüksek buldular bilemiyorum o yüzden 9-10 aydır deniyoruz.. ovülasyon takibiyle de denedim 2 ay boyunca test yaptım ama sonra araya bazı şeyler girdi. Devam edemedim. Ev taşımdım covid olduk felan derken aylar geçti ve ben artık gerçektne yıprandığımı farkettim. Çevremde hamile haberleri almak beni çok yıpratıyor artık. Diyorum ben haketmiyorm muyum anne olmayı. Sürekli rüyalar görüyorum o kadar güzel bi anneyim ki ama sadece rüyada. Çevre baskısı da yok aslında henüz daha 1 yıllık evliyim ama ben hep bebekleri severdim kendi içim istiyo artık anne olmayı. Beklemekten başka yapacak bir şeyimiz yok maalesef sadece içimi dökebiliyorum burada. Çok güzel yazmışsınız çok teşekkür ederim. Rabbim size de inşallah tez zaman da nasip eder İsteyen herkese
Canim herkesin psikolojik durumu, olaylara bakiş açisi farkli bu yuzden üzülmek için erken desekde bazen bunu kendimize anlatamiyoruz malesef. Bazi insanlar yillarca dener ama hep olucak inaniyorum der, bazilari da 1 ay da artik hayati kendisine zindan eder. Sizde 9 ay gibi denemişsiniz. Her aydaki hayal kirikliklarini anlaya biliyorum. Çubki o sureçteyim ben de 17 aydir . Ben de çevre baskisi da var. Ilk aylar bana denilen sozler yenir yutulur gibi değildi. Zaten ipin ucu onda koptu. Beynime çocugu bir saldim bir daha da çikaramadim. Halbuki çocuk hemen olsun isteyenlerden degilim. Ablalarimin çocuklariyla ne kadar zor uğraşdiklarini gordukce biraz baş başa evliliyin tadini çikarmak iyi olur diye düşünürdum. Yine 17 ay sonunda o düşünceme geri döndüm. Çocuk oldukdan sonra hayatin tamamen çocukdan ibaret olucak. Gecen gunduzun olmucam. Evet çok mukemmel bir duygu ama her şeyin guzel yanlari var. Mesela yalniz bir çift olarak tadini çikarin. Her gece bir sinema izleyin. Bir djzi izleyin. Kitap okuyun. Gerçekten çocuk olana kadar bu zamanjmizin kiymetini bilemicez. 3 sene sonra çocugu olan ablamin ne zorluklar çekdigini ama çocuk oldukdan sonra keşke tadini çikarsaydim dediginj, geceler 2 saat uyku uyufugu için oturup ağladigini gorduğum için biraz kabullendim galiba. Asla umutsuz olmucaz. Umut Allahdandir. Umudunu kesmek Allaha, onun verecegine inancini yitirmekdirki çok büyük hatadir bu. Lutfen sakin ol, bebeyimiz için hangi ay hangi yil hayirliysa o zaman da gelsin.Ben artık anne olacağıma inanmıyorum kızlar.. sanırım ben anne olmayı haketmiyorum. Çöplük gibi hissediyorum kızlar. Neden bu hayatta hep benim hayatım zor? Evliliğim zor oldu çok bekledik çok üzüldük, ev alıcaz dedik çok üzüldük, şimdi bebiş istiyoruz olmuyor kaç aydır... biliyorum yıllardır bekleyenler sakın bana şımarıklık demesinler çok iyi anlıyorum rabbim çok kolaylıklar versin psikolojik olarak artık dayanacak gücüm kalmadı...
Merhaba bende sizin gibiydim inanın hatta her ay adet görünce derdim ki (tövbe) Allah benim anne olmamı istemiyor derdim.. Tam 6 sene ... Pcos vardı dolayısıyla düzenli bir döngüm de yoktu her ay gecikirdim yani test bile yapmazdım umutsuzluktan.. ve birgün yine geciktim tam 6 gün içime ilk defa doğdu kimseciklere söylemeden gittim test aldım ve çift çizgi iş yeri wcsinde ağlamaktan ve mucizem karnımda şükürler olsun.. ve sonra dedim ki herşeyin bir vakti zamanı varmış rabbim bir şekilde ayarlamış bize zamanını herşey vaktini beklermiş. Sakın umudunu kaybetme mucizen doğru zamanı bekliyor Allaha güven o bizim için en iyisini düşünğr ve verir bizi yaratan o nasıl düşünmez değil mi? Ayrıca biz kadınlar anne olamıyor bile olsak harika ve çok güçlü varlıklarız bir kadın sadece anne olarak mükemmel olmaz bunu sakın unutma kendini asla değersizleştirme belkide bunu aşman gerek .. sevgilerBen artık anne olacağıma inanmıyorum kızlar.. sanırım ben anne olmayı haketmiyorum. Çöplük gibi hissediyorum kızlar. Neden bu hayatta hep benim hayatım zor? Evliliğim zor oldu çok bekledik çok üzüldük, ev alıcaz dedik çok üzüldük, şimdi bebiş istiyoruz olmuyor kaç aydır... biliyorum yıllardır bekleyenler sakın bana şımarıklık demesinler çok iyi anlıyorum rabbim çok kolaylıklar versin psikolojik olarak artık dayanacak gücüm kalmadı...
Neden Allahtan umudunu kesiyosun herkesin imtihanı var bu dünyada. Ya seninki de buysa? Ve sen pes ettiysen?? Bende 15 aylık evliyim ilk günden beri deniyoruz olmuyor pko var korona var bilmem ne derken ilaç kullandım iğne kullandım olmuyor çok kafama taktiğimi farkettim akışına bıraktım çevremdeki herkes hamile.. görmemezlikten geliyorum sende öyle yap rahat bırak kendinimerhabaaaHormonsal bir sıkıntım çıkmadı doktora göre geçen ay test verdim sadece amh bakılmadı ama burda bazı arkadaşlar tiroid hormonumu yüksek buldular bilemiyorum o yüzden 9-10 aydır deniyoruz.. ovülasyon takibiyle de denedim 2 ay boyunca test yaptım ama sonra araya bazı şeyler girdi. Devam edemedim. Ev taşımdım covid olduk felan derken aylar geçti ve ben artık gerçektne yıprandığımı farkettim. Çevremde hamile haberleri almak beni çok yıpratıyor artık. Diyorum ben haketmiyorm muyum anne olmayı. Sürekli rüyalar görüyorum o kadar güzel bi anneyim ki ama sadece rüyada. Çevre baskısı da yok aslında henüz daha 1 yıllık evliyim ama ben hep bebekleri severdim kendi içim istiyo artık anne olmayı. Beklemekten başka yapacak bir şeyimiz yok maalesef sadece içimi dökebiliyorum burada. Çok güzel yazmışsınız çok teşekkür ederim. Rabbim size de inşallah tez zaman da nasip eder İsteyen herkese
Ben artık anne olacağıma inanmıyorum kızlar.. sanırım ben anne olmayı haketmiyorum. Çöplük gibi hissediyorum kızlar. Neden bu hayatta hep benim hayatım zor? Evliliğim zor oldu çok bekledik çok üzüldük, ev alıcaz dedik çok üzüldük, şimdi bebiş istiyoruz olmuyor kaç aydır... biliyorum yıllardır bekleyenler sakın bana şımarıklık demesinler çok iyi anlıyorum rabbim çok kolaylıklar versin psikolojik olarak artık dayanacak gücüm kalmadı...
Aynı durumdaydım 2 sene neler yapmadımki baltım psikolojim çökmek üzere tüp yaptık tuttu çok şükür, sizde elinizden geldiğince tedavi deneyin yapcak bişey yok artık çocuk sahibi olmak kolay değil insanın genetiği tamamen değişti lüks oldu artık çocuk, Allah tez zamanda nasip etsin
Bende ne LH 'lar ne FSH'lar ters değerlerdeydi. Ama düzeldi. Amh'ım da iyi gibi. Bir de Polikistiğim ben. Yıprandığın şeyi anlıyorum aslında. Ben senin kadar takmıyorum gerçi ama dönem dönem tek Seferde hamile kalan yakınlarımı görünce eee bu kadar kolay mı diyorum sonra kendimle mücadeleye giriyorum. Bir kaç boyunca denk getiremeyince bir yerde yanlış yaptığımı anladım. Karavana olmasın diye ovülasyon testlerine başlayıp hayit tohumuiçince bir rahatlık geldi. O da birşeylere adım attığım için. En azından bir sonraki regle kadar bu beni motive ediyor. Sen de keşfet nasıl mutlu olacağını
Merhaba
Canim herkesin psikolojik durumu, olaylara bakiş açisi farkli bu yuzden üzülmek için erken desekde bazen bunu kendimize anlatamiyoruz malesef. Bazi insanlar yillarca dener ama hep olucak inaniyorum der, bazilari da 1 ay da artik hayati kendisine zindan eder. Sizde 9 ay gibi denemişsiniz. Her aydaki hayal kirikliklarini anlaya biliyorum. Çubki o sureçteyim ben de 17 aydir . Ben de çevre baskisi da var. Ilk aylar bana denilen sozler yenir yutulur gibi değildi. Zaten ipin ucu onda koptu. Beynime çocugu bir saldim bir daha da çikaramadim. Halbuki çocuk hemen olsun isteyenlerden degilim. Ablalarimin çocuklariyla ne kadar zor uğraşdiklarini gordukce biraz baş başa evliliyin tadini çikarmak iyi olur diye düşünürdum. Yine 17 ay sonunda o düşünceme geri döndüm. Çocuk oldukdan sonra hayatin tamamen çocukdan ibaret olucak. Gecen gunduzun olmucam. Evet çok mukemmel bir duygu ama her şeyin guzel yanlari var. Mesela yalniz bir çift olarak tadini çikarin. Her gece bir sinema izleyin. Bir djzi izleyin. Kitap okuyun. Gerçekten çocuk olana kadar bu zamanjmizin kiymetini bilemicez. 3 sene sonra çocugu olan ablamin ne zorluklar çekdigini ama çocuk oldukdan sonra keşke tadini çikarsaydim dediginj, geceler 2 saat uyku uyufugu için oturup ağladigini gorduğum için biraz kabullendim galiba. Asla umutsuz olmucaz. Umut Allahdandir. Umudunu kesmek Allaha, onun verecegine inancini yitirmekdirki çok büyük hatadir bu. Lutfen sakin ol, bebeyimiz için hangi ay hangi yil hayirliysa o zaman da gelsin.
seninle aynı şeyleri yaşıyorum hayatım hep zorluklarla geçti küçüklüğüm evlenmem zor oldu evlilik hayatım zor oldu şimdide bebekle uğraşıyorum 2senedir olmuyor ama bi şekilde sabretmek lazım bende duygusal olarak çöktüm ama elden bisey gelmiyor zamanı gelmemiş demekki..Ben artık anne olacağıma inanmıyorum kızlar.. sanırım ben anne olmayı haketmiyorum. Çöplük gibi hissediyorum kızlar. Neden bu hayatta hep benim hayatım zor? Evliliğim zor oldu çok bekledik çok üzüldük, ev alıcaz dedik çok üzüldük, şimdi bebiş istiyoruz olmuyor kaç aydır... biliyorum yıllardır bekleyenler sakın bana şımarıklık demesinler çok iyi anlıyorum rabbim çok kolaylıklar versin psikolojik olarak artık dayanacak gücüm kalmadı...
Merhaba bende sizin gibiydim inanın hatta her ay adet görünce derdim ki (tövbe) Allah benim anne olmamı istemiyor derdim.. Tam 6 sene ... Pcos vardı dolayısıyla düzenli bir döngüm de yoktu her ay gecikirdim yani test bile yapmazdım umutsuzluktan.. ve birgün yine geciktim tam 6 gün içime ilk defa doğdu kimseciklere söylemeden gittim test aldım ve çift çizgi iş yeri wcsinde ağlamaktan ve mucizem karnımda şükürler olsun.. ve sonra dedim ki herşeyin bir vakti zamanı varmış rabbim bir şekilde ayarlamış bize zamanını herşey vaktini beklermiş. Sakın umudunu kaybetme mucizen doğru zamanı bekliyor Allaha güven o bizim için en iyisini düşünğr ve verir bizi yaratan o nasıl düşünmez değil mi? Ayrıca biz kadınlar anne olamıyor bile olsak harika ve çok güçlü varlıklarız bir kadın sadece anne olarak mükemmel olmaz bunu sakın unutma kendini asla değersizleştirme belkide bunu aşman gerek .. sevgiler
Neden Allahtan umudunu kesiyosun herkesin imtihanı var bu dünyada. Ya seninki de buysa? Ve sen pes ettiysen?? Bende 15 aylık evliyim ilk günden beri deniyoruz olmuyor pko var korona var bilmem ne derken ilaç kullandım iğne kullandım olmuyor çok kafama taktiğimi farkettim akışına bıraktım çevremdeki herkes hamile.. görmemezlikten geliyorum sende öyle yap rahat bırak kendini
İnşallah çok sağolun Allah razı olsunBebek istediğini bir kaç aylığına unut, sırf zevkine beraber ol, bat sat hesaplarını düşünmeden. Bak nasıl geliyor bebiş
seninle aynı şeyleri yaşıyorum hayatım hep zorluklarla geçti küçüklüğüm evlenmem zor oldu evlilik hayatım zor oldu şimdide bebekle uğraşıyorum 2senedir olmuyor ama bi şekilde sabretmek lazım bende duygusal olarak çöktüm ama elden bisey gelmiyor zamanı gelmemiş demekki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?