• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Artık inancım kalmadı...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Seni gerçekten çok iyi anlıyorum bende aynı durumdayım çok kötü durumdayım evliliğim zor oldu babam istemiyordu ama sonunda 8 yıl sonra evlendim eşimin maddi durumu iyi değildi ailesi hiç yardımcı olmadı çok zorlandık evlenirken evlendik araba istedik fiyatlar uçtu alamadık evliliğimizin 6. Ayında eşimin mesane tümörü olduğunu öğrendik başlangıç evresiydi Allaha çok şükür şimdi iyi sonra bebek istedik ikimizde 7-8 ay oldu istiyoruz olmuyor yani istediğimiz herşey çok zor oluyor bazen isyan edesim geliyor insanların sahip olduğu şeyler benim hayalim hep bazen şükür ediyorum daha zor durumda olan insanlar var diye ama dayanamadığım çok kötü olduğum zamanlar oluyor öyle zaman geliyor ki yaşamak istemiyorum

canım ben şimdi rabbime sığındım o kadar iyi geldi ki hepimiz için dua ettim sen de böyle yap🤲🏻 Bak yalnız değilmişiz ben de hep ben kendim zorluk çekiyorum sanırdım 😊 hepimizin hayatları zormuş ama biz sadece biraz fazla hassasız galiba.. napaalım dua ve sabır.. inşallah bir gün bizim de yüzümüz gülecek inşallah rabbim nasip edecek hepimize inşallah ❤️❤️

Aynı duygular içerisindeyim kendimi ot gibi hissediyorum yaşayan ölü gibiyim yediğim yemekten tat alamaz oldum komik anılarımda bile beynim dolu sürekli beynim konuşuyor kimseyi görmek istemiyorum sadece sürekli uyumak ve unutmak istiyorum ama olmuyor

bugün ben de böyleydim inanılmaz kötüydüm.. hiçbir şey yapasım gelmedi sadece uyumak herkesten uzak eşimden bile... ama şimdi hepimize dualar ettim rabbime yöneldim biraz olsun ferahladım canım tavsiye ederim çok iyi geldi..

çok güzel yazmışsınız.. ben de ona sığındım. O kadar iyi geldiki.. belki de rabbim ona gelmemi bekliyor.. rabbim inşallah hepimize yaşatsın bu duyguyu. Sabretmekten başka elimizden bir şey gelmiyor. Keşke kafamı rahatlatabilsem kendimde en sevmediğim şey. Üzüldüğüm zaman o kadar bunalıyorum ki her şey kötüymüş gibi geliyor. Aslında şükredecek çok sebep var dediğiniz gibi
Bence biz çok kasıyorum yok dusunmeyelim aman üzülmeyelim düşünürüm de üzülürüm de hatta ağlarım ama Allah'a olan inancım sayesinde gözyaşlarımi siler Rabbime dua eder yalvarırım. Çünkü maalesef elimizde olan bir şey değil ama düşünmeyim diye kendimizi kasıyoruz. Nice insanlar var ne büyük acılar, sorunlar yaşarken hamile kalıyor çünkü Allah'ım ona nasip etmiiiş , onunda zamanı gelmiş. Rabbim bizlere de tez vakitte o duyguyu yaşatsın inşallah 🤲

çok teşekkür ederim güzel cümleleriniz için içime ferahlık getirdiniz.. mucizeniz hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️ İlk zamanlar çok araştırırdım olsun diye ama artık o kadar da üstüne düşmüyordum, önemsemiyordum. Taaki bugüne kadar. Çevremdeki hamile sayısı o kadar arttı ki. Ben kendimi eksik hissetmeye başladım. Sanırım biraz daha sabretmem gerekiyor. Rabbim çok bekletmesin inşallah 🤲🏻 Tekrar çok sağolun💕
Çok çok iyi anlıyorum birer ay arayla evlendiğimiz arkadaşlarım kuzenlerim ard arda 2.cocuklarını bile doğurdu toplum baskısı yüzünden bu hale geliyoruz bi saatten sonra kafayı kırmıştım ee çocuk ne zaman yapcanız diyrn teyzelere bakıcanmı gelip diyordum yada cevap bile vermiyordum bizi sıkıntıya sokan onlar olucak herşeyin xamanı var ne demek canınız sıkılırsa yazın dertleşiriz arkadaşım 🌸

Ben artık anne olacağıma inanmıyorum kızlar.. sanırım ben anne olmayı haketmiyorum. Çöplük gibi hissediyorum kızlar. Neden bu hayatta hep benim hayatım zor? Evliliğim zor oldu çok bekledik çok üzüldük, ev alıcaz dedik çok üzüldük, şimdi bebiş istiyoruz olmuyor kaç aydır... biliyorum yıllardır bekleyenler sakın bana şımarıklık demesinler çok iyi anlıyorum rabbim çok kolaylıklar versin psikolojik olarak artık dayanacak gücüm kalmadı...
Canim Benim bir sorunmu var normal olarak mi olmuyor folik asid denedinmi kurler denedinmi

bugün ben de böyleydim inanılmaz kötüydüm.. hiçbir şey yapasım gelmedi sadece uyumak herkesten uzak eşimden bile... ama şimdi hepimize dualar ettim rabbime yöneldim biraz olsun ferahladım canım tavsiye ederim çok iyi geldi..
Canım ben sürekli yapıyorum onu her namazda secdeye eğilip ağlıyorum. Bende öyle oldum eşimle bile oturmak sohbet etmek istemez oldum şimdi o kadar kötü değilim ama içime atıyorum saçımda yaralar çıktı

Böyle kendinize yazık edersiniz kafanıza takmayın başka alanlarda yoğunlaşin her anne olamayan kadın ot mudur herşeyden önce siz annenize ve babanıza bir evlat kocaniza essiniz kendinize yapmayın bunu
Orası öyle ama olmuyor işte hayatı yaşayamıyorum

canım ben şimdi rabbime sığındım o kadar iyi geldi ki hepimiz için dua ettim sen de böyle yap🤲🏻 Bak yalnız değilmişiz ben de hep ben kendim zorluk çekiyorum sanırdım 😊 hepimizin hayatları zormuş ama biz sadece biraz fazla hassasız galiba.. napaalım dua ve sabır.. inşallah bir gün bizim de yüzümüz gülecek inşallah rabbim nasip edecek hepimize inşallah ❤️❤️
Hep dua ediyorum canım onun umuduyla yaşıyorum zaten ama o kalbine içine birtürlü söz geçmiyor işte seni dinlemiyor rahatlamaya çalıştıkça karşıma hamile biri denk geliyo yeni doğum yapmış biri ben yine oturup ağlarken buluyorum kendimi

evet gerçekten çok haklısınız. Ben de böyle düşünüyorum ama bugün özellikle öyle bir his oluştu ki rabbim sanki benim hiç anne olmamı istemeyecekmiş gibi geldi, korkuyorum açıkçası bu duyguyu yaşayamamaktan. Rabbimden umudumu kesmiyorum ondan da korkuyorum bu söylediklerimden isyana girer diye ama duygularıma da hakim olamıyorum. Ne diyelim sabıır. Rabbim inşallah bir gün bize de nasip etsin isteyen herkese ❤️🤲🏻
Seni çok iyi anlıyorum canım 1 yıl boyunca hiç bir sorun yokken bende hamile kalamadim her ay negatif her ay umutsuzluk psikolojim altüst olmuştu sonra hamile kaldım ama düşük yaptım 4 ay geçti şimdi tekrar hamileyim inan zamani var Rabbim vakti geldiğinde nasip edecek . Kendini suçlama canım benim inşaallah Rabbim tez zamanda hem sana hemde isteyen herkese nasip eder inan ki yanlız değilsin aynı durumda bir o kadar kadın var .Üzme kendini

Seni çok iyi anlıyorum canım 1 yıl boyunca hiç bir sorun yokken bende hamile kalamadim her ay negatif her ay umutsuzluk psikolojim altüst olmuştu sonra hamile kaldım ama düşük yaptım 4 ay geçti şimdi tekrar hamileyim inan zamani var Rabbim vakti geldiğinde nasip edecek . Kendini suçlama canım benim inşaallah Rabbim tez zamanda hem sana hemde isteyen herkese nasip eder inan ki yanlız değilsin aynı durumda bir o kadar kadın var .Üzme kendini
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim😍 rabbim sana bağışlasın bebişini inşallah sağlıkla kucağına almakda nasip olur 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Back
X