Gebeliğe Hazırlık Artık inancım kalmadı...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canım ben şimdi rabbime sığındım o kadar iyi geldi ki hepimiz için dua ettim sen de böyle yap Bak yalnız değilmişiz ben de hep ben kendim zorluk çekiyorum sanırdım hepimizin hayatları zormuş ama biz sadece biraz fazla hassasız galiba.. napaalım dua ve sabır.. inşallah bir gün bizim de yüzümüz gülecek inşallah rabbim nasip edecek hepimize inşallah

bugün ben de böyleydim inanılmaz kötüydüm.. hiçbir şey yapasım gelmedi sadece uyumak herkesten uzak eşimden bile... ama şimdi hepimize dualar ettim rabbime yöneldim biraz olsun ferahladım canım tavsiye ederim çok iyi geldi..

Bence biz çok kasıyorum yok dusunmeyelim aman üzülmeyelim düşünürüm de üzülürüm de hatta ağlarım ama Allah'a olan inancım sayesinde gözyaşlarımi siler Rabbime dua eder yalvarırım. Çünkü maalesef elimizde olan bir şey değil ama düşünmeyim diye kendimizi kasıyoruz. Nice insanlar var ne büyük acılar, sorunlar yaşarken hamile kalıyor çünkü Allah'ım ona nasip etmiiiş , onunda zamanı gelmiş. Rabbim bizlere de tez vakitte o duyguyu yaşatsın inşallah

Çok çok iyi anlıyorum birer ay arayla evlendiğimiz arkadaşlarım kuzenlerim ard arda 2.cocuklarını bile doğurdu toplum baskısı yüzünden bu hale geliyoruz bi saatten sonra kafayı kırmıştım ee çocuk ne zaman yapcanız diyrn teyzelere bakıcanmı gelip diyordum yada cevap bile vermiyordum bizi sıkıntıya sokan onlar olucak herşeyin xamanı var ne demek canınız sıkılırsa yazın dertleşiriz arkadaşım

Canim Benim bir sorunmu var normal olarak mi olmuyor folik asid denedinmi kurler denedinmi

Canim Benim bir sorunmu var normal olarak mi olmuyor folik asid denedinmi kurler denedinmi

canım hormonlarım normal çıktı bir tek amh bakılmadı. Ama muayene olmadım sadece test verdim bir sorun var mı bilemedim. Hiç kür denemedim folik asit kullanıyorum ama çok düzenli değil

Canım ben sürekli yapıyorum onu her namazda secdeye eğilip ağlıyorum. Bende öyle oldum eşimle bile oturmak sohbet etmek istemez oldum şimdi o kadar kötü değilim ama içime atıyorum saçımda yaralar çıktı

Böyle kendinize yazık edersiniz kafanıza takmayın başka alanlarda yoğunlaşin her anne olamayan kadın ot mudur herşeyden önce siz annenize ve babanıza bir evlat kocaniza essiniz kendinize yapmayın bunu
Orası öyle ama olmuyor işte hayatı yaşayamıyorum

Hep dua ediyorum canım onun umuduyla yaşıyorum zaten ama o kalbine içine birtürlü söz geçmiyor işte seni dinlemiyor rahatlamaya çalıştıkça karşıma hamile biri denk geliyo yeni doğum yapmış biri ben yine oturup ağlarken buluyorum kendimi

Seni çok iyi anlıyorum canım 1 yıl boyunca hiç bir sorun yokken bende hamile kalamadim her ay negatif her ay umutsuzluk psikolojim altüst olmuştu sonra hamile kaldım ama düşük yaptım 4 ay geçti şimdi tekrar hamileyim inan zamani var Rabbim vakti geldiğinde nasip edecek . Kendini suçlama canım benim inşaallah Rabbim tez zamanda hem sana hemde isteyen herkese nasip eder inan ki yanlız değilsin aynı durumda bir o kadar kadın var .Üzme kendini

Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim rabbim sana bağışlasın bebişini inşallah sağlıkla kucağına almakda nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…