• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Artık inancım kalmadı...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynı psikolojide biri olarak yazıyorum, yine 1 saat ağladım yüzüm şişti, sanki benim suçum benim elimde de ben yapmıyormuşum gibi geliyor insana. İsyan etmeyelim, bundan korkalım. Bizim de imtihanımız bu, belki hiç olmayacak evet ama bu da bizi değersiz yapmaz, rabbimizin verdiğinde de vermediğinde de bir hayır var.

evet bu çok mucize bir olaymış gerçekten.. elimizden bir şey gelmiyor sabır ve dua etmekten başka.. ne diyelim rabbim sizinde yardımcınız olsun inşallah tez zamanda yüzlerimiz güler bize de nasip olur bu duygu..
inşallah. sizin daha erkenmiş şimdiden tedaviye başlarsanız daha erken olur umarım, en kısa zamanda tedaviye başlayın bence..

Aynı psikolojide biri olarak yazıyorum, yine 1 saat ağladım yüzüm şişti, sanki benim suçum benim elimde de ben yapmıyormuşum gibi geliyor insana. İsyan etmeyelim, bundan korkalım. Bizim de imtihanımız bu, belki hiç olmayacak evet ama bu da bizi değersiz yapmaz, rabbimizin verdiğinde de vermediğinde de bir hayır var.

yaa kıyamam ki o gözyaşlarımıza ben de bunu okurken bile pıt şuan gözyaşım.. rabbim tez zamanda sesimizi duyar inşallah yüzümüzü güldürür..

yaa kıyamam ki o gözyaşlarımıza ben de bunu okurken bile pıt şuan gözyaşım.. rabbim tez zamanda sesimizi duyar inşallah yüzümüzü güldürür..
Dün yine negatifi görünce başladım ağlamaya işte sürekli ağlamaklıyım zaten, yine dayanamadım aktı gözyaşları. amin inşallah, gönülden anne olmak isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim

üzülme ya bende aylardır hep ağlamakliydim aglamadgim gün yoktu hatta gözlerim ağrımaya başladı artık ama artık takmamaya çalışıyorum sizde çok düsünmeyin het hastalık stresten çıkıyor

üzülme ya bende aylardır hep ağlamakliydim aglamadgim gün yoktu hatta gözlerim ağrımaya başladı artık ama artık takmamaya çalışıyorum sizde çok düsünmeyin het hastalık stresten çıkıyor
gözüm bazen şişiyor ağlamaktan açamıyorum. tabi bi faydası yok, aksine baş ağrısı da cabası sonra. hasta olacağım diye korkuyorum bazen haklısınız da bazen biriken duygular kontrolden çıkıyor galiba

gözüm bazen şişiyor ağlamaktan açamıyorum. tabi bi faydası yok, aksine baş ağrısı da cabası sonra. hasta olacağım diye korkuyorum bazen haklısınız da bazen biriken duygular kontrolden çıkıyor galiba
siz üzgün olunca esinizede yansitirsiniz en iyisi kafaya takmamak kendinizi oyalayacak bisey bulun derim çünkü evde boş durmaktan sürekli düşünüp kendimizi üzüyoruz

keşke yapabilsem bunu keşke rahat bir insan olabilsem.. ama kafamın içi hep aksiyon korku hiiiç olmayacak korkusu 🤷🏼‍♀️
O zaman Allaha yönel.. ağlayacaksan otur namaz kıl bitince seccade de abla inan bana o kadar iyi geliyor ki... hicbir şey konuşmadan bile Allah seni duyuyor inşallah tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip olsun sana bana ve isteyen herkese

siz üzgün olunca esinizede yansitirsiniz en iyisi kafaya takmamak kendinizi oyalayacak bisey bulun derim çünkü evde boş durmaktan sürekli düşünüp kendimizi üzüyoruz
yansıyor tabi, o da sürekli beni telkin durumunda, olmazsa olmaz biz de dünyayı gezeriz falan diye beni teselli etmeye çalışıyor da tabi o da üzülüyor biliyorum. ne güzel çalışıyordum bu pandemi mahvetti mecbur işten çıktık bu sene, evde otur otur hakikaten kafaları yedik ya

Aynı duygular içerisindeyim kendimi ot gibi hissediyorum yaşayan ölü gibiyim yediğim yemekten tat alamaz oldum komik anılarımda bile beynim dolu sürekli beynim konuşuyor kimseyi görmek istemiyorum sadece sürekli uyumak ve unutmak istiyorum ama olmuyor

yansıyor tabi, o da sürekli beni telkin durumunda, olmazsa olmaz biz de dünyayı gezeriz falan diye beni teselli etmeye çalışıyor da tabi o da üzülüyor biliyorum. ne güzel çalışıyordum bu pandemi mahvetti mecbur işten çıktık bu sene, evde otur otur hakikaten kafaları yedik ya
olmuyorsa Allahın bir bildiği vardır hiç olmazsa yuvalarda birsuru aile sıcaklığına muhtaç yavrular var .. aynen bu pandemiden yasaklardan iyice delirdik. nerede calisiyodunuz

Aynı duygular içerisindeyim kendimi ot gibi hissediyorum yaşayan ölü gibiyim yediğim yemekten tat alamaz oldum komik anılarımda bile beynim dolu sürekli beynim konuşuyor kimseyi görmek istemiyorum sadece sürekli uyumak ve unutmak istiyorum ama olmuyor
aynen benimde, mutlu olamıyorum gülsem bile aklımda oluyor, hiç çıkmıyor ki. kafam hep onla meşgul 😔

çok teşekkür ederim güzel cümleleriniz için içime ferahlık getirdiniz.. mucizeniz hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️ İlk zamanlar çok araştırırdım olsun diye ama artık o kadar da üstüne düşmüyordum, önemsemiyordum. Taaki bugüne kadar. Çevremdeki hamile sayısı o kadar arttı ki. Ben kendimi eksik hissetmeye başladım. Sanırım biraz daha sabretmem gerekiyor. Rabbim çok bekletmesin inşallah 🤲🏻 Tekrar çok sağolun💕
İyi geceler sizi o kadar iyi anlıyorum ki bende 1 senedir düşünüyorum ama Rabbim daha nasip etmedi. Çocukluğumdan beri benim hayatım da zor geçti hâlâ da sıkıntı yaşıyorum ve bende çok karamsardım , ümitsizdim her regl olduğumda 2 gün ağlar sancım var derdim derdimi de kimseye söylemedim bir Rabbim bilir bir ben. Ama hep şunu dedim Rabbim belki beni bu şekilde ısınıyordu belki benim de imtihanım budur belki de olmamasında bir hayır vardır Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur. çok şükür benim de eşimin de sağlığı yerinde ailelerimizi de sağlıklı çok şükür aç değiliz açıkta değiliz mutlaka bir yerlerden sınav olacağız sabır dedim. Düşünmemeye çalıştım hatta o kadar umutsuzdum ki belki isyan bile ettim bebeğim olmayacak derdim vee belki bu Rabbimin agrina gitti . . . Sonra bir şekilde aklım başıma geldi ve dedim ki her şeye gücü yeten Rabbimin buna mı gücü yetmeyecek mutlaka bir vakti vardır. Her gün her gece aynı şeyi söylüyorum RABBİM BANA BİR EVLAT NASİP EDECEK...( BEN UMUDUMU KAYBETMEDİM DAHA DOĞRUSU GERİ KAZANDIM)

olmuyorsa Allahın bir bildiği vardır hiç olmazsa yuvalarda birsuru aile sıcaklığına muhtaç yavrular var .. aynen bu pandemiden yasaklardan iyice delirdik. nerede calisiyodunuz
biyoloji öğretmeniyim, bu sene malum uzaktan eğitim falan öğretmen sayıları azaltıldı biçok yerde, kaldık evde yani. bu korona bitmezse bebek diye diye sıyırcaz :halay:

biyoloji öğretmeniyim, bu sene malum uzaktan eğitim falan öğretmen sayıları azaltıldı biçok yerde, kaldık evde yani. bu korona bitmezse bebek diye diye sıyırcaz :halay:
çoğu insan çıkarıldı işten dediğiniz gibi elden bisey gelmiyor ama çalışanlara sonradan evde oturmak zor geliyor ama bunlarda geçer inşallah tez zamanda gönlünüzden geçen olsun 🙏

Ben artık anne olacağıma inanmıyorum kızlar.. sanırım ben anne olmayı haketmiyorum. Çöplük gibi hissediyorum kızlar. Neden bu hayatta hep benim hayatım zor? Evliliğim zor oldu çok bekledik çok üzüldük, ev alıcaz dedik çok üzüldük, şimdi bebiş istiyoruz olmuyor kaç aydır... biliyorum yıllardır bekleyenler sakın bana şımarıklık demesinler çok iyi anlıyorum rabbim çok kolaylıklar versin psikolojik olarak artık dayanacak gücüm kalmadı...
Seni gerçekten çok iyi anlıyorum bende aynı durumdayım çok kötü durumdayım evliliğim zor oldu babam istemiyordu ama sonunda 8 yıl sonra evlendim eşimin maddi durumu iyi değildi ailesi hiç yardımcı olmadı çok zorlandık evlenirken evlendik araba istedik fiyatlar uçtu alamadık evliliğimizin 6. Ayında eşimin mesane tümörü olduğunu öğrendik başlangıç evresiydi Allaha çok şükür şimdi iyi sonra bebek istedik ikimizde 7-8 ay oldu istiyoruz olmuyor yani istediğimiz herşey çok zor oluyor bazen isyan edesim geliyor insanların sahip olduğu şeyler benim hayalim hep bazen şükür ediyorum daha zor durumda olan insanlar var diye ama dayanamadığım çok kötü olduğum zamanlar oluyor öyle zaman geliyor ki yaşamak istemiyorum

Böyle kendinize yazık edersiniz kafanıza takmayın başka alanlarda yoğunlaşin her anne olamayan kadın ot mudur herşeyden önce siz annenize ve babanıza bir evlat kocaniza essiniz kendinize yapmayın bunu

İyi geceler sizi o kadar iyi anlıyorum ki bende 1 senedir düşünüyorum ama Rabbim daha nasip etmedi. Çocukluğumdan beri benim hayatım da zor geçti hâlâ da sıkıntı yaşıyorum ve bende çok karamsardım , ümitsizdim her regl olduğumda 2 gün ağlar sancım var derdim derdimi de kimseye söylemedim bir Rabbim bilir bir ben. Ama hep şunu dedim Rabbim belki beni bu şekilde ısınıyordu belki benim de imtihanım budur belki de olmamasında bir hayır vardır Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur. çok şükür benim de eşimin de sağlığı yerinde ailelerimizi de sağlıklı çok şükür aç değiliz açıkta değiliz mutlaka bir yerlerden sınav olacağız sabır dedim. Düşünmemeye çalıştım hatta o kadar umutsuzdum ki belki isyan bile ettim bebeğim olmayacak derdim vee belki bu Rabbimin agrina gitti . . . Sonra bir şekilde aklım başıma geldi ve dedim ki her şeye gücü yeten Rabbimin buna mı gücü yetmeyecek mutlaka bir vakti vardır. Her gün her gece aynı şeyi söylüyorum RABBİM BANA BİR EVLAT NASİP EDECEK...( BEN UMUDUMU KAYBETMEDİM DAHA DOĞRUSU GERİ KAZANDIM)

çok güzel yazmışsınız.. ben de ona sığındım. O kadar iyi geldiki.. belki de rabbim ona gelmemi bekliyor.. rabbim inşallah hepimize yaşatsın bu duyguyu. Sabretmekten başka elimizden bir şey gelmiyor. Keşke kafamı rahatlatabilsem kendimde en sevmediğim şey. Üzüldüğüm zaman o kadar bunalıyorum ki her şey kötüymüş gibi geliyor. Aslında şükredecek çok sebep var dediğiniz gibi..

Back
X