Artık her şeyden bıktım!!!

incirkusum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2014
625
369
Mrb arkadaslar buraya bi süredir üyeydim ama konu acmak bugüne kısmetmis...
Simdi önce ailem hakkında özet geceyim...
Benim annem ve babam ayrı babam eskiden hep icki icer kumar oynar karı kızla yermis hatta ben yeni dogdugum sıralarda annemi komalık etmis annem aylarca hastanede yatmıs tabi bende cok kücügüm altıma yapıyorum o sıralar annem izmirde hastanede bende malatyada babaannemin yanındayım altıma yapıyorum diye süpürge yakıp afersiniz popoma yapıstırmıs benimde dilim tutulmus kac sene konusamamısım sonra annem gelmis benim o halimi görünce teyzemlerle hastane hastane gezmisler uzunca bi süre sonra dilim acılmıs...
Teyzemlerin iyiligi cok oldu bize Allah razı olsun ama annem her evden kactıgında geri göndermisler babamın yanına onlara cok kırgınım ve kızgınım.
Neyse annem 10-11 yıl bunları cektikten sonra babamın kumar alacaklıları annemi götürmeye kalkınca babam annemi izmire gönderiyor ve bosanıyorlar bende 1 yıl kadar görüstükten sonra kavga edip küsüyorum babam ve ailesiyle.
Simdi benim erkek arkadasım var 4 yıl olacak neredeyse beraberiz ve kendi aramızda yüzük taktık nisanlıyız diyoruz herkese. Bende 7-8 aydır abimin cok ısrar etmesi üzerine babamlarla barıstım ama bu sürede sadece 2 kez fln tlfnda konustuk yine aramamaya basladı.
Biz mersinde oturuyoruz su anda annem kardesim anneannem ve ben. Ve benim nisanlıom corluda calısıyor adanaya kurs icin gelmisti bir kac gün bizde kaldı gidecek yeri olmadıgı icin oda ailesiyle görüsmüyor cünkü. Neyse abim nisanlımı tanıyor cokta severdi ama gecen gün anneme facebooktan msj atmıs evlencekse evlensinler yoksa ayrılsınlar fln bide annemi tehdit etmis bunun hesabını herkes öder demis ki biliyodu birkac gün bizde kaldıgını ve onun üstünden cok zaman gecti neden böyle oldu anlamadım bizde martta abim icin babamın elini öpmeye gidecektik nisanlımla simdi hicbir sey istemiyorum sırf onun icin görüstüm ben onlarla ve tlfnda nisanlımı arayıp is bulmasını istiyor nisanlım onun gelecegi icin cırpınırken abim arkasından neler söyledi...
Biliyorum abimi babam ve onun tarafı dolduruyor ama yoruldum artık simdi ben gideyim mi gitmeyeyim mi yardım edin bana akıl verin...

Türk filmi gibi bir hayat hikayesi

Konuşmaya devam etmek istiyorsanız gidin madem, gitmezseniz daha büyük problem çıkarabilirler,

yada hiç gitme ve bütün iletişimi kes iki tercihin var

Konuşmaya devam etmek istiyorsanız gidin madem, gitmezseniz daha büyük problem çıkarabilirler,

yada hiç gitme ve bütün iletişimi kes iki tercihin var
Bana kalsa görüsmüyordum zaten sırf abim kırılmasın diye gittim oda iyice ortalıgı karıstırmak icin istemis galiba

İyice sogudum herkesten anne tarafından da baba tarafından da nefret ediyorum

Daha neler var cok doluyum cok
Gidersem anneme yine laf ederlerse nisanlım olay cıkarır

o zaman daha önce de dediğim gibi bütün iletişimini kes bağını kopar

Sanırım en doğrusu yoksa iyice tepeme çıkacaklar yüzümüze gülüp arkadan huzurumuzu bozmaya calısacaklar...

Ben olsam hayatımdan tamamen çıkarırdım.
Arsızlıkları devam edecek korkarım siz onlarla görüştükçe..

Ben olsam gitmezdim bana bu zamana kadar zararı dokunan adamın ayağına sırf abim kırılmasın o istedi diye neden gideyim ki bu adam sana faydadan çok zarar vermiş hoş abinde kırılmayacak karakterde bir insan değil bana kalırsa, baksana nişanlının arkasından neler saymış

Evet simdiye kadar iyiydi bir anda oldu ne olduysa bende sok oldum. Ve nisanlım ona bizim oturacagımız yerde yani corluda is ayarlamıstı iptal ettirdim madem öyle babası ilgilensin dedim.

abin dolduraşa gelmiş bir anda böyle şeyler söylemiş..sen çok fazla takılma bence..babanlada git konuş tabiki.

Babanın hiç bir babalık hakkı yok üstünde emeği yok çünkü büyüyüncede hemen babalık hakkı istiyorlar görüiünce ne olacak ben anlamadım

iyi yapmışsın
Resmen ikiyüzlülük yaptı nisanlım ona kardes dedi yardım etmeye calıstı ama ikiyüzlülük yaptı. Cok üzülüyordum bosta geziyor yarın bir gün oda evlenmek ister isi elinde olsun demistim cok yanılmısım artık onada üzülmüyorum. Tek dileğim bize yaptıklarını ceksinler ve Allah o günleri bana göstersin.

Babanın hiç bir babalık hakkı yok üstünde emeği yok çünkü büyüyüncede hemen babalık hakkı istiyorlar görüiünce ne olacak ben anlamadım
Yine babalık yapmayacak tabiki artık büyüdüm onlara muhtac degilim o yüzden aradı zaten ilk aradıgında üni. kazanmıstım o oldugunu ögrenince hemem hattımı degistirdim ve görüsmedim ama abim beni hep arada bıraktı hep baskı yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…