Artık her şeyden bıktım!!!

Sizin bir babaniz yok uzgunu.olmayan babayada gidilmez zaten...
Abinizle yuzyuze gorusun derdi neymis ogrenin..
Yüzyüze görüsemem simdi o babamın yanında ne zaman paraya ihtiyacı olur bası sıkısır o zaman gelir. Zaten direkt bana söylemedi annemi tehdit etmis o bana söyledi

Yüzyüze görüsemem simdi o babamın yanında ne zaman paraya ihtiyacı olur bası sıkısır o zaman gelir. Zaten direkt bana söylemedi annemi tehdit etmis o bana söyledi
Acik ve net.Bosvereceksin.
Bir meslegin varmi ki ins vardir.Nisanlinlada eminsen evlen hayatina bak.
Ailelerin denklemini cozerek yorma beynini artik.

Abinde gözümü tutmadı bence 2sinden uzak dur mutlu olmana mani olacaklar gibi
Yine babalık yapmayacak tabiki :KK43: artık büyüdüm onlara muhtac degilim o yüzden aradı zaten :KK43: ilk aradıgında üni. kazanmıstım o oldugunu ögrenince hemem hattımı degistirdim ve görüsmedim ama abim beni hep arada bıraktı hep baskı yaptı

Kucukken yasagin duruma cok uzuldum :KK43: umarim elindr bir meslegin vardir.hemen ewlen nisanlinla we o insanlardan uzak dur canim.allah yardimciniz olsun.abine sakin guvenme oda tehlikeli nisanlinda guvenmesin

Acik ve net.Bosvereceksin.
Bir meslegin varmi ki ins vardir.Nisanlinlada eminsen evlen hayatina bak.
Ailelerin denklemini cozerek yorma beynini artik.
Calısıyordum ama bıraktım evlenene kadar cünkü kardesim var anneannem 78 yasında onlara bakıyorum sadece annem calısıyor ve nisanlım yardım ediyor sag olsun bende corluda yeniden calısmaya baslayacagım insallah

Kucukken yasagin duruma cok uzuldum :KK43: umarim elindr bir meslegin vardir.hemen ewlen nisanlinla we o insanlardan uzak dur canim.allah yardimciniz olsun.abine sakin guvenme oda tehlikeli nisanlinda guvenmesin
Canım yazdım simdilik bıraktım isi cünkü teyzelerim ve dayılarım bakmıyor anneanneme :KK43: nisanlımla evlilikte sorun onun aileside beni istemedi nisanlımda o benim karım sayılır onu istemeyen benide unutsun dedi garibim reddedildi benim yüzümden :KK43: cok borcumuz var bi ev var onun satılmasını bekliyoruz ki borclar kapansında esyalarımızı fln alalım. Onun aile yok benim aile yok sanırım sadece nikah yapıp gidicem dügün hayalimi bile bitirdiler :mad:

içimi acıtan annen oldu. garibim neler çekmiştir kim bilir.
Annemin cekmediği mi kaldı canım :KK43: ben hayal meyal hatırlıyorum annem kardesime hamileydi yani doguma yakın zaman babam babaannem halalarım fln bize geldiler sonra o halde annemi dövdüler gecenin bi yarısı annem bi boslukta kactı bende pesinden tabi bi arkadasına sıgınmıstık o gece tabi geri götürüp babamlara verdiler annemin ailesi :KK43: annem benim her seyimdir simdi onun mutlulugu icin yapamayacagım sey yok :KK54:

Elin para tutmaya başlayınca tabi
seni insan yerine koyarlar , ama çok geç

X