- 24 Mayıs 2010
- 7.753
- 9.873
-
- Konu Sahibi incirkusum
Yüzyüze görüsemem simdi o babamın yanında ne zaman paraya ihtiyacı olur bası sıkısır o zaman gelir. Zaten direkt bana söylemedi annemi tehdit etmis o bana söylediSizin bir babaniz yok uzgunu.olmayan babayada gidilmez zaten...
Abinizle yuzyuze gorusun derdi neymis ogrenin..
Acik ve net.Bosvereceksin.Yüzyüze görüsemem simdi o babamın yanında ne zaman paraya ihtiyacı olur bası sıkısır o zaman gelir. Zaten direkt bana söylemedi annemi tehdit etmis o bana söyledi
Yine babalık yapmayacak tabikiartık büyüdüm onlara muhtac degilim o yüzden aradı zaten ilk aradıgında üni. kazanmıstım o oldugunu ögrenince hemem hattımı degistirdim ve görüsmedim ama abim beni hep arada bıraktı hep baskı yaptı
Calısıyordum ama bıraktım evlenene kadar cünkü kardesim var anneannem 78 yasında onlara bakıyorum sadece annem calısıyor ve nisanlım yardım ediyor sag olsun bende corluda yeniden calısmaya baslayacagım insallahAcik ve net.Bosvereceksin.
Bir meslegin varmi ki ins vardir.Nisanlinlada eminsen evlen hayatina bak.
Ailelerin denklemini cozerek yorma beynini artik.
Canım yazdım simdilik bıraktım isi cünkü teyzelerim ve dayılarım bakmıyor anneannemeKucukken yasagin duruma cok uzuldumumarim elindr bir meslegin vardir.hemen ewlen nisanlinla we o insanlardan uzak dur canim.allah yardimciniz olsun.abine sakin guvenme oda tehlikeli nisanlinda guvenmesin
Onlara hic kötülügümüz olmadı diye mi bizimle ugrasıyorlar anlamadım haklısın mutlulugumuza mani olmak icin her seyi yaparlarAbinde gözümü tutmadı bence 2sinden uzak dur mutlu olmana mani olacaklar gibi
Annemin cekmediği mi kaldı canımiçimi acıtan annen oldu. garibim neler çekmiştir kim bilir.
Evet hemde çok geçElin para tutmaya başlayınca tabi
seni insan yerine koyarlar , ama çok geç
Görüsüyorum sıkıntı cıkarıyorlar görüsmüyorum yine sıkıntı cıkarıyorlar iyice dengelerini kaybettiler sanırım.Ben olsam resti çekerim. .
En güzeli görüşme. .görüşüp te sinir olmaktansa boşver çokta fifi yasa hayatını. .Onlar deli olsun. .bu yaşına kadar az cekmemissin.Görüsüyorum sıkıntı cıkarıyorlar görüsmüyorum yine sıkıntı cıkarıyorlar iyice dengelerini kaybettiler sanırım.
Onlara hic takmıyormusum gibi gösteriyorum zaten :)En güzeli görüşme. .görüşüp te sinir olmaktansa boşver çokta fifi yasa hayatını. .Onlar deli olsun. .bu yaşına kadar az cekmemissin.
Artık "gibi "dr olmasın canım takma hiç.Onlara hic takmıyormusum gibi gösteriyorum zaten :)
Yıllarca öyle yaptım sonra salak kafam iste abime üzüldüm görüstüm ama sanslarını tekrar kaybettiler.tüm iletişini kes ve görüşme derim.
en azından ben öyle yapardım..
kendi iyiliğin için bazen vazgeçmeyi öğrenmek gerekiyor.Yıllarca öyle yaptım sonra salak kafam iste abime üzüldüm görüstüm ama sanslarını tekrar kaybettiler.