- 15 Temmuz 2011
- 3.815
- 70
- 158
- Konu Sahibi 2bebe1anne
-
- #1.161
Kizlar bugun kontrolumuz vardi ve sonunda kizimizin minicik yuzunu gorduk :) Hersey yolunda 1405 gr ve 39 cm ve bebegim donmus artik cok sukur cok mutluyum darisi sana pink87
ama bi de kotu haberim var tansiyonum cok yukselmis kucuk tansiyon sinirdaymisss ona moralim bozuldu umarim duzelir opuyorum hepinizii
caınım benim stres çok kötü tabi benimki gibi huysuz bir bebeğin olur bak sonra:)Canlarım ben geldim çok teşekkürler ilginiz için ,sabah dr daydım drum değişti ya biraz stresli gittim ama cok tatlı bi bayan cıktı hemen cep numarasını verdi fln bebeğime de baktı ense kalınlığı fln normal cıktı çok şükür kan testi sonuçlarını bekliyorum işte..bugün cok yoruldum ama anneminde hastane işi vardı bir de hasta ziyareti yaptık sürekli araçlardaydk içim dışıma cıktı..annemde boyun fıtığı var 5 tane 2 si riskliymiş şeker ve kalp hastası da olduğu için daha riskli annemde ilk gördüğü drun önüne ameliyata yatıyo bugün başka dr a götrdm kireçleme de olduğu için önce ilaç verdi hemen olmaz dedi bana mantıklı geldi ama annem beni kobay gibi kullancaklar ben diğer tarafta olcam ameliyat diyo bi de vasiyet vermeler fln ben zaten hassas bi dönemdeym hiç beni düşünmüyo çok üzülüyorum babamnda tomografi işleri var canım burnumda yani onlar hep iyi olsun istiyorum bugün bebeğimi gördüm hatta annem kynvalidem de geldi ama hiç mutlu değildim olamadm aklım çok dolu sınavlarda var yakında ders de calışamadım doğru düzgün bugün yine yorgunluktan mide bulantısından kötü oldum annemde inatlaşınca benle yine aynı ağlama krizim tuttu birazda kalbini kırdım zaten cok huzursuz oldum tansiyon yükseldi tabi hastanede de yine 13 8 cıktı tansiyon bilmyrm nolcak..ibozll senn kaç çıktı canım??
caınım benim stres çok kötü tabi benimki gibi huysuz bir bebeğin olur bak sonra:)
annene acil şifalar diliyorum canım .. her gördüğü dr'a ameliyat olmasın canım ben her gittiğim dr'a inansaydım kesilmedik yerim kalmamıştı şimdiye ...
sana çok kızıyorum bak bebişimizi üzüyorsun bidaha sakın ağlama bozuşuruz ona göre
kızlar hepinize mutlu güzel bebişli bir sene diliyorum ....
Sağol canım biliyorum evet stres yapmamam lazım ama elde değilki çok sıkıştım sınavlar drlar..bugün başka bi prof a götrdüm işinde cok iyi annemn kolunda da mmlik bi yırtık var önceliğin ona tanınmasını söyledi ve boyun fıtığınında cok kötü olmadığını onun için cok basit bi ameliyat olduğunu fln anlattı zaten mikrocerrahi yöntemle yapcam fln dedi baya rahatladık şimdi kolundan olcak yaza da boyundan aciliyeti yokmuş öyle işte..sen ne yaptın canım iyileştimi iğnelerden sonra eymen?
anlıyorum seni canım ama elinden geldiğince canını sıkmamaya bak olurmu..
annen için en doğru kararı vermiş bencede dr hem okadar ciddi durumda değilmiş boynu buda güzel..
eymenin bugün dr kontrolü aşıları vardı geçen cuma verdiğim idrar kültürü sonucunuda aldım bugün sonunda idrarda bakteri yok çok şükür... dr amcamız gelişimimizide çok beğendi bakımı beslenmesi iyi dedi:)çok şükür iyiyz canım ...
tamam canımm daha rahat sayılırım zaten çok şükür,ohh şükür çok sevndim ya eymenin de iyileşmesine inşallah bi daha hasta olmaz çocuk geçmiş olsun tekrar canım..Hıı buarada face de oyunları cıtır cerez gibi sen mi götürüyosun bakalımeğer öyleyse seni yılın annesi seçicem öptüm canımm...
inşallah hasta olmaz canım ya ama grip olduk daha doğrusu ben oldum onada geçti
bubble wict saga oynuyorum ben bide poker:) onun dışındakileri ben oynamıyorum hoş bayadırda oyun oynamıyorum yani:) hoş saçımı taramaya vaktim yok vakit buldumu buraya bakıyourm ben:) fatih kıvranıyor anne face aç bana oyun oynucam diye:)
en güzeli canım rahat ol sıkma kendini bidahamı hamile olcan bugünlerin tadını çıkart..
Canım valla eymenin sağı solu belli olmuyor... Arada bir cazgirligi tutuyor bazen cok gazlaniyor garibim... Çok şükür bakteri temizlendi 5 şubatta birdaha kültür vericez inşallah üremez birdaha...Kizlar artik facede varsiniz diye ben burayi unuttum resmen :)
Nasil gidiyor bakalim hamilelikler umarim sikintilar yoktur hersey guzeldir ...
............fburak ...........
canim benim cok sevindim tahlilin temiz cikmasina allahim bidaha yasatmasin boyle hadtaliklar insallah kucuk eymen de rahatlamistir biraz sanirim sen de iyisindir artik insallah kendine dikkat et bebeklerinin sana ihtiyaci var buragida eymenide op benim icin
.........klosopie........ ..
canim bi sen yoksun facede o yuzden seni daha cok merak ediyorum nasilsin annene cok gecmis olsun tamam annesinin hastaligi nasil uzulmez insani zor ama lutfen kendini cok uzme cunku bebegini de uzuyorsun merak etme insallah annenle alakali hersey yoluna girecektir allah sifasini versin insallah cinsiyeti ogrenebildiniz mi umarim benimki gibi inatci cikmaz bebegin :) cok dikkat et canim kendine opuyorumm cok
.............pinky87...... ... ...
ecenin guzel annesi sen nasilsin prenses nasil benimki karnimi delecek diye cok korkuyorum artik :) cok hareketli muayene kontroller nasil kilosu boyu gelisimi iyimi ? az kaldi saka bi yana yaa cok heycanliyim resmen artik 30. haftalardayiz allahim saglikli sihatli kavustursun bizi prenseslerimizle optum tatlim
gecmiş olsun canım bende girip gibiyim ya korkuyorum bişey olur diye..haha süpersin canım herşeye yetişiyosun maşallah yazık fatihe:)tatlım oyun oynayacağına sacını tarasanaaa
Herkes iyi sanirim ozelliklede eymenin iyilesmesine cok sevindim ztn resimlerine bayiliyorum :) masallah.bende iyiyim ama aksam sanirim sinirlerim bozuldu durduk yere agladim sıkinti basti artik diyet biktirdi tatli yemek istiyorum ama kana kana hemde...onun disinda kizimda cok sukur iyi yani son kontrol iyidi kilosu falan zten 10 dunde bi gidiyorum 2 sinde gitmistim simdi cuma mi gitsem pazartesimi karar veremedim.ibozl canim benimki asiri hareketli degil sakin ama tabiki hareket edio artik hatta tekmeler disinda karnimda dalgalanmalar basladi cok guzel :) rabbim isteyen herkese nasip etsin inslh.gecen hafta odasini aldik subatin ilk haftasi gelcek inslh.birazda gecenlerde alisveris yaptim ama cok sey almadim bi suru hediye de gelir ztn.baktim yetmiyo etrafim magaza doku cikar alirim sonra
Bende hamileligi ogrendim 3 gun sonra kanamam oldu basladim yatmaya hala daha yatiyorum.hele ilk zamanlar buda dusucek diyodum.cok cok sukur allahima bugune geldim.bi kanamam oldu o gecti damarda centik cikti o gecti seker cikti ustune bide suyum az surekli sıkintilar yasadim bide sabah aksam kan sulandirici ignelerim var doguma kadar...ama asya isyan etmek icin solemiyorum yinede cok sukur allahima bise kalmadi.onu saglikla kucagima aliyim bunlara raziyim.gecen aksam bende acliktan agladim ama onun dogucagi gunu dusundukce moral buluyorum.allah isteyen herkese saglikli hayirli evlatlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?