- Konu Sahibi 2bebe1anne
-
- #1.141
bnm adetim birgün geçikti normalde ağrılı bi adet dönemim olurdu bu sefer bi ağrı yok... böyle bi durum yaşayan var mı?
Canim oyle zorki anlatamam... Zaten kafayi siyirdim artik aglamalardan...
Ayyy bebisler geliyor az kaldi ibozll ve sen yakin dogumunuz ikitane cimcimemiz olacak Insallah...
Bu arada ksophie sekerim sana bi tahmin yapalim bakalim Kiminki tutacak...
Ben erkek diyorum...
Beğenir bence bende kızım olursa eylül veya venüs koymayı düşünüyorum bakalım,erkek olursa da toprak:)İyi sayılırım canım az evvel sağlık ocağından geldim tsh ve glukoz baktrdım sık sık ölçtryrm onun haricinde gecende hiçbişey yokken evde başım döndü tansiyonu ölçtüm 13 e 8.5 çıktı moralm bozuldu biyandan annemde boyun fıtığı var dr ameliyat dedi kalp tansiyon şker ne ararsan var annemde riskli ameliyatı ona sıkılıyorum işte inşallah etkilemez bebeğimi.haftaya ikili teste gircem cok erken olcak ama inşallah cinsiyeti hakkında bi fikir belirtr dr gerci sağlıklı olsun da gec de öğrensek olur,naptın aldın mı bişeyler prensese:))
FBURAK canimmm cok gecmis olsun.yavrum kiyamam ona allah acil sifa versin bida yasatmasin insalh..
KSOPHIE sen nasilsin nasil gidiyor tansiyon ne alemde umarim bebekte sende iyisindir
IBOZLL sen nasilsin ne var ne yok artik cok az vakit kaldi :) canta hazirladinmi
Ibozll buarada benin kizim da daha donmemis yavrum 2 buklum duruyo ne bekliyo bizimkiler acaba :)
Canim oyle zorki anlatamam... Zaten kafayi siyirdim artik aglamalardan...
Ayyy bebisler geliyor az kaldi ibozll ve sen yakin dogumunuz ikitane cimcimemiz olacak Insallah...
Bu arada ksophie sekerim sana bi tahmin yapalim bakalim Kiminki tutacak...
Ben erkek diyorum...
bnm adetim birgün geçikti normalde ağrılı bi adet dönemim olurdu bu sefer bi ağrı yok... böyle bi durum yaşayan var mı?
Ayy yapın yapınn benm rüyalar da şaşırdı zaten bi kız diyo bi erkek anlamadım cuma gününü iple çekiyorum bazılarınn erken belli oluyomş..fburak canım senn tahminler tutuyo zaten biz de sürekli oğlum diye sevyrz ağzımızdan gayri ihtiyari cıkıyo hyırlısı olsun:)..
canım evet az kaldı cımcımeler gelıyor ınsallah cokk heyecanlı artık yaklastıkca daha da artıyo merak ve heyecan ...
sen ne yaptın eymenımız nasıl oldu bıtmedımı daha ıgnelerı kuzumun okudum cevapları cok aglıyormus ıgneden sonra ee kolay degıl kucucuk o daha ıgne tabı yakar bebegımı allah tez zamanda sıfasını versın de su kuzucuk da sen de bı rahatlayın artık valla sen de kendını harap etme canım bak ıkı tane oglun da sana muhtac sen de kendını salarsan ne yapacak onlar dıkkat et eymenı ve buragı op benım ıcın canım
canım bende hıcbı belırtı olmamıstı acıkcası hamılelıgımde o yuzden olabılır bı test yap ıstersen evde yada en garantısı kan testı allah gonlune gore versın ınsallah hamılesındır
inşallah begenır prensessenın sectıgın ısımler de guzel canım ınsallah hayırlısı olur senın adına da amaaaaaa fburak erkek demıs de benım de nedense hep senın de kızın olacakmıs dıye doguyor ıcıme once hayırlısı olsun tabı elı ayagı duzgun olsun da ne bılıyım oyle hıssettım bakalım bu bebıs ne olacakkk heyecan dorukta
canım cok gecmıs olsun allah sıfa versın ınsallah annene evet kafaya takmamak elde degıl ama yınede bebegını dusun ve cok uzme kendını o herseyı hısseder cunku zaten tansıyonun problemlı aman ha dıkkat et kendıne umarım testlerın de guzel cıkar da ıcın rahat eder canım
almammıııııı teyzesi pembelere bogdum kızımı resmen dogsada b ı gıydırsem oyle guzel seyler verkı anlatamam canım ya hepsınden alasım var cıceklı fıyonklu dantellı tullu boncuklu cesırt cesıt kıyafetler oyle guzelkı senınkıde erken bellı olur umarım da sen de alırsın guzel guzel cıcıler
neoldu canım ya valla fransız kaldım bişeyleri kaçırdım galiba..Hayırlısı tatlım yarını bi atlatsamm,sağol canım ya valla bugün sinirimden dr işlerini ayarlayamadık babamın da bikaç sorunu var ikisi birden koşturuylar burdaki hastaneleri cok iyi bilmiylar beni de istemiyolar yanlarnda yorulmym diye nette dr araştrdım 2 saat hep bi pürüz cıktı randevuda fln otrdum sinirmden ağladım moralim cok bozuk bu dönemde bunları yaşıyo olmam cok kötü ama Allah daha beternden korusun herkesi..canım süslü kıyafetler al tabide bebeğinn rahat etceği şeyler olmasına dikkat et en önemlisi onun rahatı hep pamuklu yumuşak kıyafetler al derim ne de güzel olcak ayy çok az kaldı yaa hayırlısıyla bi kucağına alsan sende bebeğini canım ondan sonra artık bende ama bana da var daha..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?