- 23 Mayıs 2012
- 1.125
- 32
- Konu Sahibi 2bebe1anne
canım dün sabah 5.30 da uyudum kalkıp gidemedim taksimdeki dr'a .. bu civarda bi hastaneye gittim.. ordaki çocuk dr'uda gazı yok dedi.. çocuk cerrahı bide kbb ye yolladı daha detaylı bakılsın dedi .. sürekli ağlama hali çok normal değil dedi.. kolik d ememiz için bunun saatleri olur dedi her uyanık olduğunda ağlamaz dedi :)
gel gelelim çocuk cerrahına gittik o bi bağırsaklarına giden bişeyi popişten içeri yolladı tısss tıssssss gaz dolu dedi bağırsakları şiddetli kolikmiş buda nasıl bişeyse bunlar nomal kolikli bebek gibi durma zamanları olmazmış anlıcan 4 veya 5 saat uyursa geri kalan zamanda ağlıyor.. kolik çok zor bişeydi bu şiddetli kolik daha zor hakkatten ..beni büyükte kolikli demiştim ya onun bari saati susma şekli vardı yatıştırılıyordu dr'a bütün yöntemlerimi anlattım hiç birimi işe yaramıyor dedi evet yaramıyor dedim çok şiddetli atlatacak bu dönemi ozaman dedi.. yanlız ben bi çok tahlil film usg yaptırmıştım ama idrar kültürü bakılmamış birde onu kontrol edelim dedi oda perşembe günü çıkacak sonucu eğer ondada bişey yoksa dedi dediğimiz gibi şiddetli kolikten başka bişey değil
ama kolikte 2 hafta en geç 3 haftada başlar bunun şikayeti 4 haftalıkken başlamasıda garip dedi . anlıcan muallakta eve döndüm .. idrar kültürünü bekliyorum ..
bi dr daha buldum enrico ridolfi diye ama gittim off off bir kalabalıktıki orası yanlızca randevulu alıyoruz dediler dr beyin çok yerden gelen hastaları var çok yoğun aradan bakmamız mümkün olmuyor dediler döndük gitik.. numarayı verdiler bu idrar kültürüde çıksın alayım onuda bütün yaptırdıklarımla gideyim onada... oda bişey bulamazsa sanırım kaderimize mahkum oturucaz evde
Canım onun için bi şurup fln vermedi mi ya çocuğa hoş daha cok küçük ama bu böyle devam etmezki..idrar tahlilide bi çıksın dediğin gibi belki iltihap fln vardır hayırlısı canım ya yavaş yavaş azalır..ama pes etme sen bikaç dr a daha götür nerden ne cıkcağı belli olmaz hiç ummadığın biri bulur sorunn ne olduğunu..öptm şekerimm..