canım benim sorun bence bende :) daha önce mama veriyordum süt yoktu ya gayet rahattık süt arttı mama gitti çocuk gazlandı
eh anne gaz woman olunca bebeik napsın dimi ama
bende halk dilinde kolit denen illet var yani irritabl bağırsak sendromu
yani bende gazlı bi tipim sanırım anne sütünden dolayı bu bebik gazlandı
halbuki yediğime içtiğime dikkatte ediyorum ama işte altta yatan sorun çözülmedikçe sanırım gaz sorunu devam
aslında bebiki götürene kadar bi kendim gidicem dr'a şu tahlilide bi çıksında bebikin...
bende yorgunluktan kafam durmuş dr'a söylelsene durumunu dimi ama
sana komik bişey anlatayımda gül ağlanıcak halime:)) oğlana idrar kültürü yapılcak ya hemşire eymene idrar içinpipiloşa torba taktı yapınca getir ver dedi .. o arada fatih acıktı eşime dedim hastanenin kantininden bişey al çocuğa.. onlar gitiiler ben oturuyorum orda tahlil çıkacak sonuç alıcam diye .. tit sonucunu 40 dakka sonra kültürüde perşembe demilşlerdi ..
neyse eşim geldi dediki naptın dedimki idrar sonucunu bekliyorum :)) neyi verdimki neyi bekliyosam .. eşim dediki verdinmi durdum düşündüm aaaaaa dedim yok vermedim torba duruyor pipiloşta:))hemen aldı babası gitti hemşireye veriyor ordada vahim bi durum var tabi .. bebeğin adı ne diyolar oda fatih burak diyor:)) al birini vur ötekine koştum dedim hayır yavuz eymen neyse düzelttik onuda.. sonra dedimki biz tükenmişiz ikimiz bir adam ancak ediyoruz:)
ah canım yani görüyosun okadar vahim durumdayızki anla işte halimizi ayakta uyursan olacağı bu
bu arada güzel haber görümcem geliyor yarın inşallah biraz rahatlayacağım ..