- 23 Mayıs 2012
- 1.125
- 32
- Konu Sahibi 2bebe1anne
canım evde kendini takip etmesi tabiki daha mantıklı olur şeker olayında özellikle yemeklerden sonra sıkı takibe al bakalım bi ne çıkıyor...
hem öyle şeker yüklemede zırt pırt oda sağlıklı değilki...
yediğine içtiğine dikkat et balık yağıda iyi fikir.. ama yiyebilirsen balık mutlaka ye...
senin benim gibi insülin direnci olanlarda canım protein ağırlıklı beslenme daha iyi canım sebzede tabi ama en çok protein .. ben hergün ya et yada kuru baklagillerden yiyordum öğlenleri .. yani hergün et yemesende mutlaka et gurubuna giren baklagillerden yemen lazım .. bigün kırmızı et bigün tavuk bigün balık geri kalan günlerde baklagil :) bıkarsın artık ama napcan gebelik boyunca bu şekil olması daha iyi canım ..
hele bi doğurda sonra geçelim bu çocuk neden ağlıyora :)) ben o moddayım şuan yapmadığım bişey kalmadı bu oğlan fena bişey oldu :) son olarak su vericem genelde 6 aylık olana kadar verilmiyor ama biyerde okudum bazı bebekler susayıncada ağlarmış bide onu deneyeyim .. olmadı bi dr' daha bulayım onada gideyim bakalım akıl akıldan üstündür..
Valla bakalım canım olmazsa gitmem evde takip ederim..zaten o doktorun bişeyden çaktığını düşünmüyorum:)bana tsh için 50 mg vermesinden belli iyiki dinlemedim 75 mg içtim 5 günde düşürdüm şimdi yine kendim ayarladım dozları zaten sık sık test yaptırıyrm..aman hiç gidesimde yok zaten bakalımm:)ayy canım ya bi yapan olcak her öğlen su bulantılardan sonra olablr ama suan tutuyo kokular beni bi de halsizlk oluyo ama akşamları hafiflediğii için bi de mecburen yapıyorum balıklar eşimden zaten bakalım aynen bi doğursam canım yaa sanki daha kolay olcak gibi ama değil de biliyorum..bi dene canım su olayını bakalım olmazsa vermezsin daha hem başka bi dr a danış istersen bi de başka bi sıkıntısı fln olablr mi canım karın ağrısı vs cünü onlar dertlerini anlatamıyolar ya bilinmiyo o yüzden tahlil fln yaptr istersen bebişine ağlamasın yazıık