- Konu Sahibi 2bebe1anne
-
Evet canim hareket ediyo ama ben zor hissediyorum.hele o kalp dinleme cihazini takinca harekete gecio genelde tekme atio hem hissediyorum hem duyuyorum tık die sesini..senin erkek heralde anneci olcak bak :) kizlar babacidir genelde
Aaa yemegimi yiyim hemen dinleticem canim yazarim neticeyi :))
Kizlar bu hareket olayi cok farkli... 20. Haftadan once hissettim sandiginiz hareketler kesenize damardan kan pompalanmasi sadece bu ilk haftalarda baslar bende ikisindede oluyordu... Dr a sordum dediki bebek suan hareket hissettiricek boyutta degil cok minik daha guclenmedi demisti.. o pit pit olayi genelde kan pompalanma durumu yani.. ilk hareket icinde balik yuzer veya bir kus kanat cirpar gibi olurmus bendekiler balik gibiydi ilk hareketler... Tekmelerse baya guclendikce hissediliyor.. diger turlu suda yuzuyorlar resmen donup taklalar atiyorlar vs...
Her bebek ayni olmuyor mesela olmus cok hareketliydi 2. Daha az Dr bebegin hareketi nasil dediginde hareket yokki diyordum nst bagliyor du hemen... Cunku Ben ilkten hipir zipir durmayan karnimi acitan ax bi dursan detirten tekmeler yiyince bu hareketsiz geldi resmen... Dr normal dedi hatta nst de hareket var dedi..
evet canım goz segırmesı gıbı oluyor ıste o kanmı yanı dogru aslında o kadar mınıcık bebek nasıl hareket olacak ki bak cok mantıklı bu ben o segırmelerden sonra hıc donme kanat cırpma falan hıssetmedım dırek tekme hıssettım sımdı sımdı dondugunu hıssedıyorum daha tekmeler de artık guclu ve artık ıdrar keseme baskı yaptıgını hıssedıyorum sankı cunku afedersınız sureklı tuvalete gıdıyorum artık ve tutamıyorum dısarda falan yapmayım desem mıkrop acısından eve kadar sabredemıyorum artık
Ah canim gunde onlar ne hareketler yapiyorlar bir cogunu hisetmiyoruz.. 20. Haftada dopplerde 30 dk Dan nekadar hareket etti ekranda gordum ama bir tekme disindakileri hissetmedim bile... Heleki minicik bisey nasil o hareketi hissettirir.. ben zaten dr'a dedimki karnimda pit pit hareketler var bu dedim zaten bebek olmadiginin farkindayim dr da zaten mantikli aciklamasini yapti bana benimde aklima yatti verdigi cevap ve dediki bir cok hamile bu kan pompalama olayini bebek hareketi saniyor halbuki vucut bebege gereken kani tedarik ediyor sadece...
aslinda gebelikte idrari tutmak cok iyi degilmis.. disarda biyerde yapmakta insanin icine sinmiyor .. Heleki son haftalarda daha cok geliyor gezmeye cikmak kabus resmen..
Valla benimkine davulda calsan banamisin demiyo ayni babasi yaa :)) kac kez dinlettim ama pes etmicem ama bazen horon aciyorum basliyo tekmelemeye
Cok cok tesekkr ederim kizlar ama inanin bu dediklerinizi yapiyodum ozellikle dun senin gonderdigin muziklri karnima dayayip dinlettim banamisin demedi ama gece babasi geldi yattik elini karnima koydu bide sesini duydu basladi tekmelemeye :) genelde bole yapiyo kizim babayi bekliyo.ya bide artik kesinlikle tatli yasakya bana onunda etkisi var sanirim
Valla ibozll nolcak bilmiyorum bu kizimin hali :)babaci galiba
Ksophie benimde moralim cok bozuk canim bende simdi dr dan geldim sekerimi hala yuksek buldu sadece dunku olcumler dusuk bi hafta daha verdi diyet ise yaramassa endokrinolojiye gitcekmisin vee asil sorun suyum cogalmamis(( aglamamak icin zor duruyorum ama uzulmemem lazimki sekerim cikmasin sekerde etkilermis suyun azalmasini.oyuzden sende moralini bozma hic yoksa tansiyonun daha cok cikar
kızlar sağlık ocağından geldim moralim cok bozuk gebelik bildirimi için gittim tansiyonum yüksek cıktı iki kez ölçtler 14 e 8 1 hafta boyunca hergün gitcekmişim napcam ben yaa
Valla ibozll nolcak bilmiyorum bu kizimin hali :)babaci galiba
Ksophie benimde moralim cok bozuk canim bende simdi dr dan geldim sekerimi hala yuksek buldu sadece dunku olcumler dusuk bi hafta daha verdi diyet ise yaramassa endokrinolojiye gitcekmisin vee asil sorun suyum cogalmamis(( aglamamak icin zor duruyorum ama uzulmemem lazimki sekerim cikmasin sekerde etkilermis suyun azalmasini.oyuzden sende moralini bozma hic yoksa tansiyonun daha cok cikar
Saol cnm gercekten duaya ihtiyacim var bebegimi saglikla kucagima aliyim raziyim doguman kadar yatmaya diyet yapmaya.opuyorum allah hepimize saglikli evlatlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?