İyi sayılır canım adete 2 gün var stresliyim yine,değerlerin bencede öyle abartılı değil,4 kilo da epey var yine canım normal doğum zorlamaz mı yine de,ama dr bilir tabi sende istiyosan hayırlısı maşallah şimdiden mıncır mıncır olcak rahat yıkarsınz seversinz:)
Canim simdi 2500 kilosu 15 gun once 2400 du ... Daha oncede biliyorsun bi 5 haftada as almisti kilo o sebepten tombisti simdi degil boyle giderse zaten 3:500 u gecmezki kilosu oda zaten zorlamaz ... Eski skis sekliyle en az 4 kilo diyorduk bu sekliyle olmaz canim....
Ayy o adet zamanlari o stressss yokmu cok iyi biliyorum onu ... Belirti vs varmi bazen erkenden belirti oluyor kimi zamanda ilk belirti adet gecikmesi oluyor...
Mesela benim bunda 2 gun kala bariz belirtilerim vardi.. mode yanmasi belin tam ortasinda agri dilde tuhaf tat gibi bide ogun banyo yapmistim gogus damarlarim belirgindi .. 2 gun vardi yinede evde test vardi yaptim okadar belirtiye yapmasam ayip dimi...
Sende adetin gecsin oyle yap testi sonra o insan uzuluyor...
Adetin hic sasarmi canim? Benim sasmazdi ama hep testi erken yapRdim sonra gunu gunune regl olurdum...