- 3 Temmuz 2012
- 239
- 0
- 37
- Konu Sahibi 2bebe1anne
ben hiç ibozl un girdiğini görmedim demek arada bakjınıyo ama neden yazmıyo acaba iyiyim dese yeter bi haber verse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben hiç ibozl un girdiğini görmedim demek arada bakjınıyo ama neden yazmıyo acaba iyiyim dese yeter bi haber verse
Evettt tarihimiz artik kesinlesti inanamasamda 23 unde sezeryan tarihimiz verilmis bulunmakta...bayram oncesi bayram sekerimiz geliyor allahin izniyle... Darisi rum bekleyenlerin ve isteyenlerin basina Insallah...
ayy ne güzel gözün aydın sağlıkla kucağına al inşallah.darısı bize inşallah.
fburak nasılsın tabiki çooook heyecanlısındır :) ayyy saatler kaldı doğumuna
ibozll bugün özelden msj attım bakalım cvplicakmı...kaçta giricen doğuma.tabiki dualarım seninle allahın izniyle 2 nizde sağsalim çıkıcaksınız oyyy burnuma bebek kokusu geldi.bende yarıladım 21. haftamdayım sabırsızlıkla vakit geçsin istiyorum bian önce kucağıma almak istiyorum.bol bol kokla benim içinde bebeğini :)
Ibozll canim cok bosladin biraktin bizi bukadar boslama...
ben sukur dogurdum kavustum darisi size Insallah... Yolu yarilamissin rabbim tamamina erdirsin...
Bence kizin olcak onuda ogluma alcam...
Bu atada adimiz yavuz eymen oldu teyzesi..
Burda prensesler gibi agirlandik... Cok ilgi alakayla bakildik... Bugunde taburcu olcam insallah... 1 gece kalmis olcaz hastanede...
Insallah sizinde mutlulugunuzu paylasmak nasip olur...
İbozll canım özlemişiz senii iyi olmana sevndik baya merak ettik seni,iyi oldukca gir canım kk ya bak fburak a son güne kadar girdi valla maşallah hatuna:))canım aynen progestana başladım hiçbr sorun yok yine birsürü şeye bakıldı işte eşimdede yok bekliyoruz bakalım hayırlısı ama hsg istemedi dr inceledi fln eğer ameliyat geçirmediysen yapışıklık olmaz dedi ama yine de bakması gerekrdi sanki ne bilim bakalım nolcak falcıya gittim hiç tanımıyo beni hiç bekleme bebek ocaktan sonra olcak dedi inanmam pek gırgır olsun diye gttim ama bu gidişle ocaktan sonraya kalcak:))buarada cinsiyetini öğrenmenn kolay yolu var canım alyansını ipe gecir bileğine tut nabzının üstüne ilk bebeğimin cinsiyeti ne olcak de ama sabit olsun sallanmasın ip sonra bekle eğer düz sallanrsa erkek, yuvarlak dönerse kız tatlım hurafe gibi belki ama hiç yanılmaz söylim:)
çok şükür ibozll çok sevindim iyi olmana özelliklede bebeğine..çok geçmiş olsun ama napıcan artık biraz sabredicen yarıladık nasılsa bebeğini kucağına al dişini mişini yaptırırsın:)) fburak allah bebeğine uzun sağlıklı ömürler versin inşlh darısı bizlere.ibozll benim bebeğim kız bütün testlerim normal çıktı şimdi dr dan geldim ayrıntılı usg yaptırdık herşey normal ama bebeğin damarları biraz ince mi dar mı neymiş ama korkulcak derecede değil dedi 20-27 haftalar arasında sonuç böle çıkar dedi ama ben yinede tedirgin oldum ( onun dışında çok şükür bi sıkıntı yok.sen ayrıntılı usg ye girdinmi senin sonuçlarda ne yazıyo uterin arter akım direnci falan yazan yerde
Canııım gözünaydııııın sana dün bitürlü özel mesaj atamadım bi sorun vardı sanırım Allah analı babalı büyütsün inşallah,nasıl geçti canım hersey yolundaydı dimi?