- 23 Mayıs 2012
- 1.125
- 32
- Konu Sahibi 2bebe1anne
Inşallah canım bakalım az kaldı gün sayiyoruz artık....
Anneciginede sanada çok geçmiş olsun canım... Annen niye yattiki hastaneye nesi vardı?
Kaynanan ne yaptiki kızdırdı seni bukadar? Benimki uzakta canım senede 10 gün görüyorum oda bana 1 sene yetiyor...
Alttan alttan sürekli laf sokar üstüne vazife olmayan işlere maydanoz olur durduk yerde ... O laf sokma olayına deliriyorum eşimde aynı huylar var annesiyle kaldığımız sürede bakıyorum hik demis burnundan düşmüş hoş ben cazgirim onun üstesinden geliyorumda kaynanama bişey diyemiyorum sineye çekiyorum haliyle... Bazen diyorum eşime bukadar katlanıyorum bigun çok kötü patlicam ama negun olur allah bilir diyorum... Biz yanyanayken eşim tirsiyot bi anda patlicam diye...
2 gündür eşimde oynattı sinirlerimi şekerim fırladı hep 2 gündür... Biliyorsun hergün yazıyorum ölçümleri dün bak dedim senin yüzünden hastanelik olcam az kaldı dedim inan hergün normal cikan sekerim 2 gün fırlamış kendide gördü tabi sinirden demekki fırlayan biliyormuş bu şeker... Annem diyo bu ölçümlerle gitsen dr hemen yatırır seni sen dedi onları dra söyle dedi özellikle... Böyle giderse anneme gidicem heralde 40 im cikmadanda gelmicem kalsın bi başına diyorum inanki sürekli bam telime basıyor bi kaç gündür...
Canım çok teşekkür edrim annem şekerden yattı tatlım ilaç dozları yanlışmış onları ayarlattık iyi cok şükür..Kaynana hatuna gelince artık göl oldu deniz bende damlaya damlaya canım cok patavatsız düşüncesiz bi insan ya bikere dul yani en tehlikeli olanlardan:)aynı şehirdeyiz bide son olay su işte hasta oldum ya annem erken geldi ama kendisi 1 hafta boyunca misafir geldi gitti diyerek ne anneme hoşgeldine geldi ne de bana geçmiş olsuna telle yetindi bende 2. 3aramasında ilk defa soğuk konuştum o da daha aramadı annemi ziyarete gitti ama bana dmediki kızım yemeğin var mı nasıl oldun cok kırıldım canım en fenası da bugün sehirdışına gidiyo 2 hafta fln yok sanrm anneme Allahısmarladık dedi bana oğluna yok neymiş oğlu cıkışmış ona cıkışır tabi görgü kuralları hatırlattı diye oğluna da tavırlı ama benm suçum ne bugüne kadar söylediklerine sustum kibarlığımı bozmadım ama artık çat a çat söylicem yada hiç görüşmcem çünki hasta oluyorum canım..Allahtan eşim yanımda ama o da biyere kadar annesi bide baba yok ya vicdan yapıyo arada kaldı işte böyle