- 15 Temmuz 2011
- 3.815
- 70
- Konu Sahibi 2bebe1anne
maşallah maaşallah maaşallah diyerek başlamak istiyorum canım herseyın yolunda olması cok guzel yavuz eymen de adıyla yasasın mutlu ve saglıklı bı bebek olsun ınsallah ...
sen de kurtuldun cok sukur bebegını aldın kucagına darısı basımıza artık asıl bundan sonra baslıyor mesai nasıl geçti dogumun epidural sezeryanmıydı tüm sezeryan mı agrı durumun ne durumda ınsallah cok acı cekmemıssındır sezeryandan sonra gercı 1 gecede cıktıgına gore allaha sukur ıyı gecmıs gıbı duruyor
ayyy tek merakımız o su anda kız erkek hayırlısı olsun da bı bellı olsaydı cok ozenıyorum mıllete alısverıse basladı ben hala bısey alamıyorum sarı yesıl al dıyceksın onuda alırım ama ıcımden de gelmıyo acıkcası bı ogrenebılseydık neyse bakalım hayırlısı olsun herseyın bakalım kız olursa da damadıma ıyı bak vallaaa sımdıden opuyorum sızı ....
canim benim genel anestezi oldum . Ameliyatin son evresinde ayildim dikis atilirken daha dogrusu 2 dikisi hissettim... Onun disinda gerisi guzel gecti... Drum bana gazim cikarsa eve gidebilcegimi soyledi... Gec oldum sezeryanimi aksam 4 te ciktim.. gece 11 de kaldirdilar kalkmadsn once gazim cikinca bugun eve gelebildim... Agrilarim var elbet olacakta onemli olan gaz olayi sezeryanda... Insallah sizlerde kolayca atlatirsiniz dogumlsrinizi... Darisi sizlere...