düzenli de canım ben bu belirtilerin hepsini günlük yaşantımda yaşıyorum ama mide bulantısı yanma halsizlik biraz problemliyim ağızda demir tadı zaten var teller var bende:)) ben anlarsam göğüsten anlarım çok ağrır şişerse bide adet gecikmesi yani yoksa hiiç anlamam zaten biraz kafamı dağıtmam gerekiyo bu konuda keşke 3-5 aylığına unutsam adet günlerimi aaa geçti desem ne ii olur ama ben 1 hafta önceden başlıyrm kendimi dinlemeye:)
Canım benden sana tavsiye hic dinleme kendini sal koyver gitsin...
Inan takmayinca daha kolay oluyor sanki..
Ben adilamayi yaptırdım amann dedim tutmazsa tutmasın benim bi evladım var zaten dedim hiç belirti aramadım dus alıyorum bi baktım göğüsteki damarlar belirgin baya bel ağrısı bende var genelde fitiga bağladım onu birazda midem yaniyordu. .
Evde hep hali hazırda testim olur yaptım silik çıktı cizgi ertesi gün hemen kan verdim adetime 2 gün vardı...
Ilkte hic anlamadım zaten ozaman 40 45 günde adet oluyordum ama ilktede kilo aldım sanmıştım gobus hemen fırlıyor bende...
Ilkten önce düşük yaptımya onuda boş vermiştim ozaman son tedavimdi dr ocakta aşılama için gel olmazsa dedi 4 ay ata Verdi bende hiç takmadim ocakta asilama yaptircam diye...
Nezaman bosladim ozaman bebisler geldi....
Çok huzursuzum suanda misafirim vardı kuzen geldi benim biraz önce gittiler...
3 yaşında bir oğlu var tam giderken karnima gobekkk diyerek birtane yumruk indirdi ... Yok bisry falan desemde çocuğa etmediklerini bırakmadılar öküz mokuz dediler...
Kızdım onlara 3 yaşında çocuk o ne anlar dedim kızıp durmayın dedim...
Uzuldimde baya sıkıntı basti beni...