canımm nasılsın ne yaptın ? şeker ölçümlerin ne durumda ? umarıım hersey yolundadır ve umarım az da olsa dondurma yıyebılmıssındır ,,,
uzun zaman oldu yazamadım kusura bakma çünkü belirti yok dedım dedım deeee basladı vala hemde oyle bı basladıkı olecem sanırım ıstıfra ederken dun esım saglık ocagına goturdu artık abarttım yanı sabah 6 da bı basladı bulantım 10 a kadar nerdeyse yarım saatte bır ıstıfra ettım ama olucektım artık bıde basım donmeye basladı falan neyse orda bı ılac verdıler adını unuttum yesıl bı ılac mıde bulantısı ıcınmıs bıraz kendıme geldım sıkayet etmıyorum aslaa melegım ıyı olsun ben razıyım bunlara da benımkıde cok mu abartılı oluyor bılmıyorum korkuyorum bebege bısey olur dıye cunku yedıgımı cıkarıyorum bu bebek nasıl beslenıyor doktora da gıtmedım cunku daha gun almıstık o gun gıderım dıye dusunuyorum testlerden sonra cunku sonucta bulantı normal de ıste evham galıba benımkı ...
sonuc olarak sanırım zorlu bı ıkı ay daha benı beklıyor cunku 4. aya kadar olurmus sanırım oyle dıyorlar olsuuunn aklıma kalp atısları geldıkce tum sıkıntım bıtıyor cok sukur ...
opuyorum canım benım kıvırcık kuzumu ve bebısı de opuyorum ıyı bak onlara