- 15 Temmuz 2011
- 3.815
- 70
- Konu Sahibi 2bebe1anne
canim sonunda guzel haberle dondun bizide sevindirdin...aayyy bana 3 hafta sonraya verdı randevuyu 1 ay dayanamazdım ooohhhhhh bı ton da test yaptırmam gerek gebelik paneli testlerı cok mutluyum yaa hareket etmese bıle o mınık bedenındekı kocaman kalbının sesı benı benden aldı zaten rabbıme bınlerce sukur bı de hıssetsem kımbılır nasıl bı duygu o gunlerıde gorucem nasıpse
sen o kıvırcık kuzuma et bakalım ezıyetı annecıgı o mahsun hallerınden zevk alıyosun demı nasıl sırnasık nasıl sevgı dolu oluyodur o zaman canım benımmmmmm
teyzesı benım melegım soz dınlıyor annecıgını uzmedı dınlettı kalbının atıslarını rabbım korusun onu
Evet artik bir anne adayi olarak testlerin basladi tabi ins onlarda guzel cikar... Benim as enfeksiyon cikmisti antibiyitik toz verdi tek kullanimlik... Ilk trimester testtimde sorunsuzdu 2 Li testimde superdi.
2. Trimester de sekerle sorunum var ana ogul bayabi tatli ciktik yine 15 gun onceki 50 mg seker yuklememde 165 cikan sekerim 15 gunluk diyetle bugun yaptirdigim yuklemeden tavan yapti 240 cik cikti sastim kaldim diyetle 1 kilocukta vermisim bi o isime yaramis...dr dedimki sekerli yeme dediniz kestim canim cekti dondurma bile yemedim bilsem yerdim dedim.. oda gebelik haftasi ilerledikce yukselebilecegini o dondurmalarida yesrymisim daha yukselebilecegini soyledi diyetcigimide kisitladi .. 15 gun kendimi olcucem evde saat saat sekerimi ayin 4 dune kadar not edicem gunde 3 kere olcucem ona gore insulin baslicakmis.. hem diyet hem insulin yapcakmisim... Rabbim daha buyuk dert vermesin...
By arada bebege bakmadi gereksiz ulturasona girmek iyi degil dedi ayda 1 bakmak iyi dedi... Simdi plesenta previa yi atlattima uzuleyimmi sevineyimmi bilemedim 10 gunde 15 gunde bebisimi goruyordum... Cok baktik zaten yeter dedi dr sakayla karisik...ayin 4 une kadar hasret kaldik bebisime...
Kivircik kuzu ya bisey yaptirmak cok zor canim ancak oyle yola geliyor
Son düzenleme: