Artık gerçekten bu adama dayanamıyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum.

Ne bekliyorsunuz dışardan sihirli bir değnek değsin de siz uzaklaşın mı? Bir insan kendine bu kötülüğü neden yapar hiç yaş fln demeyin o yaşlarda herkes sizin yaptığınızı yapmıyor

Zengin falan değil, ortalama yani durumu, öyle aşırı çekici bir yanı yok. Manipüle edildiğimin ve kullanıldığımın ben de farkındayım, bu zaten çok net. Buraya neden yazdım onu da bilmiyorum. Okuduklarım aklımı daha da başıma getirsin diye sanırım. Ayrıca evli değil.. Çok şükür öyle bir durum söz konusu değil. Ama zaten her türlü hiç oluru olmayan bir ilişki. Çok iyi farkındayım bunun. Dediğiniz gibi sanırım çözüm iş bakmak ve bakıyorum.

Kendine yazık etmissin

Yoo üzülecek bir şey yok ortada. Alışveriş var. Sizden 20 yaş büyük adam mutlaka üstünüzdür patronunuzdur veya kıdemlidir. İkiniz de fırsatları değerlendirmişsiniz. Çok şükür evli değil yazdınız da evli olsa da sizin için bir şey değişmezki. O zaman da -bizim ezbere bildiğimiz- başka sebepler bahaneler sunacaktınız. Ayrıca adam kesin evli, ya kendinizi ya bizi kandırıyorsunuz.Hayatınıza oyalanmak için aldığınız ve şutladığınız adamdan belli karakteriniz. Kandırıldım, korktum, kaçtım, bir şekilde yeniden başladık... Ne şekilde yeniden başladınız merak ettim?

İşyerinde bir işe yaradı mı bari, yoksa sadece bir amcanın oyuncağı mı oldunuz? Burada akıl almakla uğraşmayın, siz yolu hepimizden iyi biliyorsunuz.

Yeni bir İş aramaya başla, böylece kendini kurtarma şansın yükselir.

Aptalca davrandığının farkındasın, terapi sana yardım edecektir. Bu şerefsizler koleksiyonları bozulmasın diye her dolabı çevirir. Neden sana halâ haftada bir gün ayırıyor sence. Çünkü diğer randevulaeından bu kadar zaman kalıyor. Senin öğrendiğin kadından ayrılmış ama diğerlerinden ayrılmadığı aşikar.

Adamın seninle birlikte yedekte birkaç kişi bulundurduğunu gözümle görmüş gibi söylerim. Size attığı kalpler mi çaldı kalbinizi? Sizinde ufkunuz tutuluyor böyle basit şeylere. Sırf iş için sizinle oynamasına izin vermişsiniz. Size kaba bir şey söylemek istemiyorum ama tıpkı o adam gibi basitleşmişsiniz. Ayrıca böyle bir adamdan ya hastalık bulaşsa nasıl cesaret edebiliyorsunuz birlikteliğe anlamıyorum. Kaç kişiyle yapmış muamma. Allah size akıl versin.

Evet çok haklısınız, umarım bir an önce tüm bunlar sona erer...

Kartoroza bak kendinden 20 yaş küçük kızı bulmuş Bi de aldatıyor şu erkeklerin kendini Bi B.k sanmasına hastayım.afshshsjs
Ama sizin gibi kadınlar böyle kaldırıyor popolarını. Kendi değerini bilmeyen kadınlar. Ne işin var baban yaşında adamla miden de mi bulanmıyor.

Tam tencere kapak misali birbirinize çok yakışıyorsunuz , devam da ediyorsunuz zaten, sorun ne ki şimdi?

Bu devirde kadınlar erkek görünce yapışıyor zamk gibi. Erkekler ise yedekte 3-4 kadın keyfince takılıyor. 20'li yaşlarında bir kadının 40 küsür yaşında adama bu kadar muhtaç hale gelmesi acınası. Erkeklerin evlilik istememesini anlıyorum çünkü aceleleri yok. Zaten can atan bir sürü kadın var.

Bana gerçek aşk gibi geldi :3 evlilik görüyorum. Bence hemen nikahı basın <3

Yaş farkı benim gözümde bir sorun değil çünkü benim eşimle de aramda yaş farkı bayağı var ve kendi yaşıtımla bu kadar mutlu olamayacağımı biliyordum öyle de oldu…
Sizin durumunuzda zaten yaş farkından daha büyük problemler var. En başta güvensizlik üzerine kurulmuş ilişki, adamın elinin altında sizin gibi başkaları olduğu çok açık bağırıyor resmen. Şunu da söyleyim öyle durmadan karşılıklı WP kontrol etmeye çalışmak da çok kötü bir durum hayatımdaki insan bana bunu yapsa gözümde fazlasıyla eksi puan oluşur. Kim olursa olsun yapmayın bunu.
Terapi iyi gelecektir umarım takıntılı kalmaz hayatında yeni bir sayfa açarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…