Canım sen git kocişkona kahve yap çay yap, hatta sabah kahvaltısı için pişi hamuru hazırla. Adamdan ayrılmana dair 40 tane konu açmışsın buraya. Hala utanmadam gelmişsin ev konusunu bahane ediyorsun. Oğlun beş yaşını geçmiş gece altına kaçırıyor, yemek sorunu var. Hala derdin evladın değil instagram takipçilerin. Tamam annelik sorumluluğun yok ama insan olarak bir küçük çocuğun hakkına giriyorsun. Onu böyle perişan halde, yokluk içinde bilerek büyütüyorsun. Bu çocuk hayatı boyunca hep boynu bükük kalacak senin yüzünden.
Buraya arada sırada kocandan dert yanıp, evliliğine devam edersin sen.
Anaokulu yok, ilkokul yok. Napıyorsun evde bu çocuğa, turşusunu mu kuracaksınız okula göndermeyip? Hala yukarıya bu ayda ev tutmazsa öyle yaparım yazmışsın. Okullar çoktan açıldı, ama ne olacak aylar sonea yaşırlarından geri kalarak okula başlasa değil mi? Gerçekten iğrençsin. İnşallah devlet çocuğu elinden alır. Aklı başında düzgün, vicdanlı merhmetli bir aileye evlatlık verir.
Merhaba hanımlar. Benim 5 buçuk yaşında bir oğlum var. Önceleri geceleri altını ıslanmadan oğlum bu son zamanlarda çok altını ıslanmaya başladı. Önce yatmadan bi kere tuvalete götürürdüm sabaha kadar ıslatmazdı. Geçen gün gece 2 defa götürürmeme rağmen gene altını ıslatmıştı. Kaç gecedir böyle...
www.kadinlarkulubu.com
Ben daha önce de konu açmıştım eşimle ilgili 2 sene önce kaynanamla beraber oturuyorduk o zaman sorumsuzluğu dan ve bazı yanlışlarından dolayı evi terkedip babamın evine gelmiştim sonra ona şart koştum bize ayrı bir ev tutacaksan ve bundan sonra geçindirebileceksen dönerim dedim ortada bir çocuk...
www.kadinlarkulubu.com