- 14 Mayıs 2015
- 2.979
- 5.072
- 108
- Konu Sahibi yenidencan
Ve tartıldımmmmm
Sonuçççç genede Allahım daha fazla eksili günler göstersin
91.4
Sonuçççç genede Allahım daha fazla eksili günler göstersin
91.4
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamdolsun canım uykusuzluk kaynaklı heralde başımda uyuşukluk var gene de hamdolsun gecemiz kötü değildi ama herzamanki gibiydi.Nasılsın canım Ben gece hiç uyuyamadim işe de geciktim. Yorucu olacak bugün uykusuz?
Canım geçmiş olsun. Bir saat iki saat takip edilecek. Ateşi çıkarsa ağrı kesici verilecek.Hamdolsun canım uykusuzluk kaynaklı heralde başımda uyuşukluk var gene de hamdolsun gecemiz kötü değildi ama herzamanki gibiydi.
Bebeğin 1 yaş aşısı vardı sabah 3 tane çok ağladı kuzu.korkumuzdan geciktirdik ama işte sonuç aynı.
Allahım kolaylık versin canım , kahve uçseydin biraz olsun canlandırıyor kahveyi içmesem kafamı Tutamıyorum.
Allahım hayırlı uzun sağlıklı mutlu ömür versin yavrularımıza ve bize inşallah.
Canım maşallah sanaKızlar bugün bana bayram geldi fırsat bulup yazamadim. 89 u gördüm sonunda.
Lastrose6---92.6. __91.8_89.5
Yenidencan---92.8__92.0_91.4![]()
Sağol canım , eve gelince hemen verdim canım hem sakinleştirir diye düşündüm.Canım geçmiş olsun. Bir saat iki saat takip edilecek. Ateşi çıkarsa ağrı kesici verilecek.
Benim de bebek beni bırak mak istemiyor.
Ağlıyor b3n çıkarken. Allah in izni ile bugün son seminer. Bekliyorum.
İnşallah canım sende benden fazlasını görürsün inşallah.Canım maşallah sana
Darısı da bana.
İkimiz de hakettiğimizi aldık.
41 kere maşallah canım 2 kilonun üztende verdin.
Hemen geri dönüp neler yediğine bakmam lazım.y![]()
Ayy inşallah güzel.bir tatil olur. Bayram da yiyeceğim geri 90 üstü olurum. Napcam bilmiyorum. Tartida.bunu görmek beni çok mutlu etti.Sağol canım , eve gelince hemen verdim canım hem sakinleştirir diye düşündüm.
Tatile giriyorsun artık 3 ay yanlarındasın kuzuların inşallah.
İnşallah canım hepberaber.İnşallah canım sende benden fazlasını görürsün inşallah.![]()
İnşallah güzel bayramlürımız olsun. Olmazsın canım merak etme.yiyeceğin sarma tatlı.Bir tepsi beklava yiyecek değiliz.Ayy inşallah güzel.bir tatil olur. Bayram da yiyeceğim geri 90 üstü olurum. Napcam bilmiyorum. Tartida.bunu görmek beni çok mutlu etti.
Canım benim nasılsın günaydın
Oh afiyet olsun canım benim bende çalışacağım için sanırım domates salatalık yerim dükkanda akşamda evde köfte yAda ciğer yaparımİnşallah güzel bayramlürımız olsun. Olmazsın canım merak etme.yiyeceğin sarma tatlı.Bir tepsi beklava yiyecek değiliz.
1 2 dilim börek 1 tabak sarma 5 6 baklava.Beyram yemeği o kadar da yiyelim de mi.
Ben tatlı olarak ne yiyeceğim bilmiyorum.
Ya hazır alırız ya da revani tarzı bir tatlı olur diye düşünüyorum.
Canım etliekmek yemek istiyor aslında bir de bolca topalakkkk baharatlıca.başka ne yenir bayramda kızlar
Allahım inşallah hep mutlu günlerimiz olsun.
Kızlar tatlıyı haketmişsiniz tebriklerKızlar bugün bana bayram geldi fırsat bulup yazamadim. 89 u gördüm sonunda.
Lastrose6---92.6. __91.8_89.5
Yenidencan---92.8__92.0_91.4![]()
Canım hepsinden istedi su an. Aşeriyor gibiyim. Burda su böreği sarma tatlı konur ikramlik. Tatlı olsun da ne olursa olsun. Benim canım da.et döner çekiyor. Burda sevdiğim bir yer var.İnşallah güzel bayramlürımız olsun. Olmazsın canım merak etme.yiyeceğin sarma tatlı.Bir tepsi beklava yiyecek değiliz.
1 2 dilim börek 1 tabak sarma 5 6 baklava.Beyram yemeği o kadar da yiyelim de mi.
Ben tatlı olarak ne yiyeceğim bilmiyorum.
Ya hazır alırız ya da revani tarzı bir tatlı olur diye düşünüyorum.
Canım etliekmek yemek istiyor aslında bir de bolca topalakkkk baharatlıca.başka ne yenir bayramda kızlar
Allahım inşallah hep mutlu günlerimiz olsun.
Canım benim . aklım tatlida elim gidiyor geri.geliyor baklava var evde. Neden hamur işleri bu kadar güzel ve.kalorili. yersem 10km yurusem o enerjiyi yakamam. Tam 4 yıl ilk dogumumdan sonraki kiloma az kaldi. 87 isim. İnşallah @yenidencan bayramdan sonra tam gaz devam. Ederiz beraber kurtuluruZ bu kilolardan. Acaba lezzetli gelecek mi sarma tatlı hamur işleri 3 ay oldu yemedim. Allah sabır versin bana bir 3 ay daha.Kızlar tatlıyı haketmişsiniz tebrikler
Çok şükür hamdolsun canım Koşturmaca devam ediyor.Canım benim nasılsın günaydın
Ohhh senin ki de güzelmiş afiyet olsun canım.Bayramda çalışacaksın sen o zaman.Oh afiyet olsun canım benim bende çalışacağım için sanırım domates salatalık yerim dükkanda akşamda evde köfte yAda ciğer yaparım