• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık dur demem gerekiyordu

Akşam yemeğim
Fırında 3 baget
1 tabak patlıcanlı salata
Ben bu kadarla doyamazdım ama bebek peşinde olunca başka şeyler yemeye fırsatım olmadı.gittiğim yerde de çocuklar olunca ortalıkta minik oyuncaklar var o yüzden hiç peşini bırakamadım ve bütün kablolar ortada.
Akşam kaçamak yapmadım çok şükür hamdolsun.
Sabah kahvaltım
3 yumurta
1 avuç fındık uzun zamandır kırmaya vaktim olmamıştı tadını unutmuşum, çok güzelmiş. ..
Bu zamana kadar 3 bardak türk kahvesi anca ayakta durabuliyorum.
Günaydın canım.
Afiyet olsun iyi ki çocuklar varmış az yemissin sayelerinde. Onlar büyüdüğünde incecik olacağız. Rahat rahat otururuz.inşallah.

Akşam yemeğim
Patlıcan oturtma
Az yoğurt
2 yumurta
2 zeytin.
Allah rahatlık versin herkese ben uyumaya gidiyorum.

Günaydın canım
6 da uyandım kahvaltim yeni bitti
2 yumurta
3 zeytin
Bol peynir
Domates
Salatalık

Anca bunları hazırlayıp yiyebildim.

Haftasonu ya sanırım herkes yoğun. Ben de bağ yaprağı topladım. Salamura yapacağım. Yetmezse bidonuma tekrar toplayacağım. Güneş ne vardı ne yoktu. İdare eder. Ama işe koyulubca yemek saati şaştı. Geciktim açlık hissetmedim ama eve gelince 2 az tuzlu domates attım ağzıma.
Bebeği uyutup yemek yiyeceğim inşallah.

Yorucu bir pazar dahabitti zaman hızla geçiyor. Sabah iş var . herkese iyi geceler. Allah rahatlık versin.

Kusura bakmayın kızlar,dün mesajları okudum ama yazamadım.Eşim sürekli söylenip duruyor.Bari bebeğin beşiğini sallarken yazardım o da olmadı.Neyse şimdi burdayım.

Cumartesi akşamı balık yedim eşim kızarttı sağolsun.Kızartma olması sorun biliyorum ama bazen damak tadımı da istiyor insan.Yanında bolcaaaa salata ve 1 kase mercimek çorbası.Midem de yer kalmıyor çoğunlukla akşam öğünlerinde.

Pazar kahvaltım
1 avuçtan fazla yer fıstığı
3 yumurta
kayısı kurusu
2 bardak süt.

Öğlen yemeğim
1 tabak dolusu böbrek kavurma
Aralarda kolay TÜRK KAHVESİ

Akşam iftarda kız kardeşimdeydik.Ama herzamanki gibi gene ben bebeğin peşinde koştuğum o da ortalığı bulaşığı topladığından oturup sohbet edemedik.Bazen çok üzülüyorum sürekli telaşlı bir halim var.Allahım sağlık versin de yavrularımıza ve bize.

1 kaser mercimek çorbası
bolca salata
bol yağlı et sote
TATLI yemedim baklavaları tabaklara ben servis ettim çok tazeydi hafif çıtır ve yumuşak.

Günaydın canım.
Afiyet olsun iyi ki çocuklar varmış az yemissin sayelerinde. Onlar büyüdüğünde incecik olacağız. Rahat rahat otururuz.inşallah.
İnşallah canım.Evet inşallah incecik oluruz.Böyle şıkır şıkır giyinip yavrularımla gezmeyi çok istiyorum ama bir türlü beceremiyorum.Çok salıveriyorum bazen kendimi.Etrafımdaki insanlar diyor biraz kendine bak diye ama bilmiyorum .

Babaannesi besikte uyutur ama ben unutamıyorum. Ayağımda salliyorum.
hERKESİN KOLAYINA GİDEN BİR YTÖNTEM OLUYOR.bEN de bazen ayağımda sallıyorum o an egzersiz yaptığımı düşünüp mutlu oluyorum.
İnsaallah balık çok tok tutuyor
Yedim canım balık güzeldi.Darısı diğer günlere inşallah.Ama mısır ununa bulanmıştı balıklar ve tuzunu kaçırmıştı benim aşçı.

Sabah kahvaltı.
2 pastırma li yumurta
Az peynir
1domates
1 salatalik
Çay vazgecilmezim
Afiyet olsun canım pastırma halen almadım ben.
Bugün gidebilirsem anneme ugrayacagim artık orda ne varsa onlardan yiyeceğim.
Annene de gittin ohhh ev de bahçeli yazın sık sık kaç canım.Ne de olsa serin olur.

Sağol canım güzel geçti abimler de vardı. Çay içtim yemek yedim. Annem de tutamıyor. Yengem de tutamiyordu. Beraber oturduk. Sen.nasılsın neler yaptin?
Afiyet olsun canım ,çok severin sevdiğim kişilerle sohbet edip çay içipo yemek yemeyi.Allahım iyilerle karşılaştırsın inşallah.Bende de temizlik vardı canım yeni tanıştığım bir bayan geldi yarım gün süpür sil yaptı ama ben de iş yapmamış gibi olsam da ayakta idim.Annemi çağırdım sonra öğleye doğru geldi sağolsun. Küçüğe meyve falan yediriyor sağolsun Çok güzel yağmur yağdı azıcık da olsa balkonda oturdum 5dk.

Akşam yemeğim
Patlıcan oturtma
Az yoğurt
2 yumurta
2 zeytin.
Allah rahatlık versin herkese ben uyumaya gidiyorum.
OHHH afiyet olsun canım menün çok güzel olmuş.Bugün sabah farkettim sanki benim midem yumurtayı eritmiyor ,zorlanıyor.
ÖPtüm canım.

Back
X