• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık dayanamıyorum

Gabriel_

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2007
2.885
3.699
658
kızlar 4 yıllık evliyim ve artık dayanamıyorum yaşadıklarıma
Hangi birini anlatacağım bilemiyorum sırf bu yüzden konu açmakta tereddüt ettim
Artık sinir krizi geçirmekten her hevesimin kursağımda bırakılmasından bıktım usandım. Olaylar düğün öncesinde başladı ama şimdi özellikle son 1 yılda yaşadıklarımı özet geçeceğim
Eşim ailesine çok düşkün , yaptıkları hiçbir Hatay'ı görmüyor görmek istemiyor bizi doğrudan etkilemesine rağmen
Bu yaz ev almayı düşünüyorduk ve ben bir evi çok beğendim bu arada ev için 100.000 peşinatı altınlarımdan ve ailemden bir de kendi birikimimden ben çıkardım. Evi beğendik alım sürecini başlatacaktık fakat peşinatta açık kalmıştı 180.000 kredi alabiliyorduk o ev için en fazla. Ailesi vermedi ve üstüne üstlük görümce denen şahıs olay çıkardı iftara kv ye gittiğimiz gün.ve ev olayı peşinat yüzünden kaldı, kp de utanmadan kiraya çıkın dedi ( oturduğumuz ev kesinlikle ısınmıyor çıkmışken ev alıp çıkalım diye düşünmüştük) kiramız zaten çok yüksek diye. Bu hevesim böylece kursağımda kaldı Eşimden kaynaklı çocuğumuz olmuyor. Hem ereksiyon problemi var ciddi şekilde hem de sperm durumu çok kötü,geçen yıl varikosel ameliyatı oldu ve bu süreçte de ameliyat sonrasında da bir kez olsun oğlum durumun düzeldi mi son durum nedir diye hiçbirisi bir kez olsun sormadı. Sanki ortada hiç böyle bir problem yokmuş gibi davrandılar hepsi.
Bu arada peşinat için destek beklerken hepsi para yok dediler hatta görümce başının çaresine bak dedi bana . Ve bu insanların durumu çok çok iyi.kendi evleri, kirada evleri , çok çok iyi bir yerde yapılmakta olan villası, daha bu yıl yaptırdığı denize sıfır bir villası var, bunları söylüyorum çünkü resmen art niyet var ve ben bu çirkinliği kaldıramıyorum. İki görümce var bir de benim eşim ve kızları zaten evlerini aldı, kocasının ailesinden kalan evi boşanma tehditleriyle sattırarak ve üzerine sadece 30.000 kredi çekerek, ki zaten kirada değildi evlendiğinden beri o evde oturuyordu ama evi beğenmiyordu , sattırdı annesiyle aynı semtten ev aldı.ama benim kiralık evde bile, onlara değil aileme yakın muhitten ev tutmam olay olmuştu.
Bugün beni çileden çıkaran olay ise , benim bir tayin durumum vardı daha doğrusu basit bir birim değişikliği. Eşim kendisi biriyle görüşeceğini söyledi zaten 37 yaşında ama bağımsız hareket edemiyor. Gitmiş babasıyla konuşmuş. Babası da güya randevu ayarlayacaktı bu hafta içi ama telefonda söylemiş olayı Ada'ma ve Ada'm da ben bi arkadaşlarla görüşeyim gibi bir cevapla sallamış işi.ne zamandır böyle işler telefonda siparişle yüzyüze görüşmeden hallediliyor allah aşkına.
Çok uzattım ama, kısacası hiçbir olayda destek değiller her işime çomak soktular ve eşim Birgün olsun onlara gerekli tepkiyi göstermedi, göstermiyor ve göstermeyecek artık bunu biliyorum
Kızlar çok mutsuzum Nasıl insanlara çattım ben. Şu hayatta hiçbir yaşama sebebim yok, tutunacak sarılacak sebebim yok. Hayatım ellerimden kayıp gitti

Yani anlamıyorum oğulları böyle bir durumdayken bir erkek ailesinin benim tüm feryatlarıma rağmen böyle duyarsız kalmasını ve bana bu şekilde davranabilmelerini, her işime köstek olmalarını bu cesareti anlayamıyorum

kendı aılenızde durumları paylasacak bırı var ıse onunla yada onlarla paylasıp sıze destek olmalarını rıca edın.eger aılenız sızın arkanızda durursa esınız ve esınızın aılesı sızın sahıpsız olmadıgınızı tekrar ıdrak edebılılırler.bıraz esınıze sesınızı yukseltıp ustunde baskı kurmaya calısıp kaybetme korkusu yasatın ona.bakalım ne tepkı verıcek.degısen bıse olucakmı.sızden vazmıgecıcek yoksa sızı sevdıgını anlayıp aılesıne karsı sızı savunmaya baslıcak mı.bı deneyın derım

Peşinatta yardım edip sürekli bunu dile getirselerdi daha çok pişman olurdun. Neden bunların yardımını kabul ettim diye. Kimisi kendine zengindir. Siz de kendi bütçenize göre ev bakın bence. Eğer sizden para araklamaya çalışmıyolarsa, onların parası onların olsun boşver.

Beklentilerinizi sıfırlayın.

"Evleri, kiradaki evleri, denize sıfır yazlıkları" tarzı kıyaslamalar sizi yıpratır.

Eşinizi de olduğu gibi kabul ederseniz ferahlarsınız.

İnsanlar değişmiyor.

İlla "Değişsin" diyorsanız eşinizi değiştirip yenisini bulun, mis.

Çok içim yanıyor kızlar o evi Ramazan ayında sıcakta oruç ağzıyla yürüyüp gezerek bulmuştu Can'ım annem . Sırf biraz Mutlu olurum belki diye . İnsanlar Nasıl bu kadar kötü olabiliyor, kendi kızlarına gelince evini de bi alsaydı diyenler başkasının çocuğuna niye bu kadar acımasız oluyor.
Ev olayını zaten geçtim böyle bir evlilikte evim olsa ne olur ama yapılan hareketleri hazmedemiyorum .ve diğer konuda da duyarsızlıklarını, böyle hayati bir konuda ya düşün senin bir oğlun var ve çocuğu olmuyor. Benim neye ne kadar gücüm yetebilir , normal bir aile en iyi doktoru araştırmaz mı destek olmaz mı

Ev için maddi destek olmuyorlar diye kötü aile diyemeyiz. Vardır bildikleri, vermek istemiyorlardır, başka yere vereceklerdir. Olsaymış iyiymiş ama nasip değilmiş. Eşinizin problemi de hassas bir mevzu. Sorsalar bizi sıkıştırıyorlar da diyebilirsiniz. Sormasalar ayrı dert. Bence siz eşinizle mutlu değilsiniz, sevmiyorsunuz. Ondan bu rahatsızlığınız.

kendı aılenızde durumları paylasacak bırı var ıse onunla yada onlarla paylasıp sıze destek olmalarını rıca edın.eger aılenız sızın arkanızda durursa esınız ve esınızın aılesı sızın sahıpsız olmadıgınızı tekrar ıdrak edebılılırler.bıraz esınıze sesınızı yukseltıp ustunde baskı kurmaya calısıp kaybetme korkusu yasatın ona.bakalım ne tepkı verıcek.degısen bıse olucakmı.sızden vazmıgecıcek yoksa sızı sevdıgını anlayıp aılesıne karsı sızı savunmaya baslıcak mı.bı deneyın derım
O ailesine sesini çıkaramaz, bu sabahki babasıyla telefon konuşmasında bile babasına " hani bu hafta Ada'mla yüzyüze görüşecektik, bu iş telefonda olmaz baba" diyemedi, ve ben niye babana böyle söylemedin dediğimde de babama hesap mı soracağım diyor. Ben de diyorum ki siz Nasıl insanlarsınız ; babanla bu şekilde diyalog kurmak hesap sormak mı oluyor.
Ben artık dayanamıyorum, olan sadece bana oluyor .ki ben bu tayin olayında kendisinin Ada'mı arayıp görüşmesini , babasının kılını kıpırdatmayacağını söylemiştim eş olacak şahsa. Şimdi ne oldu o kapıyı da kapattılar

Çok içim yanıyor kızlar o evi Ramazan ayında sıcakta oruç ağzıyla yürüyüp gezerek bulmuştu Can'ım annem . Sırf biraz Mutlu olurum belki diye . İnsanlar Nasıl bu kadar kötü olabiliyor, kendi kızlarına gelince evini de bi alsaydı diyenler başkasının çocuğuna niye bu kadar acımasız oluyor.
Ev olayını zaten geçtim böyle bir evlilikte evim olsa ne olur ama yapılan hareketleri hazmedemiyorum .ve diğer konuda da duyarsızlıklarını, böyle hayati bir konuda ya düşün senin bir oğlun var ve çocuğu olmuyor. Benim neye ne kadar gücüm yetebilir , normal bir aile en iyi doktoru araştırmaz mı destek olmaz mı

haklisin kirilmakta belki ama biraz abartmisin beklentiyi. 37 yasindaki adama annesi elinden tutup doktora goturcek hali yok, ki zaten ozelde bir konu. kendi bulup tedavisini olmasi gerekir, esin bu konuda umursamaz belli.
ev almak icin size yardim etme mecburiyetleri yok aslinda ama varda diger cocouklara verip size vermiyorlarsa bu olmamis.
bence esinin ailesiyle ilgili beklentiyi sifira indir, ne haklari gecsin nede laflarini isit.

O ailesine sesini çıkaramaz, bu sabahki babasıyla telefon konuşmasında bile babasına " hani bu hafta Ada'mla yüzyüze görüşecektik, bu iş telefonda olmaz baba" diyemedi, ve ben niye babana böyle söylemedin dediğimde de babama hesap mı soracağım diyor. Ben de diyorum ki siz Nasıl insanlarsınız ; babanla bu şekilde diyalog kurmak hesap sormak mı oluyor.
Ben artık dayanamıyorum, olan sadece bana oluyor .ki ben bu tayin olayında kendisinin Ada'mı arayıp görüşmesini , babasının kılını kıpırdatmayacağını söylemiştim eş olacak şahsa. Şimdi ne oldu o kapıyı da kap

işiniz zor gercekten es le mı ugrascaksınız aılesıyle mı bellı degıl.bosuna demıyolar aıleye bakmadan almayın dıye.allah yardımcınız olsun.hele sesı cıkmayan koca daha da kotu.ne dıye evlenırsın kı ozman ananın babanın dızınde otursaydın ..

Yardım etmek zorunda değiller ama etseler iyi olurmuş tabi :KK51: hoş tek derdiniz bu değil mutsuzsanız uzatmaya gerek yok

Kızlar bu infertilite olayının içine düşenler bilir. İnanın vitaminiydi tahliliydi şu bu derken kredi kartları patladı artık, bıktım kendimi sıkmaktan yetiştirmeye çalışmaktan .sürekli düşünmekten.
Resmen duygularımla oynuyor gibi hissediyorum artık. Bu sağlıksız ortamda ne kadar sevgi kalabilir ki, acıma vs tüm duygular birbirine girdi artık.
Mesela şöyle birşey oldu gizlice vi...ra kullanıp yanıma geliyormuş.ben de düzeldi sandım biraz ve o gün o kadar Mutlu olmuştum ki demek ki Zaman'la düzelebilecek diye. Ama ertesi gün sakladığı yerden ilacı bulunca kafamdan aşağı kaynar sular döküldü. Kendimi kandırılmış hissettim, zaten bu durum özgüvenimi sıfırladı artık, üstüne de ailesinin bu umursamaz ve çirkin hareketleri eklenince çekilmez oluyor. Çünkü ben tüm bunlarla uğraşırken ailesinin bana karşı daha hassas olmasını bekliyorum .hadi o olmadı eşimin kayıtsız şartsız onlarla aşk yaşaması batıyor bana

Hangi akılla 4 yıl dayandım bilmiyorum. Yaşım oldu 32 onu düzelteyim derken
Herşeye geç kalmış hissediyorum ki zaten öyle.bu sarmalda gidip geliyorum işte

Eger esinizle mutluysaniz ailesini gormezden gelmeyi deneyin. Gorumceleriniz boyle kisilerken eminim kayinpederiniz size ev alsa dahi surekli basiniza kakarlar. O yuzden onlarin evi, yazligi, villasi sizi ilgilendirmesin bence, bu durum sizi daha cok uzer cunku. Ama eger aranizda ask ve sevgi adina biseyler bitmisse bu durumda daha farkli tavsiyelerde bulunabilirim. Mesela "kendi yolunuza bakmaniz" gibi...

haklisin kirilmakta belki ama biraz abartmisin beklentiyi. 37 yasindaki adama annesi elinden tutup doktora goturcek hali yok, ki zaten ozelde bir konu. kendi bulup tedavisini olmasi gerekir, esin bu konuda umursamaz belli.
ev almak icin size yardim etme mecburiyetleri yok aslinda ama varda diger cocouklara verip size vermiyorlarsa bu olmamis.
bence esinin ailesiyle ilgili beklentiyi sifira indir, ne haklari gecsin nede laflarini isit.
Kızlarından bir torunları var ve o çocuğa ev alındı cnm.

Back