Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok bebegim ondan sormadim.kek olayi guzel olabilir içten içe derken neyi kastetin
Yok tatlım bişey yapıcağından değil olumlu gelişmeler var mı diye sordum hem yapsanız nolur ki içinde aşk olsun yeter ki boshayallersmile
Bizde diyoruz hep ask olsun ama bu Eniste biraz nazli cikti kzimizi uzuyo getitirmesin beni ta turkiyelere
canım çok çok da üstüne gitmek istemiyorum çünkü sonra hemen bi ayrılık konuşmalarımızın tekrarı yaşanıyor. çok üstüne gidersem inada bindirebilir. öyle bir yapısı var çünkü bişeyin ısrar edilmesinden nefret eder. ona zorla şunu yap diyeyim hayatta yapmaz. ama kalbimden onu yapmasını istediğimi bilsin uçarak yapar. böyle de bi adam yani..Bence ilgiye sevgiye boğ bu çocuğu.Sonuçta ne kaybediceksin ki.Zaten gitmek isteyen insan gider.Ona güven ve sevgi ver yeter.Sana tamamen güvensin.Belki kızların yaptığı taktiği yapıyordur.Seni deniyordur.Bakalım bensiz napacak diye.
Bi ane öpseydin belki barışırdınız aklinialirimsmile
Ay ben tikandim baska taktik gelmiyo jelibonla ayni fikirdeyim buna cok ihtiyaci varcunku iliskinizde sogukmu davraniyodun sen?ha birde nekadarlik bir iliski bu?
hehe canım şöyle ki.. elinden tuttum mesela.. yapma dedi.. ama yapma derken biliyordum dayanamıyor zaten. eğer öpsem kendini tutamazdı biliyorum. ama bu sefer aklındakiler oturmadan başlamış olurduk ki daha kötü olurdu sanki.. ondan öyle bişey yapmadım zaten kendimi küçük düşürmek istemiyorum beni sırf bu amaçla öpmek istediğimi görse çok üzülür ve bana karşı saygısı da azalır bence. çocukça davrandığımı düşünür hatta kızabilir bile beni anlamıyorsun der kesin :)
ama dayanamasa da bi kere öpse diye içimden geçirmedim değil :) tabi ki beyfendiliğini bozmadı ve öle bişi olmadı.