• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

artık dayanamıyorum!

Bizde diyoruz hep ask olsun ama bu Eniste biraz nazli cikti kzimizi uzuyo getitirmesin beni ta turkiyelere

yok bebegim ondan sormadim.kek olayi guzel olabilir içten içe derken neyi kastetin

bi de benim hiç bi yemeği yapamadığımı düşünürsek baya etkilenir sanırım :)
tatlım hani mesela beni unut diyordu bu hafta başında ama içinden unutmamı istiyordu biliyorum. hani kendini benim onu sevmediğime inandırmıştı ondan bana yap dediği şeyler benim sevmediğimi gösteren şeyler ama aslında sevdiğimi görmek çok istiyor yani. naz gibi biraz işte :)

Yok tatlım bişey yapıcağından değil olumlu gelişmeler var mı diye sordum hem yapsanız nolur ki içinde aşk olsun yeter ki boshayallersmile

canım evet bence bugün olumluydu hani rahatça bazı şeyleri söyledi mesela ilişkimiz sırasında aklına takılan ama daha önce hiç duymadığım şeyler. taaa ilişkinin başında sorması gereken şeyler :) yani bu konuda kendini daha geliştirebilirse iyi olucak. bi de bi milim de olsa biraz ilerleme var sanırım öyle hissediyorum.

Bizde diyoruz hep ask olsun ama bu Eniste biraz nazli cikti kzimizi uzuyo getitirmesin beni ta turkiyelere

ah canım ya o kadar hassas ki.. bana ben seni nası kırıyım ki sen benim bebeğimsin dedi bugün. ben de aynen öle hissediyorum sanki o benim bebeğim öyle koşulsuz seviyorum ve o üzülünce öyle üzülüyorum

Eh aslinda genel olarak bakarsak ayrilik yok gibi gorunuyo cunku birbirinize konusma sekliniz falan saadece kirginlik var ben inaniyorum aşacaksinz bu sorunu uzulme canim Benim turkce biraz kit oyuzden kusura bakmayin bazen anlayamiyorum

Bence ilgiye sevgiye boğ bu çocuğu.Sonuçta ne kaybediceksin ki.Zaten gitmek isteyen insan gider.Ona güven ve sevgi ver yeter.Sana tamamen güvensin.Belki kızların yaptığı taktiği yapıyordur.Seni deniyordur.Bakalım bensiz napacak diye.

Bence ilgiye sevgiye boğ bu çocuğu.Sonuçta ne kaybediceksin ki.Zaten gitmek isteyen insan gider.Ona güven ve sevgi ver yeter.Sana tamamen güvensin.Belki kızların yaptığı taktiği yapıyordur.Seni deniyordur.Bakalım bensiz napacak diye.
canım çok çok da üstüne gitmek istemiyorum çünkü sonra hemen bi ayrılık konuşmalarımızın tekrarı yaşanıyor. çok üstüne gidersem inada bindirebilir. öyle bir yapısı var çünkü bişeyin ısrar edilmesinden nefret eder. ona zorla şunu yap diyeyim hayatta yapmaz. ama kalbimden onu yapmasını istediğimi bilsin uçarak yapar. böyle de bi adam yani..
ayrıca sadece kalbine değil, mantığına da hitap etmem gerek devam edebilmemiz için. çok olgunca ilerisini düşünüyor. yani şuan devam edip sonra tekrar bitirmek istemiyor biliyorum. o yüzden kesinkes emin olmadan evet demicektir onu tanıyorum. o yüzden zaman verip aynı zamanda sevgimi de eksik etmemeye ama çok da boğmamaya çalışıyorum. sadece denemek amaçlı yaptığını sanmıyorum ama artık sabrını zorlayıp öyle cesaret etmiş olabilir inceldiği yerden kopsun diyerek. ama bazen benim de aklıma beni deniyor mu diye geliyor tabi ki...

Ay ben tikandim baska taktik gelmiyo jelibonla ayni fikirdeyim buna cok ihtiyaci varcunku iliskinizde sogukmu davraniyodun sen?ha birde nekadarlik bir iliski bu?

Bi ane öpseydin belki barışırdınız aklinialirimsmile

hehe canım şöyle ki.. elinden tuttum mesela.. yapma dedi.. ama yapma derken biliyordum dayanamıyor zaten. eğer öpsem kendini tutamazdı biliyorum. ama bu sefer aklındakiler oturmadan başlamış olurduk ki daha kötü olurdu sanki.. ondan öyle bişey yapmadım zaten kendimi küçük düşürmek istemiyorum beni sırf bu amaçla öpmek istediğimi görse çok üzülür ve bana karşı saygısı da azalır bence. çocukça davrandığımı düşünür hatta kızabilir bile beni anlamıyorsun der kesin :)

ama dayanamasa da bi kere öpse diye içimden geçirmedim değil :) tabi ki beyfendiliğini bozmadı ve öle bişi olmadı.

Ay ben tikandim baska taktik gelmiyo jelibonla ayni fikirdeyim buna cok ihtiyaci varcunku iliskinizde sogukmu davraniyodun sen?ha birde nekadarlik bir iliski bu?

canım evet biraz soğuk taraf bendim yani. 2 sene olmak üzere canım martta 2 sene dolcak ama tanışma faslını sayarsak 2 senedir hayatımda yani..

Sadece bak guzelim senin bakislarin bile ona yeter eminim sana sarilmamak icin kendini zor tutuyodur ama simdi oda diyoki kafamdakiler net olmadan boyle bir hareket yaparsam eskisi gibi devam edecek ve yenildigimi zanedecek bak gorursun tam emin olmadan saglam bir adim atmicak

evet canım aynen öyle bi kısır döngü gibi. eskisi gibi olmasına gerek yok bence bu şekilde daha güvenli daha güzel devam edebiliriz. sanki bi kurallar var ilişkide değilken onlar geçerli değil de ilişkide olunca illa onlar olcak rahat olamıcak.

hehe canım şöyle ki.. elinden tuttum mesela.. yapma dedi.. ama yapma derken biliyordum dayanamıyor zaten. eğer öpsem kendini tutamazdı biliyorum. ama bu sefer aklındakiler oturmadan başlamış olurduk ki daha kötü olurdu sanki.. ondan öyle bişey yapmadım zaten kendimi küçük düşürmek istemiyorum beni sırf bu amaçla öpmek istediğimi görse çok üzülür ve bana karşı saygısı da azalır bence. çocukça davrandığımı düşünür hatta kızabilir bile beni anlamıyorsun der kesin :)

ama dayanamasa da bi kere öpse diye içimden geçirmedim değil :) tabi ki beyfendiliğini bozmadı ve öle bişi olmadı.

Canım küçük düşmezdin sevgiyle yapılan hiç bişey insanı küçük düşürmez ben bu konuda böyle düşünüyorum. Ama kırmızılı olan kısımda hak verdim sana.

Bu cocuk sana donecek adim gibi eminim donmese adam degilim bak gorursun bu politikayi ben yasadim bu senin iliskin Benim iliskimin ikizi ha

tatlım gurur olduğunu pek sanmıyorum yani gurur olsa sevilmediğini hissettiği halde 2 sene devam etmezdi haklı da olsa özür dilemezdi kavgalarda. sadece sanırım bezmişlik var hani hani yetti be dersin ya o haddeye gelmiş sanırım..
ağladığını görmemiştim hiç ayrılana kadar ama benden daha çok ağladı sanırım bu bana o kadar koydu ki normalde hiç bişeye ağlamaz çünkü biliyorum en yakın lise arkadaşı araba kazasında öldü o zaman bile ağlamamıştı off :( gururlu olsa zayıf yanını göstermek istemezdi diye düşünüyorum..

canım inş. bazen ilişkimizin daha sağlam ve güzel olması için bunun iyi olduğunu bile düşünüyorum çünkü kültür olsun düşünce yapımız olsun yaşam biçimimiz olsun herşeyimiz çok uyuşuyor hani ufak pürüzler kaldı sanki onları aşabilsek mükemmel olucak gibi hissediyorum..
eğer barışırsak ne isterseniz isteyin benden valla yapmazsam adiyim :)

Back